loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 13:14

oare nu ti-am spus cu multe pagini in urma ca ma vei putea gasi iarna asta pe dunare prin zona calarasi? sa nu fi vazut chiar deloc o anume pozna cu pagina de pg-uri in serie pe zona giurgiu in ultimii 3 ani? ce nu este clar, nu prea servesc eu balti. simplu.

imi place in sanul naturii, cand agat sa fie un copac scufundat nu tot o plasa de la concesionari, daca trec aia cu curentul electric macar stiu ca-s braconieri si se ascund de mine si politia de frontiera, nu baga linistit cu spatele asigurat prin legea tampita care-i lasa sa recolteze folosind electricitate, ca sa poata extermina si ultimul salau sau rapitor cu acte in regula pentru a face loc unor specii naturalizate. lucru desigur in dezacord cu toate normele de mediu din tarile UE, dar deh, cine vede.

in ziua cand o sa se gaseasca o balta care va fi realmente dedicata pescuitului cu undita la un nivel de bun simt si nu nisata pe piata de boiles, o sa ma declar ca si tine fascinat de vreo cernica sau alta si o sa caut sa merg frecvent doar pe una.

situatia fiind alta, merg pe balti ca turistu, sa vad ce mai e cand si cand, ici si colo. de obicei dunarea imi face cu ochii mai dihai decat orice balta, chiar daca ca nu e de prins. cand o sa vina randul baltii de la cernica, te anunt dinainte.

unde ar fi lasitatea in situatia de fata, la nivelul unuia care raspunde evaziv ca mine sau a altuia care se simte jignit cand i se spune gerula, dar nu indrazneste sa deschida un pg ca ne-arate ca se cheama alexandru? :)))

he he he

PS_termina cu lipsa de caracter, este vorba de o sincera apreciere pentru o caterinca reusita.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 13:18

si totusi, de ce tii neaparat la o intalnire romantica pe dig? :)

zau asa ai tot dat-o in directia asta si n-a iesit nimic, macar atat puteai si tu sa faci, sa intelegi ca nu e loc. hi hi hi

acestea fiind zise, banui ca mi-am obtinut scorul de psihopat las, putem trece la nivelul urmator please? :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 13:39

eugen scrie:si totusi, de ce tii neaparat la o intalnire romantica pe dig? :)

zau asa ai tot dat-o in directia asta si n-a iesit nimic, macar atat puteai si tu sa faci, sa intelegi ca nu e loc. hi hi hi

acestea fiind zise, banui ca mi-am obtinut scorul de psihopat las, putem trece la nivelul urmator please? :lol:
Hai lasa vrajeala de doua parale. N-am zis sa mergi de-acum incolo la pescuit pe balti de langa bucuresti, era vorba despre lamurirea asa-zisei tale confuzii alex-gerula. Se vede clar acum ca nu-i vorba despre nici o confuzie, ci despre o mutare parsiva a discutiei de la prostiile spuse de tine despre obtinerea PG-ului la bau-baul forumului.

Psihopat jagardel si las, cu dovezi :lol:. Sa nu omitem nimic :lol:.

Si nu mai jigni balta Cernica. Desi mai baga astia plasele, zonele cu buturugi nu se pot navodi si acolo sta salaul :lol:. Si daca te-ai fi scaldat ca mine prin partile alea, vara, cand e apa mica, ai sti unde sa dai toamna ;). Daca prind sambata o zi cum e azi, sau macar fara ploaie, iti arat la galerie niste strapazani de Cernica :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 13:42

frateeeee...de doua saptamani ne ameninti. :) just do it, nike dixit.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 13:43

iar incepi cu pg-ul. he he he

tu cand ti-l facusei de fapt, inainte sau dupa sederea prelungita in germa, sau ai fost doar un weekend si te-ai gandit sa torni un site de pescuit asa la repezeala? :)))

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 13:47

eugen scrie:iar incepi cu pg-ul. he he he

tu cand ti-l facusei de fapt, inainte sau dupa sederea prelungita in germa, sau ai fost doar un weekend si te-ai gandit sa torni un site de pescuit asa la repezeala? :)))
Am raspuns de mult si la asta, mai psiho :lol:. Nu crede ca daca pui de 20 de ori aceeasi intrebare poti muta discutia din zonele neplacute pentru tine in care a ajuns :lol:.

Si ce-ai fi vrut sa fac, ia ies sambata trecuta pe balta, pe vijelia si ploaia aia, ca sa ce? :lol: Nici la dinamita nu cred ca luai nimic :lol:.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2007, 13:52

Poate pe muzica ii mai bine . Eugen , ghici de unde s-o inspirat tipu cind o scris refrenu hahaha!!! http://www.youtube.com/watch?v=TJN3PGqDRNg.

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Noi 2007, 13:59

eu am vazut poze de la pescari bucuresteni cu pesti prinsi weekend-ul tercut... :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 14:12

Adi_ scrie:eu am vazut poze de la pescari bucuresteni cu pesti prinsi weekend-ul tercut... :?
Hai blackadder, nu mai spune? :lol: Cine era, "mathias" cu crapul? :lol:

Mai pinocchio, un limbric ca tine, care nici macar n-are curajul sa-si asume consecintele afirmatiilor pe care le face despre altii, n-are dreptul la cuvant.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 20 Noi 2007, 14:18

Alex_ scrie: Si ce-ai fi vrut sa fac, ia ies sambata trecuta pe balta, pe vijelia si ploaia aia, ca sa ce? :lol: Nici la dinamita nu cred ca luai nimic :lol:.
la salau pescuiesti pe cernica?

ar trebui sa mergi mai des pe vreme ploioasa la pescuit, mai ales in timpul furtunilor de vara. s'ar putea sa avem surprize placute.

ciau

Scrie răspuns