imi place in sanul naturii, cand agat sa fie un copac scufundat nu tot o plasa de la concesionari, daca trec aia cu curentul electric macar stiu ca-s braconieri si se ascund de mine si politia de frontiera, nu baga linistit cu spatele asigurat prin legea tampita care-i lasa sa recolteze folosind electricitate, ca sa poata extermina si ultimul salau sau rapitor cu acte in regula pentru a face loc unor specii naturalizate. lucru desigur in dezacord cu toate normele de mediu din tarile UE, dar deh, cine vede.
in ziua cand o sa se gaseasca o balta care va fi realmente dedicata pescuitului cu undita la un nivel de bun simt si nu nisata pe piata de boiles, o sa ma declar ca si tine fascinat de vreo cernica sau alta si o sa caut sa merg frecvent doar pe una.
situatia fiind alta, merg pe balti ca turistu, sa vad ce mai e cand si cand, ici si colo. de obicei dunarea imi face cu ochii mai dihai decat orice balta, chiar daca ca nu e de prins. cand o sa vina randul baltii de la cernica, te anunt dinainte.
unde ar fi lasitatea in situatia de fata, la nivelul unuia care raspunde evaziv ca mine sau a altuia care se simte jignit cand i se spune gerula, dar nu indrazneste sa deschida un pg ca ne-arate ca se cheama alexandru?

he he he
PS_termina cu lipsa de caracter, este vorba de o sincera apreciere pentru o caterinca reusita.