loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 21:00

Alex_, hai curaj, cine e in poza aia, tu sau Olaf? :lol:
Tavi, dupa cum am zis, pe mine nici nu ma intereseaza daca Alex_ e sau nu e Gerula.
am mai zis-o si o mai zic, ce m-a deranjat, nu f. mult, doar cat sa ma ambitioneze sa-i dau peste bot, a fost faptul ca ne-a crezut pe toti atat de prosti, incat sa-i inghitim povestea aia cu poza.
asa ca, Alex_, oricine ai fi, ai incercat ceva si nu ti-a iesit.
pana acum a fost funny, de acum inainte e pierdere de vreme pt. mine.
salutari!

ps. cand prinzi un peste, sa ne arati si noua o poza. doar una! nu de alta, dar as vrea sa vad cat de tare semeni cu Olaf, hehe :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 21:00

app Alex_...asta asa ca sa fim in ton :twisted:

de unde ai stiut ca sunt doar un pusti de liceu? :twisted: ne cunoastem cumva? :twisted: ca io poze cu mine nu vad sa am la galerie...aveam unele pe vremea lui gerulinho...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 21:04

ce si cu ce se contrazice?

daca nu ai fi:
1) ai avea macar un prieten care sa-si sara in apararea identitatii de alex, ceea ce nu ai.

2) nu ai cauta poze pe google la nemti ca sa-ti pui in avatar inca batandu-te cu pumnii in piept ca mi-ai demonstrat tu cine esti; pentru ca ulterior sa eviti orice intrebare pe subiect cand te-au incoltit si ti-au dat-o astia din toate pozitiile, cu si fara sapca :)

3) nu ai cauta sa te scoti cu o intalnire intre patru ochi, evitand in acelasi timp sa mergi la o intalnire a mai multor pescari.

nu-ti spun ce iepuras banuiesc pentru as rata sa-ti dau un bot nasol dupa metoda propusa si ar fi pacat. :D n-ai decat sa te risti. dar tu nu risti nimic, nu, doar mergi personal. :)

pai baga, du-te la intalnire, care-i problema? nu te tine, atunci taci si savureaza-ti porecla de gerulaccio. cam astea ti-s optiunile.

next please

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:10

Ionut the carp scrie:app Alex_...asta asa ca sa fim in ton :twisted:

de unde ai stiut ca sunt doar un pusti de liceu? :twisted: ne cunoastem cumva? :twisted: ca io poze cu mine nu vad sa am la galerie...aveam unele pe vremea lui gerulinho...
Ionut, eu stiam ca scleroza apare la varste inaintate, dar chistocii din ziua de azi se pare ca au si probleme de-astea :lol: Vezi ca pe a doua pagina a acestui topic ai zis asa:
Ionut the carp scrie:
am stat azi cu telefonul in brate la scoala, si au vazut si colegii mei motivele ptr care ma apuca un ras isteric in timpul orelor, si nu numai :lol: :lol: :lol: Alex_ te intreaba daca ii inviti si pe ei intr'un club ceva, la o bere, un pahar de discutii, ce zici? :lol: :lol: :lol:
Nasol, nu? :lol: Acum du-te si plangi intr-un colt, am treaba cu eugen, de adolescentii cu probleme sa se ocupe parintii lor :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 21:13

eugen scrie: te-au incoltit si ti-au dat-o astia din toate pozitiile, cu si fara sapca :)
eugene, esti mortal. super tare faza asta =))
Doamne ce a mai fost si cu sapca aia... :lol:
penibilul lumii!!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:16

eugen scrie:ce si cu ce se contrazice?

daca nu ai fi:
1) ai avea macar un prieten care sa-si sara in apararea identitatii de alex, ceea ce nu ai.

2) nu ai cauta poze pe google la nemti ca sa-ti pui in avatar inca batandu-te cu pumnii in piept ca mi-ai demonstrat tu cine esti; pentru ca ulterior sa eviti orice intrebare pe subiect cand te-au incoltit si ti-au dat-o astia din toate pozitiile, cu si fara sapca :)

3) nu ai cauta sa te scoti cu o intalnire intre patru ochi, evitand in acelasi timp sa mergi la o intalnire a mai multor pescari.

nu-ti spun ce iepuras banuiesc pentru as rata sa-ti dau un bot nasol dupa metoda propusa si ar fi pacat. :D n-ai decat sa te risti. dar tu nu risti nimic, nu, doar mergi personal. :)

pai baga, du-te la intalnire, care-i problema? nu te tine, atunci taci si savureaza-ti porecla de gerulaccio. cam astea ti-s optiunile.

next please

Vizionare eugenie, eu iti citez acolo cele doua afirmatii ale tale, care se exclud reciproc, oricum o dai. Lasa intalnirea cu pescarii, ti-am zis ca-ti raspund dupa ce raspunzi tu la intrebarea mea :lol:. E simpla, clara, si ti-am zis ca n-am nevoie sa-mi spui tu ce iepurasi visezi noaptea :lol:.

Sa reluam:

Cand ai mancat rahat/gresit/vorbit prostii, cand afirmai ca nu exista in Bucuresti pescar cu PG care sa fie necunoscut pe forum, sau cand spuneai ca am gasit taman aceasta rara avis, pe deasupra dornica sa-mi fie iepuras? :lol: Raspunde simplu si clar, dupa care trecem la intalnirea cu pescarii, pozele cu nemtii, ce vrei tu :lol:.

Hai, curaj, oricat ai fi de psihopat, (deja s-a lamurit toata lumea :lol: ) tot trebuie sa gasesti in tine curajul de a spune "am gresit" :lol: .

Pentru cine a uitat despre ce e vorba:

http://img99.imageshack.us/img99/8428/eugenieqb2.jpg

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 21:18

@alex

si de unde sti nene ca nu's la facultate? sau in generala, sau la gradinita? te'ai oprit fix la liceu :lol: sa plang? :lol: iti plang de mila mha :lol: hai daca ghicesti si in ce clasa sunt iti dau un pupic :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 21:19

Alex_ scrie:
Adi_ scrie:vezi tu mai Alex_... Gerula, credem noi, e unic. are un stil aparte de a se exprima, de a evita raspunsurile, de a face misto, dar are si o parte buna-scrie foarte corect d.p.d.v. gramatical, ceea ce am observat si la tine. cum ziceam, e unic, iar tu, semanandu-i atat de bine, pana la perfectiune, nu ai cum sa fii altcineva, decat el insusi, Gerula, adica Adrian Niculae
Asta bate orice :lol:. Pe lumea asta e un singur pescar care scrie foarte corect romaneste, iar asta e Gerula :lol:. Mai, nu pot decat sa ma inclin, ce dracu, Sherlock-ul de patru palme m-a dat in fapt.

Cred ca Gerula ala o sa fie foarte magulit daca va citi vreodata dementa asta uluitoare.
hai sa mai fac un efort, ca nu e gata ziua :)

interesant cum te-ai legat doar de partea cu gramatica.
cel mai tare atrage atentia stilul si modul de exprimare, exact ca al lui Gerula. nu, nu zic ca esti Gerula, zic doar ca l-ai studiat mult si l-ai luat ca model :lol:

auzi, ai uitat sa ne zici ce username aveai pe funpic.de :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 21:21

da adi, mare pacat ca s-a pierdut. asa colectie de vrajeala cu aroma de retardare trebuia pastrata pentru posteritate.

eu zic totusi sa fim optimisti acum, fiind din nou gerula pe forum sunt sanse sa mai vedem ceva similar.

cum era aia? marfa din stoc de la armata germana, ieftin si bun! :))

he he he

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:25

Ionut the carp scrie:@alex

si de unde sti nene ca nu's la facultate? sau in generala, sau la gradinita? te'ai oprit fix la liceu :lol: sa plang? :lol: iti plang de mila mha :lol: hai daca ghicesti si in ce clasa sunt iti dau un pupic :lol: :lol:
E, daca iti plateste taticu taxa la vreo particulara o sa afli ca la facultate nu mai exista clase :lol:. Iar un copil de generala n-are totusi atata tupeu cretin :lol:. M-as aventura sa ghicesc: un fost liceu industrial, plin de manelisti :lol:. In parcare, BMW-uri second-hand, cumparate la mana a patra de parintii buticari pentru odraslele dintr-a doispea. Treci la loc, nota doi. :lol:

Scrie răspuns