loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 13 Noi 2007, 18:52

Sper sa nu ma luati si pe mine la injurat. Eu sunt alex.c nu Alex_ Nu de alta dar vijelie imi scrisese mie un mesaj in care zicea ca lumea de pe forum ma confunda cu "celula" :shock: Presupun ca era de fapt Alex_... :? Asta ca sa ma lamuresc si eu :)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 13 Noi 2007, 18:54

the village people :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 19:03

eugen scrie:desigur, scuze publice si tot tacamul. si apoi te trecem in cartea de istorie cu numele de gerula 2.

daca esti de acord cu asta inseamna ca te multumeste raspunsul, nu?
Ole, vizionarul psihopat sa napusteste din nou :lol:

El TREBUIE sa aiba dreptate. Chiar si daca se demonstreaza indubitabil ca nu sunt Gerula, e clar, sunt Gerula 2, si tot el a avut cumva dreptate :lol:. De fapt, cum o da, e musai sa castige, el e un INVINGATOR. Toata viata lui n-a castigat nici la loz in plic, nu conteaza, aici, pe net, din spatele monitorului, el are mereu dreptate :lol:

CUM PE CUVIOSUL EUGENIE PARE SA-L FI LASAT MEMORIA, E CAZUL SA-L AJUT: asta era intrebarea pe care i-o pusesem inainte sa rada Dan topicul. Inca astept raspunsul, dupa care trecem la intrebarile lui Adi_.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 19:07

:lol: Alex_, mie nu trebuie sa-mi mai raspunzi la nimic, totul e clar. nu te deranja sa debitezi si alte balacarii.

q.e.d. :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 19:09

Vizionare Eugenie, hai fa un efort :

http://img99.imageshack.us/img99/8428/eugenieqb2.jpg

Adi_, sunt convins ca pentru tine totul e clar, asa sunt toti nebunii, nu au nici un dubiu :lol:.

Uau, acum am vazut cea mai psihopata chestie citita vreodata de mine pe net:
Adi_ scrie:vezi tu mai Alex_... Gerula, credem noi, e unic. are un stil aparte de a se exprima, de a evita raspunsurile, de a face misto, dar are si o parte buna-scrie foarte corect d.p.d.v. gramatical, ceea ce am observat si la tine. cum ziceam, e unic, iar tu, semanandu-i atat de bine, pana la perfectiune, nu ai cum sa fii altcineva, decat el insusi, Gerula, adica Adrian Niculae
Asta bate orice :lol:. Pe lumea asta e un singur pescar care scrie foarte corect romaneste, iar asta e Gerula :lol:. Mai, nu pot decat sa ma inclin, ce dracu, Sherlock-ul de patru palme m-a dat in fapt.

Cred ca Gerula ala o sa fie foarte magulit daca va citi vreodata dementa asta uluitoare.

REMARCATI cum raspunsul lui Adi_ vine din nou la patru minute dupa postarea mea, desi nu mai intrasem de cateva ore :lol:. Parca-l vad, dand infrigurat refresh :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 19:25

inteleg ca ultima mea propunere te lasa rece? dar de ce, e ocazia perfecta sa demonstrezi ca vei fi tu si nu vreun iepuras. si inca cu martori nene nu jucarie.

daca reuzi provocarea da-mi un motiv. pana una alta, e clar ca te gandesti ca i-ar fi teama prietenului tau sa se integreze intre pescarii de spin.

parca vad intrarea, la tricou cu
alexandru-zis-si_olaf_cel_pe_nedrept_confundat_cu_gerula :))

hi hi

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 19:27

Sa inteleg ca tot n-ai nici un raspuns, te-ai incurcat definitiv in propria logica psihopata? :lol: Ti-am zis, le luam pe rand, iti raspund si eu, nici o grija :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 19:31

Alex_, azi ai avut prioritate (ca n-am prea avut ce face), de maine va trebui sa mai stai la coada.
daca prin balacariile alea cu 4 minute si refreshu speri ca n-o sa-ti mai bat inca un cui, te inseli :twisted:

da, pt. mine e clar: ai folosit o poza, care nu e a ta, si ai incercat sa ne minti pe toti ca tu esti cel din poza. tie inca nu ti-e clar ce ai facut? :roll:

ti-am mai zis, putin imi pasa daca esti sau nu Gerula. important e ca ai incercat sa-ti creezi o identitate falsa. de ce?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 19:34

Degeaba incerci sa te bagi in fata, acum e randul lui eugen :lol:. Ti-am zis, vorbim dupa ce raspunde maestrul tau intr-ale logicii psihopate. (cred ca are in lucru doua capodopere, Logica Psihopata si Etica Eugenica, Aristotel, pazea ca sare la beregata beria din pantelimon :lol: ).

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Noi 2007, 19:35

alexc scrie:Sper sa nu ma luati si pe mine la injurat. Eu sunt alex.c nu Alex_ Nu de alta dar vijelie imi scrisese mie un mesaj in care zicea ca lumea de pe forum ma confunda cu "celula" :shock: Presupun ca era de fapt Alex_... :? Asta ca sa ma lamuresc si eu :)
Stai linistit, nu te-njura nimeni pe tine. E o doar asemanare de denumire a userului. alexc nu este Alex_. Probabil Vijelie v-a confundat. Acu sa nu ma puneti sa demonstrez si alte alea :lol:

Scrie răspuns