loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:27

eugen scrie:da adi, mare pacat ca s-a pierdut. asa colectie de vrajeala cu aroma de retardare trebuia pastrata pentru posteritate.

eu zic totusi sa fim optimisti acum, fiind din nou gerula pe forum sunt sanse sa mai vedem ceva similar.

cum era aia? marfa din stoc de la armata germana, ieftin si bun! :))

he he he
E clar, omul e psihopat pe bune :lol:. Nu poate zice "am gresit", el e "invingatorul" mereu calcat in picioare de viata, care macar pe net trebuie sa fie infailibil :lol:.

Vizionare eugenie, pana nu raspunzi la intrebarea aia simpla mucles. Ti-ai pierdut dreptul de a mai cotcodaci.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 21:29

Alex_, lasa-l pe eugen sa taca. in schimb tu ai dreptul la replica.
deci, ia-le pe rand, te ascult :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 21:32

ar vrea mintea ta de bibilica plouata sa fie asa :lol: imi pare rau ca te dezamagesc, mai sapa poate gasesti adevarul si intre timp vezi ce'i si cu geneza ta si pe unde s'a gresit ;) :lol:

P.S. si in generala aveam acelasi tupeu cretin :lol: mmm mha ce bine se leaga chestiile, si gerula cand se vedea cu morcovu'n c*r facea acelasi lucru: ii trimitea pe toti ori acasa, ori la loc cu nota 2 :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:34

Adi_ scrie:Alex_, lasa-l pe eugen sa taca. in schimb tu ai dreptul la replica.
deci, ia-le pe rand, te ascult :lol:
Stai sa ne lamurim daca asta a fost ultimul cuvant al vizionarului psihopat Eugenie, parca nu pot sa cred ca s-a terminat asa de penibil. Daca nu raspunde in seara asta scrie un mesaj in care iti rezumi toate intrebarile, nu am salvat decat pagina cu intrebarile mele catre falimentarul tau maestru spiritual, si n-as vrea sa zici pe urma ca am sarit ceva crucial, in "stil gerula" :lol: .

Repetentul ionut nu mai prezinta nici un interes :lol:. Oricum n-a vazut nimeni noile poze cu prietenul lui imaginar, austriacul Mathias :lol:.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 21:42

Alex_ scrie: Repetentul ionut nu mai prezinta nici un interes :lol:. Oricum n-a vazut nimeni noile poze cu prietenul lui imaginar, austriacul Mathias :lol:.

daca ti le arat te spanzuri? adica nu...mai musti putin din tastatura? :lol: ar fi pacat sa te spanzuri :lol: ne'ar disparea brusc jucaria :lol: dar poate si reciclat poti fi bun la ceva :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Noi 2007, 21:44

...cand o sa apara primul " :arrow: " ?! Cred ca in curand! :lol: :lol: :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Noi 2007, 21:47

guvidu' sef tatal tuturor guvizilor = gerula.
ultimul cuvant de la coada sau de la cap, esti liber sa alegi.
:lol:

ionute lasa-l ca e expirat, mai bine zi-mi ce facusi cu cel fluflu de afgan cu care te laudai ca ma lovesti. :)

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 21:48

Gasesc uluitor faptul ca un chistoc de liceu, care uita ce-a scris cu doua pagini in urma, e moderator pe un forum unde media de varsta pare a fi destul de ridicata. Si nici macar varsta nu era pana la urma un impediment, daca omul era destupat la cap, dar faza de pe topicul asta arata ca e vai de capul lui :lol:.
eugen scrie:guvidu' sef tatal tuturor guvizilor = gerula.
ultimul cuvant de la coada sau de la cap, esti liber sa alegi.
:lol:

ionute lasa-l ca e expirat, mai bine zi-mi ce facusi cu cel fluflu de afgan cu care te laudai ca ma lovesti. :)
E clar. :lol: Psihopatul n-a putut spune "am gresit, a fost peste puterile lui :lol: .

Adi_, hai, e randul tau.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 21:50

maine nu o sa mai am timp de scris mesaje, asa ca iti fac acuma rapid un rezumat. oricum nu cred ca eugen ti se va mai adresa.

1. ai zis ca ai confundat poza care ai pus-o la avatar cu una de-a ta care seamana perfect. sa intelegem ca totul era aranjat ca in poza aia? inclusiv salaul, omul din spate, barca, apa, tot? macar ai prins asa salau mare?

2. ai zis ca ai avut cont pe funpic.de. ne poti spune ce username ai avut?

3. macar o poza cu tine, de la pescuit, de ce nu ne poti arata?

4. de ce ai continuat sa fii penibil in discutiile despre saptca, si mai apoi despre comentariile de la poza lui Olaf, cu toate ca era clar ca te-am demascat?

5. de ce continui si acum sa fii penibil, sustinand in continuare ca esti cine pretinzi ca esti?

in mare, cam astea ar fi. daca dai niste raspunsuri pertinente la intrebarile astea, poate mai iesi cumva la suprafata.

repet, faza cu poza a fost una din incercarile tale de a ne demonstra ca nu esti Gerula, si nu ti-a reusit. ai incercat sa minti, si ai fost prins. sper ca nu ai pretentii sa punem botul la alte incercari de-ale tale de a ne arata ca nu esti Gerula...

cea mai simpa rezolvare pt. tot forumul? macar o poza cu tine de la pescuit. nu intalniri, ca nimeni nu are vreme de prostiile tale. daca pui poza, vad toti, daca te intalnesti cu 1-2, nu are acelasi efect ;)

acum te las, dar nu fii trist, poate reusesc si maine sa-ti mai servesc cate una.

ciao
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 21:51

sa presupunem urmatoarea situatie...

Un jurnalist, redactor, ce'o fi el...Pe nume Nicolae Andrian :lol: e in cautare de senzational :lol: si ghiciti ce a gasit el cel mai senzational? :lol: sa ia morcovu'n gura de la toti de pe un forum de pescuit :lol: :lol:

Scrie răspuns