loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 15:52

guys, care mergeti sa va intalniti cu Alex_ sa aveti la voi poza cu Olaf si poza cu Gerula. Va va fi greu sa faceti diferenta intre el si cei doi, pt ca asemanarea e izbitoare :lol:

Alex_, ziceai ca tipu' din spatele tau, cel din poza, se numeste tot Olaf. Gresesc? Poti sa ne dai detalii despre el? Nu cred ca ai stat in barca cu un complete stranger :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 16:03

Nu va mai incingeti degeaba, pana nu raspunde psihopatul vizionar eugenie la intrebarea simpla pe care i-o pusesem nu sarim la alte lucruri. Cate una pe rand, sa le lamurim pe toate.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 16:05

@Alex_

fara gluma, fa'ti un control si puneti ochelari :D poate asa o sa vezi lumea cum trebuie... ;)

p.s. la cati muci ai luat ar trebui sa'ti deschizi fabrica de servetele ptr uz propiu ;)

hai acum nu'mi spune ca te'a afectat antepenultimul meu post...acela cu 2 variante...sau iti faci unghiile cu oja sa fi pregatit ptr intalnire? :lol: eu ma opresc aici...prea mult ras strica :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 13 Noi 2007, 16:09

Olaf din Norvegia, e ruda cu Olaf din Germania?Te-ai cam incurcat in minciuni Alex,dar tot farmecul este,sa vedem cu ce ineptii mai vii,ca sa demonstrezi ca,de fapt,tu ai dreptate. Baga mare,mi-am facut o punga de popcorn. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 16:10

nice try. :))

normal ca vrei sa stii ce iepuras poti scoate la inaintare, sa nu apari cu cel compromis. daca tii neaparat, o rezolvam asa: eu trimit o poza celui care merge sa se intalneasca cu tine, daca se gaseste vreunul care sa simta nevoia. mail-ul cu pricina il trimit si la dan sau la altcineva de pe site. daca este cine cred eu, aia e. daca nu, ai castigat tu. si gata.

acuma poti sa incepi sa raspunzi la intrebarile lui adi. ia-le pe rand ca sunt multe si e fascinant cum stii sa te ascunzi dupa deget.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 16:12

Ionut the carp scrie:@Alex_

fara gluma, fa'ti un control si puneti ochelari :D poate asa o sa vezi lumea cum trebuie... ;)

p.s. la cati muci ai luat ar trebui sa'ti deschizi fabrica de servetele ptr uz propiu ;)

hai acum nu'mi spune ca te'a afectat antepenultimul meu post...acela cu 2 variante...sau iti faci unghiile cu oja sa fi pregatit ptr intalnire? :lol: eu ma opresc aici...prea mult ras strica :D
Nu, am realizat ca esti un pusti de liceu care incerca sa afle locuri si pentru asta il inventase pe Mathias din Austria. De-aia ti-a pierit pe loc entuziasmul cand am zis sa mergem toti trei la peste, sau sa-mi dai numarul lui Mathias ca sa merg cu el, in caz ca pe tine nu te lasa mamica.

eugen scrie:daca tii neaparat, o rezolvam asa: eu trimit o poza celui care merge sa se intalneasca cu tine, daca se gaseste vreunul care sa simta nevoia. mail-ul cu pricina il trimit si la dan sau la altcineva de pe site. daca este cine cred eu, aia e. daca nu, ai castigat tu. si gata.
E o solutie foarte buna cu care sunt 100% de acord. Pe urma iti pui cenusa in cap, scuze publice pe forum, tot tacamul, OK?

Si acum raspunde la intrebare.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 16:15

Alex_, intrebarile pe care ti le tot pun, ti le-am pus inainte ca tu sa-l fi intrebat nush ce balacarii pe eugen. asa ca, ia-le pe rand :wink:

asa... se simte nevoia unei explicatii in urmatoarea problema.
tu ai spus ca ai avut un cont pe funpic.de si ca aveai acolo niste poze, dar pt. ca n-ai mai platit, s-au dus pe apa sambetei. booon.
intrebare: de ce, poza pe care tu ai avut-o la avatar, e de pe pagina unui anumit arturo? arturo.ar.funpic.de
a, daca cumva tu erai arturo, care esti tu din pozele
astea?
daca nu erai arturo, ce username aveai pe funpic.de?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 16:18

Adi_ scrie:Alex_, intrebarile pe care ti le tot pun, ti le-am pus inainte ca tu sa-l fi intrebat nush ce balacarii pe eugen. asa ca, ia-le pe rand :wink:

asa... se simte nevoia unei explicatii in urmatoarea problema.
tu ai spus ca ai avut un cont pe funpic.de si ca aveai acolo niste poze, dar pt. ca n-ai mai platit, s-au dus pe apa sambetei. booon.
intrebare: de ce, poza pe care tu ai avut-o la avatar, e de pe pagina unui anumit arturo? arturo.ar.funpic.de
a, daca cumva tu erai arturo, care esti tu din pozele
astea?
daca nu erai arturo, ce username aveai pe funpic.de?
Sorry, nu mai minti, intrebarea mea catre vizionarul eugenie era pusa inainte de ale tale, am reluat-o pe urma pentru ca se tot ferea sa raspunda. Ti-am spus deja pe pm ca arturo.ar nu era userul meu, restul discutiei aici dupa ce raspunde psihopatul vizionar.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 16:21

bine, e clar ca nu erai arturo, dar am vrut sa elimin aceasta ipoteza.
intrebare simpla: ce username aveai pe funpic.de? si nu o mai da cu eugen, ca n-are nici o legatura.
a, si inca ceva, vezi ca esti groaznic de transpirat si rosu la fatza ca curcanu. nu mai da asa cu pumnul in masa, ca o spargi pana la urma. lasa ca trece cu timpul :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 16:22

desigur, scuze publice si tot tacamul. si apoi te trecem in cartea de istorie cu numele de gerula 2.

daca esti de acord cu asta inseamna ca te multumeste raspunsul, nu?

este deci randul tau:

1) de ce - daca poza pusa era gresita (si aici aprobam in mod absurd ideea cum ca metoda de a-ti cauta poze proprii cu google ar fi plauzibila) - nu ai pus alta cand ti-ai dat seama.

2) de ce - insisti sa te intalnesti cu cineva cand e atat de simplu sa gasesti pe orice balta in orice weekend pe cineva care intra pe net, iar ca pescar vechi ce te afli tree sa stii ceva lume si sa te stie careva.

astora nu tree sa te grabesti sa le raspunzi, poti incerca imediat dupa ce raspunzi intrebarilor lui adi. :))

Scrie răspuns