loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2007, 12:40

@ vijelie,
stii de ce nu recunoaste? n-are cu ce sa-ti dea pizza aia. investeste in cernica ca a prins anu trecut un strapazan acolo si se merita.

are si o poza da' o avea salvata pe un site din germania, la vremea aia nemtii nu stiau sa dea la twister si el a fost pe acolo sa-i invete.

@ adi,
in cate feluri vrei sa i-o dai fratioare? :D

io zic asa, hai sa-l rugam pe dan sa schimbe numele topicului i "enduro-bascalie" sau "pshihopatii vs gerula". sau "alexaccio contra tuturor".

dup-aia, numa' bine, dimineata cand vii la munca, intri aici si tragi la poarta. e bine ca asta are soriciul gros, se anunta iarna lunga si grea.

deci nu cauta sa-l termini, baga fun in doze mici ca altfel risti sa mori de ras. vezi si tu ce debiteaza cu hostingul. :)))

dupa cum vezi iar sunt generos cu el, ii dam timp berechet sa demonstreze ce si-a pus in cap. carevasazica n-ar fi gerula. mdea. :D

nu cred ca e in stare sa prinda vreun peste pana la primavara, dar macar are timp sa o caute pe aia vero cu olaf. sau sa-i dea spaga lui olaf sa stea la poza. :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:46

Vizionare Eugenie, tu mai ai dreptul al cuvant cand raspunzi la intrebarea asta:
http://img99.imageshack.us/img99/8428/eugenieqb2.jpg

Pana atunci cauta la farmacie niste pastile, poate ajuta :lol:.

Auzi, ii da spaga lui Olaf sa stea la poza :lol:.

Vijelie, iti dai seama acum care-i treaba cu Logica Psihopata? Daca noi doi mergem sambata la peste, facem poze, le punem aici, tu confirmi, tot tacamul, ayatollahul Logicii Psihopate o sa spuna ca gerula te-a platit pe tine sa aduci un prieten si sa faceti poze :lol:. Omul e internabil cu acte, si in loc sa faca tratament la 9, scrie pe forum.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 12:56

Omul e internabil cu acte, si in loc sa faca tratament la 9, scrie pe forum.[/quote]

vorbesti de celula?.... :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:57

Nu, de vizionarul psihopat Eugenie, pe alalalt inca n-am avut ocazia sa-l vad ce poate. :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 13:01

sti ce nu inteleg eu? poate sunt mai fraier decat toti ceilalti de pe forum dar in sinea mea sunt un pic de "Toma Necredinciosul" si imi plac lucrurile palpabile. Deci sa inteleg ca in intreaga ta activitate de pescar nu ai fost in stare sa faci decat rahatul ala de poza cu salaul.... de pe siteul nemtesc care este acum vai de mama ei disecata de toata lumea? Ce dreak....cred ca poti mai mult..... :wink: :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Noi 2007, 13:04

Alex_, la a doua intrebare, totul e clar, multumesc. poti trece mai departe.

auzi, ce zici tu ca vrei sa faci cu vijelie iti va fi cam greu. tipul care va aparea cu vijelie in poza trebuie sa semene izbitor cu Olaf, sa aibe nasul coroiat si sapca de la armata germana cu pata alba exact acolo unde trebuie.

poze cu Olaf, ala de statea in spatele tau in barca, mai ai? sau si alea s-au pierdut?

am o noua provocare pt. tine. zi-ne si noua ce scule de pescuit ai. lansete, mulinete, fire...

si o recomandare... daca mergi sambata la pescuit, sa-i spui lu' maica-ta unde esti si cu cine, ca sa nu te mai deranjeze cu apeluri din ora in ora sa te intrebe :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2007, 13:12

ha ha ha

vije, daca cedezi nervos de curiozitate si iesi cu omu', te rog eu mult sa nu te intorci singur! :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 13:19

eugen scrie:ha ha ha

vije, daca cedezi nervos de curiozitate si iesi cu omu', te rog eu mult sa nu te intorci singur! :lol:

nu frate, este in siguranta omul ca nu mai port cutitul de filetat la mine de cand nu mai beau hahahhahahahaha :twisted: :wink: :twisted:

pot cel mult sa fac o poza cu trofeul..... capatzana FIRESTE HAHAHAHAHAHA.... o tai cu unghera si tot il fac trofeu... daca il prind :wink: :lol: :twisted: :twisted: :evil: :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 13:19

Adi_ scrie:Alex_, la a doua intrebare, totul e clar, multumesc. poti trece mai departe.

auzi, ce zici tu ca vrei sa faci cu vijelie iti va fi cam greu. tipul care va aparea cu vijelie in poza trebuie sa semene izbitor cu Olaf, sa aibe nasul coroiat si sapca de la armata germana cu pata alba exact acolo unde trebuie.

poze cu Olaf, ala de statea in spatele tau in barca, mai ai? sau si alea s-au pierdut?

am o noua provocare pt. tine. zi-ne si noua ce scule de pescuit ai. lansete, mulinete, fire...

si o recomandare... daca mergi sambata la pescuit, sa-i spui lu' maica-ta unde esti si cu cine, ca sa nu te mai deranjeze cu apeluri din ora in ora sa te intrebe :lol:

Little Sherlock, te pierzi in chestii pshihopate si, in ciuda bunavointei mele evidente, devii tot mai greu de urmarit. Ce-are mama cu dementele din capul vostru nu stiu, dar am mai zis, daca maica-ta o fost c***a, nu e cazul sa generalizezi :oops:.

Neplacut e ca deja observ cum te faci ca n-ai inteles ce spusesem despre poza aia, Olaf, sepci samd - din nou Logica Psihopata la ea acasa :lol:.

Vijelie, eu m-am intors in tara de o luna, majoritatea lucrurilor mele, inclusiv calculatorul, sunt inca in Germania. De-aia nu am poze, si de-aia vreau sa ma intalnesc cu oameni de pe forumul asta, ca sa fac si poze si sa le inchid odata gura psihopatilor Pic si poc :lol:.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Noi 2007, 13:24

@esti in stare sa spui cat de usor e sa pescuiesti in romania, colcaie apele de peste si ghiseele de functionari binevoitori.....mda...si majoritatea timpului tu ti l'ai petrecut in germania, acolo ai prins si cei mai multi pesti si lala tra la la.... mha daca intr'o luna ti'a mers asa de bine, si ai constat ca e roz pe aici, numai respecte! :wink:

Scrie răspuns