loc de misto
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- vijelie
- veteran

alex_ .... bag seama ca esti cam distrus de cate argumente ai luat in barba
eu zic ca ar fi mai simplu daca esti intradevar celula sa zici" fratilor jos palaria m-ati dibuit....si apoi sa pleci in liniste precum criminalul in negura noptii..." nu rimeaza dar imi place cum suna
hahahahahahahahahahahha

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Detectivul statu-palma in actiune
. Timp de raspuns 18 minute de la primul meu post aici pe ziua de azi
. Zi sincer, te-ai mai ridicat de doua zile din fata monitorului?
Povestea e mai complicata, aveam un mic site pe care faceam hosting de imagini pe funpic.de. Asta se platea. Pe la inceputul lui 2004 (luna chiar n-o mai retin, februarie parca) am renuntat la site, si n-am mai platit nici la funpic.de. Mi-au tot venit diverse mailuri de la ei, ani de zile, iar pozele au mai stat mult timp acolo pana sa le dea jos. Din pacate contul nu era de-asta gratuit (pe vremea aia la gratuit intrau cativa mega, nu ca acum).
Alte intrebari?
Vijelie, daca eram gerula era simplu. Problema e ca nu sunt
.
Povestea e mai complicata, aveam un mic site pe care faceam hosting de imagini pe funpic.de. Asta se platea. Pe la inceputul lui 2004 (luna chiar n-o mai retin, februarie parca) am renuntat la site, si n-am mai platit nici la funpic.de. Mi-au tot venit diverse mailuri de la ei, ani de zile, iar pozele au mai stat mult timp acolo pana sa le dea jos. Din pacate contul nu era de-asta gratuit (pe vremea aia la gratuit intrau cativa mega, nu ca acum).
Alte intrebari?
Vijelie, daca eram gerula era simplu. Problema e ca nu sunt
Daca pe tine te multumeste caut un aparat digital si o pun rapid pe site. Sa vezi pe urma cum sar psihopatii ca a gasit gerula un iepuras
. Ti-am zis, ai pierdut mult, pacat ca a ras Dan acea culegere de texte capitale ale Logicii Psihopate
.
Totusi, nu vrei mai bine sa facem sambata un pescuit? Poate asa se incheie definitiv discutiile, doar daca n-o sa vina psihopatii sa spuna ca te-a cumparat gerula
.
Totusi, nu vrei mai bine sa facem sambata un pescuit? Poate asa se incheie definitiv discutiile, doar daca n-o sa vina psihopatii sa spuna ca te-a cumparat gerula
- vijelie
- veteran

.[/quote]
weekend-ul este rezervat prietenilor
cu persoanele "noi" pot sa merg in cursul saptamanii daca vor si le face placere sa pescuiasca cu mine 
weekend-ul este rezervat prietenilor
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Pacat ca te eschivezi, eu nu am timp sa pescuiesc in cursul saptamanii. Daca aveam, nu stateam aici la discutii cu discipolul ayatollahului Logicii Psihopatevijelie scrie:
weekend-ul este rezervat prietenilorcu persoanele "noi" pot sa merg in cursul saptamanii daca vor si le face placere sa pescuiasca cu mine