He, he, terminati ma, ce dreac, v-ati distrat, s-o sters that's it, vom face altul mai trainic si mai frumos
loc de misto
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Super tare! Maestru emerit la eschiva! Pacat ca nu se face un campionat de fofilari si giumbuslucuri imbarligate!Alex_ scrie: Omule, cu poza din avatar am explicat clar, pe intelesul oricui. Daca tu recunosti trasaturile fetei in poza asta, pe care am confundat-o cu a mea, eu ma inclin.
Acu ziceti drept, cati dintre voi n-ati avut vreo cateva zile impresia ca sunteti chiar voi in poza aia, chiar si dupa ce s-au facut mariri ale pozei si s-a analizat pixel cu pixel?
Parca totusi seamana nitel cu Gerula in poza cu cizmulitele albastre!
-
Ionut the carp
- veteran

MihaiV scrie: Asta nu se pune! Unde ai vazut tu guvide care sa ignore momeala?? Musca de fiecare data!
Acu mai ramane sambata sa-ti faci curaj de dimineata!
sambata nu cred ca am program ptr psihopati...aolo
mai, e pacat sa se piarda asa ceva, drept pt. care...
in linkul acesta: http://www.raubfischfreunde.de/fotogalerie2005/index
daca mergeti la Zander, pe pagina 2, gasiti o poza cu un salau, sub care scrie "65cm Zander aus der IJssel - Olaf "
Alex_ si-a pus aceasta poza la avatar, pretinzand ca e el cel care tine pestele si ca pe cel din spate il cheama Olaf, cand defapt, Olaf e cel cu pestele in masa.
la comentarii, am intrebat cine e cel cu pestele si raspunsul il puteti vedea si voi.
Acuma, de ce zice Alex_ ca a facut asta? pt. ca a avut el candva un album pe funpic.de care i s-a sters pe motiv de neplata. sperand ca va gasi totusi o poza cu el prin cache, a bagat un search pe google, dupa "zander" si a gasit poza aici
cu alte cuvinte, nu si-a recunoscut propria moaca intr-o poza. adevarul e ca-i f. dificil
mai, sa recunoastem, i se poate intampla oricui
in linkul acesta: http://www.raubfischfreunde.de/fotogalerie2005/index
daca mergeti la Zander, pe pagina 2, gasiti o poza cu un salau, sub care scrie "65cm Zander aus der IJssel - Olaf "
Alex_ si-a pus aceasta poza la avatar, pretinzand ca e el cel care tine pestele si ca pe cel din spate il cheama Olaf, cand defapt, Olaf e cel cu pestele in masa.
la comentarii, am intrebat cine e cel cu pestele si raspunsul il puteti vedea si voi.
Acuma, de ce zice Alex_ ca a facut asta? pt. ca a avut el candva un album pe funpic.de care i s-a sters pe motiv de neplata. sperand ca va gasi totusi o poza cu el prin cache, a bagat un search pe google, dupa "zander" si a gasit poza aici
cu alte cuvinte, nu si-a recunoscut propria moaca intr-o poza. adevarul e ca-i f. dificil
mai, sa recunoastem, i se poate intampla oricui
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Ionut the carp
- veteran