loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Noi 2007, 13:31

Deci cum te-ai intors in tara ti-ai si facut PG ? Arata-ne si noua o poza cu un peste din tara atunci. 8)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Noi 2007, 13:32

da,da....poze, vrem poze!
Imagine
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Noi 2007, 13:33

leba scrie:da,da....poze, vrem poze!
Imagine

stai sa le modifice, sau sa'si gaseasca un iepurash dragutz cu pesti :twisted: inca cauta prin site'urile pe care le gasim mai greu :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 13:34

Observasem eu mai devreme ca nu stau bine cu logica chistocii din ziua de azi :lol:. Ma baiatule, crezi ca am fugit cu militia pe urme, ca pe timpul cizmarului, sa nu mai dau pe aici? Si e tare aia cu "majoritatea timpului", cand eu am plecat sa lucrez acolo in 2002 :lol:.

Mai bine zi cum ramane cu
Ionut the carp scrie: de unde ai stiut ca sunt doar un pusti de liceu? :twisted: ne cunoastem cumva? :twisted: ca io poze cu mine nu vad sa am la galerie...aveam unele pe vremea lui gerulinho...
cand spusesei cu doua pagini inainte
Ionut the carp scrie:
am stat azi cu telefonul in brate la scoala, si au vazut si colegii mei motivele ptr care ma apuca un ras isteric in timpul orelor, si nu numai :lol: :lol: :lol:
Scleroza juvenila? exces de aurolac? :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 13:36

tudor scrie:Deci cum te-ai intors in tara ti-ai si facut PG ? Arata-ne si noua o poza cu un peste din tara atunci. 8)
Nu omule, am avut PG an de an :lol: Spre deosebire de ce spuneai tu saptamana trecuta pe topicul cu Delta, mie nu mi-a putit sa-mi fac concediile in tara. Asa-s eu, mai prost. :roll:

pentru partea cu pozele citeste ce scrisesem in ultimul post de pe pagina precedenta.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2007, 13:38

aoleo...exceptionala aia cu uitatu bagajelor! inseamna ca d-aia ii zice frankfurt ca e plin de otzi! :)))

i-au sutit si camerafoto, stati linistiti. hi hi hi

EUGEN
gerula fan club member,
shop online "gerula forever" tatoos at www.gerulaccio.com

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 13:39

Alex_ scrie:

Vijelie, eu m-am intors in tara de o luna, majoritatea lucrurilor mele, inclusiv calculatorul, sunt inca in Germania. De-aia nu am poze, si de-aia vreau sa ma intalnesc cu oameni de pe forumul asta, ca sa fac si poze si sa le inchid odata gura psihopatilor Pic si poc :lol:.
eugen scrie:aoleo...exceptionala aia cu uitatu bagajelor! inseamna ca d-aia ii zice frankfurt ca e plin de otzi! :)))

i-au sutit si camerafoto, stati linistiti. hi hi hi

Psihopat, psihopat, dar si jigodie? Deja e cam mult :? .

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 13:41

Vijelie, eu m-am intors in tara de o luna, majoritatea lucrurilor mele, inclusiv calculatorul, sunt inca in Germania. De-aia nu am poze, si de-aia vreau sa ma intalnesc cu oameni de pe forumul asta, ca sa fac si poze si sa le inchid odata gura psihopatilor Pic si poc :lol:.[/quote]

ok inteleg asta cu lucrurile dar nu ai un tel sa faci o poza? ai zis ca ai fost pe cernica si ca ai prins "n" salai mari..... nu faceai tu o poza? macar una de amintire ? drept sa spun este DUBIOS :roll: :oops: :? :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 13:44

La momentul ala delirul psihopatilor nu izbucnise cu toata puterea, si nu mi-am pus problema. Remediez week-endul asta, nici o grija.
Inca odata spun, pacat ca nu vrei sa vii. E bine sa gandesti cu capul tau, nu cu al vizionarului psihopat Eugenie.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Noi 2007, 13:44

Alex_ scrie: Scleroza juvenila? exces de aurolac? :lol:
nu, statul de vorba cu redusi ca tine pe net :lol: :lol: sa treci in fisa de produse a fabricii de batistute pe care o ai, si batistute marimea xxxxl ptr ca vad ca iei muci din ce in ce mai mari :lol:

Scrie răspuns