loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Observasem eu mai devreme ca nu stau bine cu logica chistocii din ziua de azi
. Ma baiatule, crezi ca am fugit cu militia pe urme, ca pe timpul cizmarului, sa nu mai dau pe aici? Si e tare aia cu "majoritatea timpului", cand eu am plecat sa lucrez acolo in 2002
.
Mai bine zi cum ramane cu

Mai bine zi cum ramane cu
cand spusesei cu doua pagini inainteIonut the carp scrie: de unde ai stiut ca sunt doar un pusti de liceu?ne cunoastem cumva?
ca io poze cu mine nu vad sa am la galerie...aveam unele pe vremea lui gerulinho...
Scleroza juvenila? exces de aurolac?Ionut the carp scrie:
am stat azi cu telefonul in brate la scoala, si au vazut si colegii mei motivele ptr care ma apuca un ras isteric in timpul orelor, si nu numai![]()
![]()
![]()

Nu omule, am avut PG an de antudor scrie:Deci cum te-ai intors in tara ti-ai si facut PG ? Arata-ne si noua o poza cu un peste din tara atunci.

pentru partea cu pozele citeste ce scrisesem in ultimul post de pe pagina precedenta.
aoleo...exceptionala aia cu uitatu bagajelor! inseamna ca d-aia ii zice frankfurt ca e plin de otzi!
))
i-au sutit si camerafoto, stati linistiti. hi hi hi
EUGEN
gerula fan club member,
shop online "gerula forever" tatoos at www.gerulaccio.com

EUGEN
gerula fan club member,
shop online "gerula forever" tatoos at www.gerulaccio.com
Alex_ scrie:
Vijelie, eu m-am intors in tara de o luna, majoritatea lucrurilor mele, inclusiv calculatorul, sunt inca in Germania. De-aia nu am poze, si de-aia vreau sa ma intalnesc cu oameni de pe forumul asta, ca sa fac si poze si sa le inchid odata gura psihopatilor Pic si poc.
eugen scrie:aoleo...exceptionala aia cu uitatu bagajelor! inseamna ca d-aia ii zice frankfurt ca e plin de otzi!))
Psihopat, psihopat, dar si jigodie? Deja e cam mult

- vijelie
- veteran
Vijelie, eu m-am intors in tara de o luna, majoritatea lucrurilor mele, inclusiv calculatorul, sunt inca in Germania. De-aia nu am poze, si de-aia vreau sa ma intalnesc cu oameni de pe forumul asta, ca sa fac si poze si sa le inchid odata gura psihopatilor Pic si poc
.[/quote]
ok inteleg asta cu lucrurile dar nu ai un tel sa faci o poza? ai zis ca ai fost pe cernica si ca ai prins "n" salai mari..... nu faceai tu o poza? macar una de amintire ? drept sa spun este DUBIOS

ok inteleg asta cu lucrurile dar nu ai un tel sa faci o poza? ai zis ca ai fost pe cernica si ca ai prins "n" salai mari..... nu faceai tu o poza? macar una de amintire ? drept sa spun este DUBIOS

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran