loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Noi 2007, 15:30

Io propun sa pastram un moment de reculegere pentru acel topic care a parasit cele lumesti... zi de doliu, ce mai....
:cry: :cry:

He, he, terminati ma, ce dreac, v-ati distrat, s-o sters that's it, vom face altul mai trainic si mai frumos :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 15:33

:) crezi ca mai reusim?

eu zic ca gerulaccio are limite si el, doar n-o fi bagat rudotel cu amfetamina sa-l tina pana la pastele cailor.

nee...chiar era caterinca maxima, pacat ca s-a pierdut.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Noi 2007, 15:33

Alex_ scrie: Omule, cu poza din avatar am explicat clar, pe intelesul oricui. Daca tu recunosti trasaturile fetei in poza asta, pe care am confundat-o cu a mea, eu ma inclin.
Super tare! Maestru emerit la eschiva! Pacat ca nu se face un campionat de fofilari si giumbuslucuri imbarligate! :lol: :lol:

Acu ziceti drept, cati dintre voi n-ati avut vreo cateva zile impresia ca sunteti chiar voi in poza aia, chiar si dupa ce s-au facut mariri ale pozei si s-a analizat pixel cu pixel? :shock:

Parca totusi seamana nitel cu Gerula in poza cu cizmulitele albastre! :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Noi 2007, 15:36

Ionut the carp scrie:1. ii lasi in voia lor, nu ii mai bagi in seama ca nu esti pe treapta lor, si nu te afecteaza subiectul
Asta nu se pune! Unde ai vazut tu guvide care sa ignore momeala?? Musca de fiecare data!

Acu mai ramane sambata sa-ti faci curaj de dimineata! :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 15:38

MihaiV scrie: Asta nu se pune! Unde ai vazut tu guvide care sa ignore momeala?? Musca de fiecare data!

sambata nu cred ca am program ptr psihopati...aolo :oops: a iesit porumbelul :lol: :lol: am lucruri un pic mai importante, dar daca ma iubeste atat de mult, voi risca o cearta si ma voi intalni cu el :lol: :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 15:39

MihaiV scrie:
Chiar, cine vine? Sa-l potolesc odata pe vizionarul psihopat.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 15:43

mai, e pacat sa se piarda asa ceva, drept pt. care...
in linkul acesta: http://www.raubfischfreunde.de/fotogalerie2005/index
daca mergeti la Zander, pe pagina 2, gasiti o poza cu un salau, sub care scrie "65cm Zander aus der IJssel - Olaf "
Alex_ si-a pus aceasta poza la avatar, pretinzand ca e el cel care tine pestele si ca pe cel din spate il cheama Olaf, cand defapt, Olaf e cel cu pestele in masa.
la comentarii, am intrebat cine e cel cu pestele si raspunsul il puteti vedea si voi.
Acuma, de ce zice Alex_ ca a facut asta? pt. ca a avut el candva un album pe funpic.de care i s-a sters pe motiv de neplata. sperand ca va gasi totusi o poza cu el prin cache, a bagat un search pe google, dupa "zander" si a gasit poza aici
cu alte cuvinte, nu si-a recunoscut propria moaca intr-o poza. adevarul e ca-i f. dificil :lol:
mai, sa recunoastem, i se poate intampla oricui :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 15:47

de cand ne tot ameninti cu intalneala asta, inca mai crezi ca mai are nevoie de confirmari si blind dating? :))

pana acuma aveai timp berechet sa gasesti un amic care intra deja pe forum sa-ti aprobe teoria propriei identitati. e drept ca paranteza cu olaf a fost coolz, tree sa recunosc.

he he he

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 15:47

gerula...adica Alex_ e Olaf, dar nu a vrut sa va puna intr'o lumina proasta....nici macar asta nu apreciati railor! :lol: :lol: :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 15:49

lasa adi, daca tot a scos poza la avatar dandu-si seama "desigur" ca s-a inselat si nu era poza lui, o sa vezi ca ne pune mintenas poza lui cu mutrita din dotare. aia vero.

intentia de atunci ti-a ramas sau s-a pierdut in negura topicurilor, mr "alex"? :)))

Scrie răspuns