vrei poze? desigur, imediat dupa ce ma lovesti cu ceva carne cu solzi.
pana acum am observat ca stii sa interceptezi cu dibacie numa' chestii galbioare cu puf si ma tem sa nu pierd timpul discutand cu un ageamiu deghizat in pescarus.
nu am oricum cu ce ma lauda, nimic peste 3k. altfel, ce sa zic, daca-ti convine sa dai aproape 30 de euro pe balta, e problema ta. de gustibus.
din punctul meu de vedere nici o balta nu merita atat daca nu este dedicata pt pescuit. iar aia nu e balta de pescuit, este o crescatorie de china si romanesc unde mai supravietuiesc niste platici si ceva sali si biba.
pare rau dar astea mi-s princiile si tin la ele. pe mine ma atrage mult mai mult ceva de genul asta.
HUCHO-HUCHO Fishing on Sava Bohinjka,
2-day fishing package
2 guide days 5-6 hours.
2 nights, triple-room accommodation at the Fly Fishing lodge (cable TV, internet connection, minibar). For single room occupancy, there is an additional payment of 15,00 Eur/night required.
all breakfasts, welcome drinks.
10% discount in the Fly Fishing shop
TOTAL: 219,00 Eur
asta este scor de rau premium in slovenia, unde nu tine piscicultura ca bisnis si chiar nu merge principiul "ii fac pe suckeri din vorbe da' de fapt eu cresc sa vand marfa la metro", unde nu au voie sa introduca specii care nu au existat in mod natural in ultimii 30 de ani (reglementari UE pentru concesionari, care ar trebui respectate si la noi), unde ai niste conditii asigurate si un oarecare confort.
si unde prinzi peste pana te doare mana. in sezonul estival taxa pentru pastravi si lipani este perfect comparabila cu cea de pe cernica. atat ca si atunci prinzi peste peste pana te doare mana.
nu ma duc fiindca sincer nu ma atrage prea tare perspectiva de-a pescui in acvariu. dar ti-am dat info asa, ca idee, ca zici ca esti umblat pe afara dar nu prea se vede deloc.
parca nu se prea pupa cu ce primesti tu pe balta ta de suflet, nu? adica dreptul de a da la vasle pe o balta fara peste. da, bine, cu cativa pesti ascunsi in zece locuri, pe care le stiu unii care cotizeaza o viata ca sa se simta mai buni pescari decat cei care vin in excursie pe acolo.
pe o balta ca cernica in italia te costa intre 3 si 10 euro sa pescuiesti la speciile care sunt si pe cernica. atata ca-s de enspe ori mai bine reprezentate si daca vrei sa dai de pe mal nu tree sa driblezi printre peturi si gramezi de gunoaie.
de curiozitate, in anii aia cand lucrai in germa cam la ce-ti trebuia tie pg pe dunare? he he he