loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
loc de misto
ti-am zis sa nu cedezi si sa-i tai macaroana ca era ultima sansa sa scape.
nu inteleg pur si simplu ce te-a deranjat, foarte multi ne distram copios.
dijbuisem chiar si iepurasu' care urma sa iasa la inaintare.
so, why?
nu inteleg pur si simplu ce te-a deranjat, foarte multi ne distram copios.
dijbuisem chiar si iepurasu' care urma sa iasa la inaintare.
so, why?
Daca nu erai asa de deranajat la cutiuta intelegeai ca-i raspunsesem lui Nick. Ca mi te adresezi cu gerula dupa ce tocmai demonstrasem, cu propriile tale afirmatii, cat rahat ai putut manca, nu are cum sa mire. Continua te rog, poate se lamuresc si altii ca esti caz clinic. Eu nu particip la asa ceva.eugen scrie:gerula, get lost. aici nu vorbesc cu tine.
auzi eugene, daca n-ai chef de discutii despre pescuit si doar sa te mistocaresti, fa-o macar fara sa strici alte topicuri
sau ai senzatia ca ar fi misto prin orice topic te intalnesti cu alex_c sa va balacariti ?
deci nu am spus fara misto-uri, am spus foarte sa va faceti un topic de misto la cafenea, fara jigniri insa
ce e neclar ?
sau ai senzatia ca ar fi misto prin orice topic te intalnesti cu alex_c sa va balacariti ?
deci nu am spus fara misto-uri, am spus foarte sa va faceti un topic de misto la cafenea, fara jigniri insa
ce e neclar ?
ptiuuu... si s-a dus toata ancheta mea?
dane, pe bune, fa un restore si baga-le la cafenea.
sau macar, in calitate de admin, cere-i tu o explicatie lui Alex_ pt minciunile gogonate pe care le-a debitat, in special cele legate de poza de la avatar unde am demostrat clar, cat se putea de clar, ca a mintit.
un om normal n-are cum sa spuna ca a confundat o poza de pe net cu o poza de-a lui. e imposibil asa ceva... cum ai putea sa ai dubii daca esti sau nu esti intr-o poza?

dane, pe bune, fa un restore si baga-le la cafenea.
sau macar, in calitate de admin, cere-i tu o explicatie lui Alex_ pt minciunile gogonate pe care le-a debitat, in special cele legate de poza de la avatar unde am demostrat clar, cat se putea de clar, ca a mintit.
un om normal n-are cum sa spuna ca a confundat o poza de pe net cu o poza de-a lui. e imposibil asa ceva... cum ai putea sa ai dubii daca esti sau nu esti intr-o poza?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski