loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 13 Noi 2007, 22:46

Adi_ scrie:vijelie, cred ca esti singurul care nu are net la birou :D
nasol de tine... :P

promit sa fac ceva in privinta asta :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 13 Noi 2007, 23:10

Adi_ scrie: da, si stateai pe spate, belid fasolea la aparat, cu salaul impins in fatza :lol:
ai uitat sa zici de marmota.
mai departe?

ps. hai mai bine pune toate raspunsurile intr-un mesaj ;)
Adi_, eu am vazut prea bine la maestrul tau spiritual eugen cu functioneaza logica psihopata, asa ca nu ma lua cu de-astea. iti raspund pe rand, la fiecare intrebare, ma intrebi ce mai ai de intrebat, daca e cazul, dupa care subiectul e inchis. N-am intentia sa-mi consacrez restul vietii dialogului cu un psihopat, asa ca vreau sa epuizam subiectele ridicate de tine in asa fel incat sa nu mai existe loc de dat la intors, revenit cu aceeasi intrebare dupa alte 6 pagini de topic etc.
Reluam doar daca apar contradictii intre doua raspunsuri furnizate de mine.

Asadar, raspunsurile la prima mea intrebare sunt OK? Mai vrei vreo precizare?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 23:13

daca consideri ca exista un raspuns ok la intrebarea aia, da, e ok :lol:
treci mai departe...

si ca sa terminam mai repede, cum zici si tu, scrie-le frate toate intr-un post, si gata, end of discussion
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 13 Noi 2007, 23:15

adi chiar nu ti'ai dat seama ca vrea sa iti demonstreze ca are baterii duracell? :wink: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Noi 2007, 00:22

vijelie scrie:

dar promit sa recuperez daca se poate :twisted:

Imposibil . faza aia in care recunoaste ca nu-i el in poza , dupa ce combate cu mult ritm pe toti , cred ca-i cea mai bestiala pe care am vazut-o . Dane , cind mai apar speciali din astia , si asa is rari , anunta cumva , sa am timp sa printez .
Oricum , baiatu ii aici pentru distractie , nu-l deranjeaza sa o fure si chiar daca ne oprim tot o sa gaseasca el un topic unde sa demontreze ca cineva ii prost , timpit , psihopat , etc. Din pacate pentru el ii stim punctu slab , presimt ca o sa-l doara hahaha!!!

Fir Intins!!!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 14 Noi 2007, 08:07

Alex_,ai uitat cand vroiai sa ne convingi ca tu esti in poza aia?Argumente de genu:ala are nasul mai coroiat,are o pata alba pe sapaca,etc. :lol: Nu credeam ca se pot potrivi cuiva urmatoarele doua cuvinte,dar la tine merg ca o manusa:esti RIDICOL DE PENIBIL!
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2007, 08:21

N-ai inteles nimic, Nick! El vedea doar detaliile, dar nu reusea sa vada tot ansamblul. De aici si confuzia, normala dealtfel! Probabil ca rezolutia ecranului era mul mai mica decat cea a pozei, astfel ca vedea doar bucatele din poza. N-avea cum sa-si dea seama ca nu e el. De ci n-a mintit cu nerusinare nici macar o clipa. Si vezi ca, totusi, e baiat salon si isi cere scuze pentru aceste minciuni la fiecare mesaj. Eu zic sa-l iertam! Am putea spune ca e de-al nostru!

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 14 Noi 2007, 09:21

Deci Alex_ e Gerula?!Pai si de ce nu recunoaste ii e rusine de el?!Vai ce om mic!Ce viata de mizerie trebuie sa aiba, sa isi ascunda zilnic mustata si obrazul ciupit de varsat, scaldat in grasime si sudoare!
Sau poate ca omul sufera de dedublare de personalitate, isi da ochii peste cap lasand sa se vada doar albul ochilor si se transforma in Alex_.In cazul acesta e scuzabil si cred ca voi sunteti niste sadici care chinuiti o fiinta dragalasa si lipsita de ajutor.Nu, varianta asta cade pt ca Shrek nu poate fi lipsit de ajutor.
Ce e tragic si nu a sesizat nimeni, e ca acest personaj se intoarce mai bolnav ca si atunci cand a plecat, ma scuzati cand a fost fugarit de pe forum.Daca o tine tot asa o sa auziti de el la stirile de la ora 17, iar cazul Elodiei o sa fie inlocuit cu Eugen&Adi_! Grava situatia! :cry:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 11:19

Adi_ scrie:daca consideri ca exista un raspuns ok la intrebarea aia, da, e ok :lol:
treci mai departe...

si ca sa terminam mai repede, cum zici si tu, scrie-le frate toate intr-un post, si gata, end of discussion
Nu tine cu toate intr-un post, ca pe urma iar ne spargem in "pe aia ai sarit-o", "la aia mi se pare ca nusce n-ai zis" etc. :lol: Le lamurim pe rand.

2. Userul meu pe funpic.de era alexd70. Pe vremea aia serviciul nu era kostenlos, asa ca imaginile si contul au zburat cand n-am mai platit.

Anunta-ma daca mai vrei detalii.

Nick, am zis foarte limpede de ce-am facut treaba aia, daca ai pierdut explicatiile nu da cu gura. Macar eu n-am fost psihopat ca vizionarul Eugenie, am avut puterea sa spun ca am gresit.

Cinstit va spun, topicul asta ar trebui sa se numeasca "pescarii psihopati" :lol:. Ma uit la asta care a postat cu numele de gregorio si nu pot simti decat compatimire.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Noi 2007, 11:37

Alex_ scrie: 2. Userul meu pe funpic.de era alexd70. Pe vremea aia serviciul nu era kostenlos, asa ca imaginile si contul au zburat cand n-am mai platit.

Anunta-ma daca mai vrei detalii.
despre ce perioada vorbim? luna si anul.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns