loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 16:23

Alex_ scrie:
Nu, am realizat ca esti un pusti de liceu care incerca sa afle locuri si pentru asta il inventase pe Mathias din Austria. De-aia ti-a pierit pe loc entuziasmul cand am zis sa mergem toti trei la peste, sau sa-mi dai numarul lui Mathias ca sa merg cu el, in caz ca pe tine nu te lasa mamica.

desi am zis ca ma opresc, chiar nu pot, esti mai rau decat un drog:)) :lol:
stai linistit ca poate locuri stiu mai multe decat tine si nu sti pe cine am avut profesor si cat de repede am invatat :twisted: oricum pana vei ajunge la nivelul aceluia ai de mncat 2 vieti :lol: nr lui Mathias nu ti'l voi da...chiar mi'e frica :lol: cat despre ultima parte, a vazut si mami mesajele si chiar i s'a facut frica :lol: :lol: :lol: incerc ca pun niste poze, poate te dumiresti ca Mathias nu a fost inventat, o sa fac tot posibilul ca inca o data sa'ti demonstrezi tie(ceilalti au observat demult :lol: ) cat de penibil esti :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 16:28

ionute, n-ai ce sa demonstrezi legat de mathias, nu te lasa luat pe sus de vartejul de aberatii. :)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 16:58

coane "alex",

fii atent idee misto ce mi-a venit ca sa ma desfintezi complet. vezi bine ca-s baiat bun si te ajut chiar daca contravine interesului propriu. :D

vezi ca baietii astia de la asocitatia anglers xxl organizeaza mare intrunire mare. e un tip malin care se ocupa, taman a scris pe site o invitatie publica. probabil tu nu-l cunosti, dar nu asta conteaza ca se rezolva.

ce-ar fi sa te duci tu cu tupeu acolo sa le arati cine esti cu adevarat?

cu ocazia asta cunosti si tu ceva lume buna, bagi o bere gratis, alea alea, basca acolo clar gasesti baieti care baga fishing in fiecare weekend asa ca nu vei mai avea motiv sa fii disperat dupa intalniri ca n-ai cu cine iesi.

ce zici?

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Noi 2007, 17:07

nu ii plac iesirile in gasca, nu ati observat ca e un tip timid? Dar daca iesi la coltz, la cafea cu o garoafa rosie in mana, asa, mai intim :)).
Il iubesc pe omul asta :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 17:18

eugen scrie:ionute, n-ai ce sa demonstrezi legat de mathias, nu te lasa luat pe sus de vartejul de aberatii. :)

hai mha tati :cry: cand aveam si io sa'i dau peste gura cu ceva...(mai e si altcv dar la cei 1,30m ai mei implica scarita :lol: ) :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 17:19

eu zic ca nu e cum pare si va gasi oferta pe gustul lui. sa vedem mutarea urmatoare.:)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 17:25

ionute, nu-ti port eu de grija ca te descurci beton, faza aia cu fabrica de batistute chiar cred ca l-a facut sa rupa o muscatura strasnica din tastatura. n-ai vazut cat ti-a scris dupa...:))

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 18:37

vezi tu mai Alex_... Gerula, credem noi, e unic. are un stil aparte de a se exprima, de a evita raspunsurile, de a face misto, dar are si o parte buna-scrie foarte corect d.p.d.v. gramatical, ceea ce am observat si la tine. cum ziceam, e unic, iar tu, semanandu-i atat de bine, pana la perfectiune, nu ai cum sa fii altcineva, decat el insusi, Gerula, adica Adrian Niculae
Imagine

sursa: http://www.zoso.ro/2007/10/ziarul-gndul ... jisti.html

:lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 13 Noi 2007, 18:47

Din categoria "Daca doriti sa revedeti" :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=814
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 18:47

the biggest muc :lol:

din partea mea un sul de hartie igienica...sa nu zica ca nu tinem la el :lol: :twisted: :lol: :lol:

Scrie răspuns