maine nu o sa mai am timp de scris mesaje, asa ca iti fac acuma rapid un rezumat. oricum nu cred ca eugen ti se va mai adresa.
1. ai zis ca ai confundat poza care ai pus-o la avatar cu una de-a ta care seamana perfect. sa intelegem ca totul era aranjat ca in poza aia? inclusiv salaul, omul din spate, barca, apa, tot? macar ai prins asa salau mare?
2. ai zis ca ai avut cont pe funpic.de. ne poti spune ce username ai avut?
3. macar o poza cu tine, de la pescuit, de ce nu ne poti arata?
4. de ce ai continuat sa fii penibil in discutiile despre saptca, si mai apoi despre comentariile de la poza lui Olaf, cu toate ca era clar ca te-am demascat?
5. de ce continui si acum sa fii penibil, sustinand in continuare ca esti cine pretinzi ca esti?
in mare, cam astea ar fi. daca dai niste raspunsuri pertinente la intrebarile astea, poate mai iesi cumva la suprafata.
repet, faza cu poza a fost una din incercarile tale de a ne demonstra ca nu esti Gerula, si nu ti-a reusit. ai incercat sa minti, si ai fost prins. sper ca nu ai pretentii sa punem botul la alte incercari de-ale tale de a ne arata ca nu esti Gerula...
cea mai simpa rezolvare pt. tot forumul? macar o poza cu tine de la pescuit. nu intalniri, ca nimeni nu are vreme de prostiile tale. daca pui poza, vad toti, daca te intalnesti cu 1-2, nu are acelasi efect
acum te las, dar nu fii trist, poate reusesc si maine sa-ti mai servesc cate una.
ciao
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski