loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mana iute a vizionarului psihopat eugenie a ras repede urmatoarea afirmatie
Avem doua variante:
proprietarul acestui forum a incalcat flagrant legea si a pus la dispozitia unor terti date cu caracter personal (nu ca adresele mele de la lucru si de acasa ar avea de-a face cu vreun Gerula, dar probabil psihopatii s-au simtit detectivi)
sau
psihopatul eugenie minte de ingheata apele, intr-o maniera care ii poate baga pe altii in incurcaturi mult mai reale decat disputele cretine pe forum.
Nu mai pomenesc ca in logica lui psihopata contrazicea flagrant ce zicea acum o saptamana, pe topicul cu Mathias:
Adi_, ti-am spus ca n-avem ce discuta pana nu raspunde vizionarul Eugenie la intrebarea pe care i-o pusesem pe defunctul topic.
Astept clarificari de la Dan in povestea cu IP-urile.
Noroc ca apucasem sa dau quote.eugen scrie:
IP-urile pe care ni le-ai dat ne-au dus undeva, dar il mai lasam sa creada ca se poate scoate
Avem doua variante:
proprietarul acestui forum a incalcat flagrant legea si a pus la dispozitia unor terti date cu caracter personal (nu ca adresele mele de la lucru si de acasa ar avea de-a face cu vreun Gerula, dar probabil psihopatii s-au simtit detectivi)
sau
psihopatul eugenie minte de ingheata apele, intr-o maniera care ii poate baga pe altii in incurcaturi mult mai reale decat disputele cretine pe forum.
Nu mai pomenesc ca in logica lui psihopata contrazicea flagrant ce zicea acum o saptamana, pe topicul cu Mathias:
Asta oricum nu mai mira pe nimeni, contrazicerea propriilor basneli de la o saptamana la alta e marca inregistrata a vizionarului psihopat.eugen scrie:
nu vezi ca omu' se asteapta sa discutam IP_uri si sa vin cu din alea? he he he, de parca toti am fi niste copchii tampiti care se joaca pitulusu pe net.
Adi_, ti-am spus ca n-avem ce discuta pana nu raspunde vizionarul Eugenie la intrebarea pe care i-o pusesem pe defunctul topic.
Astept clarificari de la Dan in povestea cu IP-urile.
-
- veteran
ahh, ce pacatdanr scrie:din nefericire nu

am stat azi cu telefonul in brate la scoala, si au vazut si colegii mei motivele ptr care ma apuca un ras isteric in timpul orelor, si nu numai

dragul meu alex_, singura clarificare pe care ti-o voi oferi va fi un mare ban daca insisti sa ma amesteci in aceste discutii
Ultima oară modificat 13 Noi 2007, 15:30 de către danr, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
draga Alex_, gerula, mos niculae, gerulinho sau cum mai vrei tu
daca o gashca de psihopati iti spun un lucru ai 2 posibilitati:
1. ii lasi in voia lor, nu ii mai bagi in seama ca nu esti pe treapta lor, si nu te afecteaza subiectul
2. continui discutiile ptr ca iti place si deh cine se aseamana se aduna, rezultand ca esti si tu la randul tau un psihopat

daca o gashca de psihopati iti spun un lucru ai 2 posibilitati:
1. ii lasi in voia lor, nu ii mai bagi in seama ca nu esti pe treapta lor, si nu te afecteaza subiectul
2. continui discutiile ptr ca iti place si deh cine se aseamana se aduna, rezultand ca esti si tu la randul tau un psihopat