..... iepurele incremeneste daca este prins in faza farurilor......asta in caz ca nu stiai

se pare totusi ca nu esti vanator

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Trimis: Lun 11 19, 2007 8:19 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
eugen a scris:
... pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui. ......
Chiar daca-mi propusesem sa nu intervin in topicul asta, vreau sa fac o precizare:
Alex nu-i culegator de gutui. El le da gratis, una cate una, daca-l intzelegi...
Ii suna cuiva cunoscut "Ignatius O'Reilly"? Intreb si eu...
Nu, n-am nici o treaba cu vanatoarea, dar mi s-a intamplat mie de doua ori sa-mi fuga iepuri in fata masinii. Le era frica s-o ia la stanga sau la dreapta, prin lumina farurilor, alergau ca tampitii in fata.vijelie scrie: Adi_, din punctul meu de vedere esti o creatura subumana, consumatoare de rahat si care fuge de raspundere ca iepurele la lumina farurilor.
..... iepurele incremeneste daca este prins in faza farurilor......asta in caz ca nu stiai![]()
![]()
![]()
se pare totusi ca nu esti vanator![]()
.......
eugen scrie: intrucat e posibil sa mai existe un gica contra absolutist la fel de abil la vrajeala ca si gerula cel dintai, care obisnuia sa-l alinte pe adi cu epitete gen piticut si alte din astea. mici coincedente, s-ar zice
no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.Alex_ scrie: Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul.
Si omul se da si cititdragos_g scrie:Trimis: Lun 11 19, 2007 8:19 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
eugen a scris:
... pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui. ......
Chiar daca-mi propusesem sa nu intervin in topicul asta, vreau sa fac o precizare:
Alex nu-i culegator de gutui. El le da gratis, una cate una, daca-l intzelegi...
Ii suna cuiva cunoscut "Ignatius O'Reilly"? Intreb si eu...Mie! Da' cred ca-l jignim pe Ignatius cu aceasta comparatie!
Ce caracter domnilor, ce caracter. Voi va mirati? E nueugen scrie:no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.Alex_ scrie: Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul.
psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati.![]()
du-te tu si fa si poze eventual.)
Pana nu pui poza aia cu "mathias"Ionut the carp scrie:@esti in stare sa spui cat de usor e sa pescuiesti in romania, colcaie apele de peste si ghiseele de functionari binevoitori.....mda...si majoritatea timpului tu ti l'ai petrecut in germania, acolo ai prins si cei mai multi pesti si lala tra la la.... mha daca intr'o luna ti'a mers asa de bine, si ai constat ca e roz pe aici, numai respecte!
Vezi ca e mai sus un mesaj Trimis: Mar 11 20, 2007 11:21 ameugen scrie:ce chestie, chiar il faci pitic pe adi, ca gerula.Alex_ scrie: Normal ca piticutul trisor n-o sa-si asume niciodata raspunderea afirmatiilor pe care le face. .