loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
gerula,,, gerula,,, gerula,,,, se pare ca perseverezsi in a trage din punga din moment ce continui sa te eschivezsi, incepi deja sa ai vedenii cu tine prinzand salai, vazandu-te prin barci cu Olaf, sau in alte `paradisuri tropicale` prinzand baracude, binai de epava, rechini chiar
uauuu marele gerula in prim plan, tzinand pe jar o suflare intreaga cu argumentele lui de doi bani, divinnnnn, mirific chiar..... te pup si ai grija de tine draggaaaa...................... s-ar pute ca gutuile ssa se dezumfle mai repede de cat ai anticipat......., papa `zambaretzule.`....

be smart be silent be deadly.....
- vijelie
- veteran
Problema cu eugen este ca el refuza sa se intalneasca cu mine, pe balta sau oriunde altundeva, pentru a pune capat discutiilor psihopate despre identitatea mea.
hai sa te luminez tot eu un pic
... daca Eugen avea timp sa mearga pe balta fi sigur ca o facea cu gasca noastra si nu cu tine
... ce este mai nasol cu el in perioada asta este ca tipul munceste 10-12-14 ore/zi chiar si in week end asa ca nu prea vad cum sa fie pe balta cu tine sau cu "noi"
poate prin primavara sa reusim cumva sa facem o iesire cu toti la un gratar sau la o partida de pescuit.... pana atunci.... balaceala placuta

hai sa te luminez tot eu un pic

poate prin primavara sa reusim cumva sa facem o iesire cu toti la un gratar sau la o partida de pescuit.... pana atunci.... balaceala placuta

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran
de curiozitate, nu am legaturi numai cu pantelimonul ci si cu cernicaAlex_ scrie: Eu fiind nascut si crescut la Cernica prefer sa pescuiesc acolo cand nu ies pe Dunare sau la vreun rau. Mai trec pe la parinti, mai iau niste gutui sa-i servesc pe astia care merita.

- vijelie
- veteran
de curiozitate, nu am legaturi numai cu pantelimonul ci si cu cernica

mmmmmmmm.... intens

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Pai zi despre ce perioada vorbim maiIonut the carp scrie:de curiozitate, nu am legaturi numai cu pantelimonul ci si cu cernicaAlex_ scrie: Eu fiind nascut si crescut la Cernica prefer sa pescuiesc acolo cand nu ies pe Dunare sau la vreun rau. Mai trec pe la parinti, mai iau niste gutui sa-i servesc pe astia care merita.
probabil erai numai un tzanc cand bunicul meu lucra pe rata la cernica(a lucrat cam 10ani), daca tu nu'l sti, e imposibil ca parintii tai sa nu'l stie
si poate imi zici si zona din cernica pe unde ai copilarit
asa poate ne edificam

Mai e desigur problema credibilitatii tale dupa fake-ul penibil cu mutra roscovanului colata in poza cu crapul, tare mi-e ca ai fi in stare sa zici oricum ca nu l-am descris corect

Am crescut in Caldararu.
Baga poza aia in 800x600

mah, da' incapatanat esti, omule... si insistent... l-ai vazut in poza aia cu alt baiat, si gata,... crezi ca ai sanse... nu ti-a zis clar ca nu esti genul lui ?Alex_ scrie:Problema cu eugen este ca el refuza sa se intalneasca cu mine, pe balta sau oriunde altundeva,...
in primul rand ala cu care e acolo are sapca albastra,... nu ca aia pe care o imparti tu cu olaf si cu gerula,...
apoi mai e ceva... pe tine nu te cunoaste,... io zic sa pui si tu o poza la galerie, cu tine,... la fel de sexy ca aia a lui cu breteaua care ti-a aprins sentimentele... poate daca te vede,... cedeaza ...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
In tot cazul se pare ca asta cred psihopatiiMihaiV scrie:Alex_ scrie:Nu e de mirare, din moment ce scrisul cu zambareti si corect romaneste te identifica automat cu Gerula in mintea unor jagardele nebune.
Hahahahahaha!!!![]()
![]()
![]()
Asta a fost super-tare!!!
Acum pe bune, tu chiar ai impresia ca scrii corect romaneste?
![]()
![]()

bene. eu m-am plictisit si nu prea mai am nici timp.
remarc doua chestii: 1) te vad suparat tare ca nu iese lumea cu tine si 2) devii din ce in ce mai badaran. nu e bine daca pui la suflet. he he he
prin urmare, ma vad nevoit sa recunosc ca nu esti gerula. bine? deci tu esti alex, pescarus pe cernica, bun venit pe rapitori.ro!
stim despre tine doar ca in timpul liber culegi gutui, ca provii dintr-o familie de intelectuali, nicidecum tarani doamne fereste, ca dai pe cernica si esti tatal lor acolo atata ca nu te stie nimeni pe-aici. ceea ce fie, e posibil. mai banuim ca esti cel putin psihiatru, dat fiind ca dai rapid diagnostice la psihopati. cam atat.
asteptam nerabdatori sa reconstitui minunata arhiva foto pe care o aveai candva pe site-ul bunului prieten arturo, cunostinta indepartata a lui olaf, sau ceva de genul asta, pe vremea cand pescuiai in germa cu pg de la rumunia si erai webmaster pe la deutchland. si daca zici tu ca asa e, te cred ce dreaq sa fac.

imediat ce dau de emoticonul cu cenusa bag. e bine?
as fi vrut sa te trec la nivelul de gerula 2, dar daca nu tii la mistouri mai bina lipsa.
bi bi
Eugene, acu' dupa ce ai frant inima baietului, si nu mai apare de atata tristete si amaraciune, e tarziu cred...
mi-e teama sa nu recurga la un gest disperat si,.. sa-si dea singur ban...
mi-e teama sa nu recurga la un gest disperat si,.. sa-si dea singur ban...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...