loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Noi 2007, 22:18

eu as mai avea o singura curiozitate... ca tot ii place sa-mi spuna pitic, as vrea sa stiu ce inaltime are el, uriasul din poza asta
voi ce parere aveti?
Gerula avea dreptul sa-mi spuna pitic, ca era cu vre-o 10 cm mai inalt ca mine, dar Alex_... :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 21 Noi 2007, 22:59

Tu in poza aia cu salaul prins la marginea drumului pari de 1.50, asa ca te survolez de la inaltimi ametitoare :lol:.

Eugene, daca toti fac au cand aud de taxa aia normal ca nu ma stie nimeni, din toti care au postat vad ca sunt singurul care dau acolo. Cand lucram in Germania si veneam in tara, dadeam de fiecare data cateva zile pe la ai mei si logic ca pescuiam la o zvarlitura de bat de casa, unde stiu si locurile, chiar daca e mai scump.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2007, 23:01

:shock:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 21 Noi 2007, 23:05

miky scrie:Eugene, acu' dupa ce ai frant inima baietului, si nu mai apare de atata tristete si amaraciune, e tarziu cred...
mi-e teama sa nu recurga la un gest disperat si,.. sa-si dea singur ban... :)
Timpul alocat psihopatilor este limitat. Incearca sa te obisnuiesti cu ideea chiar daca doare.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Noi 2007, 23:21

wrong, my friend, you are not alone. :) pe cernica chiar eu am fost o data anul asta si de doua ori anul trecut. cu vreo 5 sau 6 insi, toti umbla si pe aici. nestiind locurile, cumva ne-am orientat, am prins si facut si poze. vrei sa vezi?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 21 Noi 2007, 23:26

Te rog. Eu vorbesc despre locurile unde se ia frecvent salau sarit de 2 kile, bibanei la dig stie sa ia oricine. Pentru aia intr-adevar numai un nebun ar da 80 de lei :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Noi 2007, 23:38

80k nu face nici o balta pentru mine. never paid that much, never will. dar daca vreau sa aflu ce contine, ma descurc.

pentru unul care culege gutui, s-ar zice ca te pricepi binisor la pescuit. asteptam fapte, nu vorbe. :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 21 Noi 2007, 23:47

eugen scrie:80k nu face nici o balta pentru mine. never paid that much, never will. dar daca vreau sa aflu ce contine, ma descurc.

Clar, specia "dau si eu juma de ora pana vine paznicul, si pe urma zic ca n-am stiut cat e balta si plec" :lol: De-aia n-ai habar ce peste are balta aia :lol:.

Ziceai ceva de poze.
eugen scrie: pentru unul care culege gutui, s-ar zice ca te pricepi binisor la pescuit. asteptam fapte, nu vorbe. :D
Daca parintii mei au niste gutui in curte nu inseamna ca-i culegem noi :lol:.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Noi 2007, 07:38

Alex_ scrie:Te rog. Eu vorbesc despre locurile unde se ia frecvent salau sarit de 2 kile, ...
Ai vazut tu pe cineva prinzand asa? :shock:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Noi 2007, 10:22

vrei poze? desigur, imediat dupa ce ma lovesti cu ceva carne cu solzi.

pana acum am observat ca stii sa interceptezi cu dibacie numa' chestii galbioare cu puf si ma tem sa nu pierd timpul discutand cu un ageamiu deghizat in pescarus. :D

nu am oricum cu ce ma lauda, nimic peste 3k. altfel, ce sa zic, daca-ti convine sa dai aproape 30 de euro pe balta, e problema ta. de gustibus.

din punctul meu de vedere nici o balta nu merita atat daca nu este dedicata pt pescuit. iar aia nu e balta de pescuit, este o crescatorie de china si romanesc unde mai supravietuiesc niste platici si ceva sali si biba.
pare rau dar astea mi-s princiile si tin la ele. pe mine ma atrage mult mai mult ceva de genul asta.

HUCHO-HUCHO Fishing on Sava Bohinjka,
2-day fishing package
2 guide days 5-6 hours.
2 nights, triple-room accommodation at the Fly Fishing lodge (cable TV, internet connection, minibar). For single room occupancy, there is an additional payment of 15,00 Eur/night required.
all breakfasts, welcome drinks.
10% discount in the Fly Fishing shop
TOTAL: 219,00 Eur

asta este scor de rau premium in slovenia, unde nu tine piscicultura ca bisnis si chiar nu merge principiul "ii fac pe suckeri din vorbe da' de fapt eu cresc sa vand marfa la metro", unde nu au voie sa introduca specii care nu au existat in mod natural in ultimii 30 de ani (reglementari UE pentru concesionari, care ar trebui respectate si la noi), unde ai niste conditii asigurate si un oarecare confort.

si unde prinzi peste pana te doare mana. in sezonul estival taxa pentru pastravi si lipani este perfect comparabila cu cea de pe cernica. atat ca si atunci prinzi peste peste pana te doare mana.

nu ma duc fiindca sincer nu ma atrage prea tare perspectiva de-a pescui in acvariu. dar ti-am dat info asa, ca idee, ca zici ca esti umblat pe afara dar nu prea se vede deloc.

parca nu se prea pupa cu ce primesti tu pe balta ta de suflet, nu? adica dreptul de a da la vasle pe o balta fara peste. da, bine, cu cativa pesti ascunsi in zece locuri, pe care le stiu unii care cotizeaza o viata ca sa se simta mai buni pescari decat cei care vin in excursie pe acolo. :)

pe o balta ca cernica in italia te costa intre 3 si 10 euro sa pescuiesti la speciile care sunt si pe cernica. atata ca-s de enspe ori mai bine reprezentate si daca vrei sa dai de pe mal nu tree sa driblezi printre peturi si gramezi de gunoaie.

de curiozitate, in anii aia cand lucrai in germa cam la ce-ti trebuia tie pg pe dunare? he he he

Scrie răspuns