loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 20 Noi 2007, 11:08

Adi_, din punctul meu de vedere esti o creatura subumana, consumatoare de rahat si care fuge de raspundere ca iepurele la lumina farurilor :lol:.

..... iepurele incremeneste daca este prins in faza farurilor......asta in caz ca nu stiai :wink: :lol: :twisted:
se pare totusi ca nu esti vanator :wink: :lol: .......
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 20 Noi 2007, 11:09

Trimis: Lun 11 19, 2007 8:19 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

eugen a scris:
... pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui. ......

Chiar daca-mi propusesem sa nu intervin in topicul asta, vreau sa fac o precizare:

Alex nu-i culegator de gutui. El le da gratis, una cate una, daca-l intzelegi...

Ii suna cuiva cunoscut "Ignatius O'Reilly"? Intreb si eu...
:D Mie! Da' cred ca-l jignim pe Ignatius cu aceasta comparatie! :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 11:21

vijelie scrie: Adi_, din punctul meu de vedere esti o creatura subumana, consumatoare de rahat si care fuge de raspundere ca iepurele la lumina farurilor :lol:.

..... iepurele incremeneste daca este prins in faza farurilor......asta in caz ca nu stiai :wink: :lol: :twisted:
se pare totusi ca nu esti vanator :wink: :lol: .......
Nu, n-am nici o treaba cu vanatoarea, dar mi s-a intamplat mie de doua ori sa-mi fuga iepuri in fata masinii. Le era frica s-o ia la stanga sau la dreapta, prin lumina farurilor, alergau ca tampitii in fata.

Ce mi se pare penibil la team psihopat Eugenie e lipsa cumplita de caracter. Cu sub-omul Adi_ cred ca s-au lamurit toti, dar uite ca nici maestrul sau spiritual, vizionarul spihopat Eugenie, nu-i departe :lol: :
eugen scrie: intrucat e posibil sa mai existe un gica contra absolutist la fel de abil la vrajeala ca si gerula cel dintai, care obisnuia sa-l alinte pe adi cu epitete gen piticut si alte din astea. mici coincedente, s-ar zice

Cu doar o saptamana in urma postasem despre felul in care, socat de vehementa lui Adi_, am cautat prin genunile forumului motivul pentru care e asa de inversunat contra lui gerula. :lol:. Povesteam ce-am gasit, am cerut confirmari, pe urma si-a pus nebunul poza aia cu salaul pe marginea drumului pe site la Olaf etc :lol:.

Normal, din toata chestia asta vizionarul psihopat Eugenie a scos concluzia ca si eu il fac pitic pe Adi_, ca gerula :lol:. Cum am mai spus, psihopat-psihopat, dar si jagardea e cam mult...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 11:24

Alex_ scrie: Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul.
no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.

psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati. :P

du-te tu si fa si poze eventual. :))

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 11:25

dragos_g scrie:
Trimis: Lun 11 19, 2007 8:19 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

eugen a scris:
... pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui. ......

Chiar daca-mi propusesem sa nu intervin in topicul asta, vreau sa fac o precizare:

Alex nu-i culegator de gutui. El le da gratis, una cate una, daca-l intzelegi...

Ii suna cuiva cunoscut "Ignatius O'Reilly"? Intreb si eu...
:D Mie! Da' cred ca-l jignim pe Ignatius cu aceasta comparatie! :D
Si omul se da si citit :lol:. Carti la moda, desigur, cum e "Conjuratia Imbecililor". Daca ar fi sa ramanem in paradigma ei, micul Adi_ este "agend manguzo zub agoberire", pazind veceul din autogara :lol:, iar vizionarul psihopat Eugenie e un fel de doamna Levy, care in loc de planseta de gimnastica si-a tras maieu de firma, cu diagonala de piele :lol:. In situatia asta nici nu-i prea rau sa fii Ignatius :lol:

eugen scrie:
Alex_ scrie: Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul.
no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.

psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati. :P

du-te tu si fa si poze eventual. :))
Ce caracter domnilor, ce caracter. Voi va mirati? E nu :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 11:28

Alex_ scrie: Normal ca piticutul trisor n-o sa-si asume niciodata raspunderea afirmatiilor pe care le face. .
ce chestie, chiar il faci pitic pe adi, ca gerula. :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 11:29

comparatia cu ignatius e subtire. mult mai relevant ai da la paralele cu baronul munchausen. eu ramane totusi la gerulaccio, iti sta mai bine.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Noi 2007, 11:34

cred ca se cere un chat :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 11:46

Ionut the carp scrie:@esti in stare sa spui cat de usor e sa pescuiesti in romania, colcaie apele de peste si ghiseele de functionari binevoitori.....mda...si majoritatea timpului tu ti l'ai petrecut in germania, acolo ai prins si cei mai multi pesti si lala tra la la.... mha daca intr'o luna ti'a mers asa de bine, si ai constat ca e roz pe aici, numai respecte! :wink:
Pana nu pui poza aia cu "mathias" :lol: si crapul in 800x600 n-avem ce discuta :lol:.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 11:48

eugen scrie:
Alex_ scrie: Normal ca piticutul trisor n-o sa-si asume niciodata raspunderea afirmatiilor pe care le face. .
ce chestie, chiar il faci pitic pe adi, ca gerula. :lol:
Vezi ca e mai sus un mesaj Trimis: Mar 11 20, 2007 11:21 am :lol:

Ma, voi nu sunteti psihopat team Eugenie, sunteti jagardel team Eugenie :lol:

Scrie răspuns