loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 14:32

todi scrie:
Alex_ scrie: Si ce-ai fi vrut sa fac, ia ies sambata trecuta pe balta, pe vijelia si ploaia aia, ca sa ce? :lol: Nici la dinamita nu cred ca luai nimic :lol:.
la salau pescuiesti pe cernica?

ar trebui sa mergi mai des pe vreme ploioasa la pescuit, mai ales in timpul furtunilor de vara. s'ar putea sa avem surprize placute.

ciau
Multumesc, dar te las pe tine. Si daca tot nu prinzi, cumpara-ti o varga de carbon de sapte metri si plimba-te pe pe ploaie pe sub liniile de cale ferata. Sigur vei avea succes, plus ca omenirea va fi mai bogata. Media de inteligenta a planetei o sa creasca putin.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Noi 2007, 14:38

gerulalex, eu mi-am asumat si-mi asum toate cele afirmate aici despre poza cu Olaf si despre site-ul funpic.de. am dat aici o adresa da mail, cine nu ma crede, ii poate contacta sa-i intrebe personal.

mai mult, onesti ne-a confirmat ca site-ul lui arturo merge. deci nu e dat jos, cum ai zis tu, si cum sperai sa ne faci sa credem ca s-a intamplat cu al tau.

continua cu jignirile, ca-ti sta bine.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Noi 2007, 15:40

Alex_ scrie: Pana nu pui poza aia cu "mathias" :lol: si crapul in 800x600 n-avem ce discuta :lol:.

ce sens are? nu ai zis tu ca e trucata? :lol: nu ti se pare ca si lucrurile din jurul tau sunt trucate si ele? eu cred ca da, si sti destul de bine :lol: eu am fost cu mathias,ah pardon-prietenul meu imaginar, pe gostile cand a plouat si a batut vantul, nu am stat in casa ca..."vai daca vine un fulger si ma electrocuteaza" :lol: "vai daca o sa racesc"; ti'am mai spus, cand merg la pescuit vremea e pe locul 2 ;) asa ca papa iepurasule :lol: te pup ca mi'esti simpatic, asta prin prisma mesajelor pe care le trimiti, mesaje care te tradeaza, si iti dezvaluie treptat ceea ce unii spun ca ar concura cu atotputernicia lui Dumnezeu :D

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 20 Noi 2007, 16:17

Eu zic ca e jenant sa mai jucam teatrul asta ieftin cu "e gerula, nu e gerula"! Cred ca e clar si pt unul care a intrat ieri pe forum pt prima data, ca Alex_ e celebrul "ziarist terminator" alias gerula, cel care scrie cu zambareti si care iti cauta o porecla cu care sa te tachineze pe toata durata conflictului. E acelasi grasan mustacios care ne-a incantat cu poze haioase si caruia ii e rusine de imaginea pe care a lasat-o in urma.Ce nu realizeaza marele maestru intr-ale fitofagului, e ca joaca asta nu va dura mult si ca se va face de kacat mai tare ca in celebra fotografie "iarna pe WC in cizmulite de guma".Mie mi-e mila, oare nu ar trebui sa facem ceva sa-l ajutam, in loc sa-l batjocorim pe mustecosul cu fata plina de ciupit de varsat?! :roll:

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 20 Noi 2007, 16:40

Se pare ca Alex_, gerula si adrian niculae au o problema cu ploaia, adica in general cu timpul nasol si "mizerabil" din weekend, uite legatura:
http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DX (al cincilea articol)

http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DX (al saptelea articol)
Alex_ scrie:Mda, canci pescuit azi, la cat de nasol ploua :(. Timp de capacit team psihopat Eugenie :lol:.
...sigur am luat-o razna si e o simpla coincidenta!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Noi 2007, 17:36

no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.

psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati. :P

ALEX_.... aici ma vad nevoit sa fiu de acord cu eugen cu riscul de a ma incurca si eu in itele discutiei voastre. Sa platesti o taxa de peste 200-250mii/zi pe orice balta este pur matochism sau si mai rau sado-matochism. Eu de exemplu se stie ca sunt baiat amarat si imi duc traiul de pe o zi pe alta, nu ca as fi prost si nu mi-as gasii un serviciu ci pur si simplu ca nu imi pasa sa traiesc mai bine..... deci in consecinta nu vreau sa muncesc "sunt in greva permanenta" :twisted: :wink: :twisted: ..... :oops: :twisted: ...... dar sa revenim la taxa..... chiar daca as avea bani sa nu am ce face cu ei nu as da o letcaie in plus peste sumele scrise mai sus..... suna a prostituare sa platesti o gramada de bani pentru ceva ce nu sti daca iei sau daca mai exista in lac "vorbim de peste fireste" ca de restul cu sacoteii de .... hahahahhaahha cine ma cunoaste stie vorba asta a mea :twisted: :lol: :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 20 Noi 2007, 17:50

eugen scrie:onesti,

detaliaza putin, tu nu crezi ca e gerula sau ti-e teama sa crezi c-ar fi gerula?

gutuiofobia e o afectiune de inteles, stai linistit. numa' ai grija ca refuzand gutuia de la alex sa nu incepi sa le primesti din alte directii...he he he :)

in alta ordine de idei, fiind in canada de felul tau dupa cate am inteles eu, cam cate site-uri de pescuit ti-ai facut pana acum pe net-workul canadian si cum de-ai reusit sa pui poze pe rapitori de la asa distanta?
Nu se poate vorbi de gutuiofobie, atata timp cat, dintr-un motiv sau altul apartzinand comunitatzii mai mult sau mai putzin mioritice am fost martorul gutuielii natzionale: Steaua dand gutuie lui Dinamo si invers, Basescu lui Stolo, vamesii romani care vagutuiesc cumparatorii de fishing tackle, sa.

In alta ordine de idei si Alex- si Gerula si Adrian Niculae-jurnalist-terminator mi se par foarte simpatici tocmai datorita faptului ca cel putzin unul din cei trei are ceva din nervul lui Ignatius.

Si copil fiind imi placeau personaje gen croitorasu' cel viteaz care plesnea sapte dintr-o lovitura sau muschetarul care taie sireturile izmenelor morometzilor lasandu-i pe acestia in curu' gol.

Si unde mai punetzi ca are si SS Tournament!!!

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 20 Noi 2007, 18:56

Daca Becali are fani, de ce ma mira ca are gerula?!Intotdeauna se vor gasi oameni fara personalitate care sa creda intr-un nebun.
:lol: :lol: :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 20 Noi 2007, 19:02

Eu sunt fan Ignatius!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 20:36

vijelie scrie:
no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.

psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati. :P

ALEX_.... aici ma vad nevoit sa fiu de acord cu eugen cu riscul de a ma incurca si eu in itele discutiei voastre. Sa platesti o taxa de peste 200-250mii/zi pe orice balta este pur matochism sau si mai rau sado-matochism. Eu de exemplu se stie ca sunt baiat amarat si imi duc traiul de pe o zi pe alta, nu ca as fi prost si nu mi-as gasii un serviciu ci pur si simplu ca nu imi pasa sa traiesc mai bine..... deci in consecinta nu vreau sa muncesc "sunt in greva permanenta" :twisted: :wink: :twisted: ..... :oops: :twisted: ...... dar sa revenim la taxa..... chiar daca as avea bani sa nu am ce face cu ei nu as da o letcaie in plus peste sumele scrise mai sus..... suna a prostituare sa platesti o gramada de bani pentru ceva ce nu sti daca iei sau daca mai exista in lac "vorbim de peste fireste" ca de restul cu sacoteii de .... hahahahhaahha cine ma cunoaste stie vorba asta a mea :twisted: :lol: :wink:
Eu te-am inteles de cand am vorbit pe messenger si mi-ai explicat de ce nu vii. Daca veniturile nu-ti permit normal ca n-o sa dai 80 de lei pentru o zi de pescuit. Problema cu eugen este ca el refuza sa se intalneasca cu mine, pe balta sau oriunde altundeva, pentru a pune capat discutiilor psihopate despre identitatea mea.

Deja vad ca s-a ajuns mai rau, oameni care nu au aceeasi parere cu psihopat team Eugenie sunt jigniti la adapostul unui anonimat destul de indoielnic :lol:. Nu e de mirare, din moment ce scrisul cu zambareti si corect romaneste te identifica automat cu Gerula in mintea unor jagardele nebune.
gregorio scrie:Daca Becali are fani, de ce ma mira ca are gerula?!Intotdeauna se vor gasi oameni fara personalitate care sa creda intr-un nebun.

Scrie răspuns