loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 11:51

alex_ .... bag seama ca esti cam distrus de cate argumente ai luat in barba :twisted: eu zic ca ar fi mai simplu daca esti intradevar celula sa zici" fratilor jos palaria m-ati dibuit....si apoi sa pleci in liniste precum criminalul in negura noptii..." nu rimeaza dar imi place cum suna :twisted: :lol: :twisted: hahahahahahahahahahahha :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:12

Detectivul statu-palma in actiune :lol:. Timp de raspuns 18 minute de la primul meu post aici pe ziua de azi :lol:. Zi sincer, te-ai mai ridicat de doua zile din fata monitorului? :lol:

Povestea e mai complicata, aveam un mic site pe care faceam hosting de imagini pe funpic.de. Asta se platea. Pe la inceputul lui 2004 (luna chiar n-o mai retin, februarie parca) am renuntat la site, si n-am mai platit nici la funpic.de. Mi-au tot venit diverse mailuri de la ei, ani de zile, iar pozele au mai stat mult timp acolo pana sa le dea jos. Din pacate contul nu era de-asta gratuit (pe vremea aia la gratuit intrau cativa mega, nu ca acum).

Alte intrebari?

Vijelie, daca eram gerula era simplu. Problema e ca nu sunt :lol:.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 12:16

Vijelie, daca eram gerula era simplu. Problema e ca nu sunt :lol:.[/quote]

DOVEDESTE... O POZA CU UN ACT CITET PUS LANGA CAP (la alegere....) SA SE VADA SI ACTUL SI UN ZIAR DIN ZIUA RESPECTIVA

RAPID ....NU DOARE.... END GAME PT TOTI :wink: :twisted: :wink: :lol: :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:20

Gresit mai, se vede ca n-ai urmarit discutiile :lol: : am propus sa fac exact chestia asta ( o poza in fata la Porsche Pipera, ca-i langa mine) iar ayatollahul gandirii psihopate, vizionarul Eugenie, a decretat ca-si face si el o poza de gat cu Brigitte Bardot in fata la Inter. :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 12:22

[quote="Alex_"]Gresit mai, se vede ca n-ai urmarit discutiile :lol: : am propus sa fac exact chestia asta

eteeeeeeee fas :twisted: :evil: :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:24

Daca pe tine te multumeste caut un aparat digital si o pun rapid pe site. Sa vezi pe urma cum sar psihopatii ca a gasit gerula un iepuras :lol:. Ti-am zis, ai pierdut mult, pacat ca a ras Dan acea culegere de texte capitale ale Logicii Psihopate :lol:.

Totusi, nu vrei mai bine sa facem sambata un pescuit? Poate asa se incheie definitiv discutiile, doar daca n-o sa vina psihopatii sa spuna ca te-a cumparat gerula :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Noi 2007, 12:29

Alex_, eventual un concurs sa dovedesti ca esti mai bun decat vijelie?
apropo, juvelnicul tau ce mai face? :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:31

Adi_ scrie:Alex_, eventual un concurs sa dovedesti ca esti mai bun decat vijelie?
apropo, juvelnicul tau ce mai face? :twisted:
Vijelie vad ca e campion la un stil de pescuit, eu mai am pana acolo. Ce-ti veni?

Lasa psihopatismele si zi daca mai vrei vreo precizare la a doua intrebare, sau trecem mai departe.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 12:31

Totusi, nu vrei mai bine sa facem sambata un pescuit? Poate asa se incheie definitiv discutiile, doar daca n-o sa vina psihopatii sa spuna ca te-a cumparat gerula :lol:.[/quote]

weekend-ul este rezervat prietenilor :wink: cu persoanele "noi" pot sa merg in cursul saptamanii daca vor si le face placere sa pescuiasca cu mine :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:36

vijelie scrie:
weekend-ul este rezervat prietenilor :wink: cu persoanele "noi" pot sa merg in cursul saptamanii daca vor si le face placere sa pescuiasca cu mine :twisted:
Pacat ca te eschivezi, eu nu am timp sa pescuiesc in cursul saptamanii. Daca aveam, nu stateam aici la discutii cu discipolul ayatollahului Logicii Psihopate :wink:.

Scrie răspuns