loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Noi 2007, 20:25

Alex_ adolescentu' minune o da tot mai rau in balbaiala, si se pare ca e masochist rau de tot.
Sa sustii cu tarie si fermitate tot ce-ti scrie pe PM un individ care avea vreo cinci clone - de nu mai stia nici el cine e - mi se pare o dovada de maaare inteligenta.
Nu cred ca Alex_ ii gerula, ca gerula tot mai avea din cand in cand stil ... chiar daca era mai tot timpul in contradictie cu cineva si cred ca nu mai trebuie comparat cu gerula ca-l jignim pe "regretatul" gerula ... asta-i mult sub "brand-ul" gerula :lol:

si apropo, pentru linistea ta, ca sa nu faci vreun atat de apoplexie cautand informatii despre unul sau altul, nu am pescuit niciodata la pastrav, nu am prins nici un pastrav nici la undita / lanseta sau alte accesorii ... si da am avut un pastrav intr-o galerie de pe alt site unde nu scria nimic - decat ca e aproape 30 cm - oare 28 nu e aproape de 30 ? si nu am sustinut niciodata ca am prins pastravul respectiv sau alti pastravi.
S'altare și bunăstare !

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 19 Noi 2007, 20:27

Nu stiu cat e de relevant dar merge, Adi_.
Alex_, sper sa nu primesc si eu gutuie pt asta :oops: !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 20:33

pai e relevant, ca tipu credea ca a fost dat jos, "la fel ca al lui", pt. ca nu putea intra el pe site. degeaba i-am spus ca cei de la funpic.de blocheaza IP-urile din anumite tari, ca se face ca nu pricepe (sau poate chiar nu pricepe) :lol:
deci site-ul nu e doar in cache(ce tampenie) ci chiar merge!

onesti, merci. acuma... sa te astepti sa te faca mincinos, psihopat, etc :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Noi 2007, 20:45

pregatiti'va ptr o dezlegaree la gutuuuuuuuiiii :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 20:53

eugen scrie:mie mi se pare evident ca adi nu va face niciodata nimic ca sa te ajute sa scapi cu ban. ar fi prea simplu.

hai sa uitam pentru o clipa de funpic.de care ar fi sau nu gratuit. e prea putin relevant. tu zi-ne ce cautai taman acolo sa pui frumusete de arhiva completa cu poze de pescuit. site-urile de pescuit din romania nu-ti sunt pe plac sau cum se justifica asa orientare. eu sunt curios, zau, d-aia intreb.
Normal ca piticutul trisor n-o sa-si asume niciodata raspunderea afirmatiilor pe care le face. Ar ramane mintenas fara cont :lol:.

Daca mai puteai practica si logica normala, nu doar pe aia psihopata :lol:, intelegeai ca am pus site-ul pe funpic.de pentru ca eram in Germania :lol:
eugen scrie:
ma pun in locul tau si mi se pare super frustrant. pe bune. daca prin absurd pana weekendul viitor da inghetul, pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui.

macar baga un metro si mai trage niste pozne langa boschetii din fata blocului cu vecinu' cu ceva pesti in brate, ca sa mai cresti in ochii nostri.
el pare baiat cu simtul umorului , basca i-ar sta chiar bine cu o crapaciune in brate, parerea me. :D

haidi, mai incearca una alta, mai vrem si altceva decat insistente pe directii pierdute din start.
Specialitatea pozelor cu pesti prinsi la sirag/in metro e a amicului tau de Logica Psihopata :lol:. Imi pare rau ca nu te pot ajuta :lol:. Daca da inghetul o sa pescuiesc la copca, stai linistit. In caz ca te hotarasti sa-ti infrangi timiditatea pshihopata :lol: poate ne intalnim pe balta.

Adi_, accepti provocarea sau esti un biet mancator de rahat? Ban permanant mie daca serviciul de care am beneficiat e gratis, ban permanent tie daca nu e. Curaj :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 21:21

nu am ce provocare sa accept, din doua motive:
1. "nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita" spunea cineva... deci pt. mine, unul ca tine nu reprezinta o provocare. ar trebui sa fiu nebun ca sa incerc sa te conving de niste lucruri pe care deja le stii. ce am zis aici legat de poza si de site a fost pt. colegii de pe forum, nu pt. tine. daca ei au indoilei, le trimit mailu, sau pot intreba ei, la dresa support@funpic.de
2. eu m-am lamurit cum e cu site-ul respectiv, nu am nevoie de alte confirmari.

ce pot eu sa-ti recomand, e sa-ti iei amicul din poza cu ziarul, uriasul ala de 2m si sa faceti o sedinta foto, sa ne mai distram si noi putin :P
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Noi 2007, 21:39

onesti scrie:Alex_, sper sa nu primesc si eu gutuie pt asta :oops: !
Da' ce, nu-ti plac gutuile? Daca nu-ti plac poti sa le dai mai departe, poate gasesti vreun taietor de lemne amator de gutui. S-ar putea sa le dai la supra-pret! Poti chiar sa faci o licitatie, mai ales ca a fost un an slab la gutui si aici se gasesc gutui de super-calitate! :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 19 Noi 2007, 21:53

Nu-s curios de gutuile lui Alex.

Oricum n-as fi printre clientzi, mai ales ca are numai trei, si daca prima are destinatzia clara, pe celelalte doua se ingramadesc o gramada de altzi pretendentzi.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 10:34

onesti,

detaliaza putin, tu nu crezi ca e gerula sau ti-e teama sa crezi c-ar fi gerula?

gutuiofobia e o afectiune de inteles, stai linistit. numa' ai grija ca refuzand gutuia de la alex sa nu incepi sa le primesti din alte directii...he he he :)

in alta ordine de idei, fiind in canada de felul tau dupa cate am inteles eu, cam cate site-uri de pescuit ti-ai facut pana acum pe net-workul canadian si cum de-ai reusit sa pui poze pe rapitori de la asa distanta?

uite nenea "alex" cica are un cuvant greu de spus in materie de pescuit, a avut si site pe funnushcum.de, dar el este totusi inconjurat nu de vreo aura ci de-o mare ceatza. clubul celor fara frica de gutui nu se sfieste sa-l numeasca gerulaccio. :)

cum totusi ambiguitatea a devenit cam plictisitoare pentru restul audientei, ne-am dori mult sa ne lamureasca scurt pe doi daca e cazul sa adaugan si cifra doi langa numele gerula. intrucat e posibil sa mai existe un gica contra absolutist la fel de abil la vrajeala ca si gerula cel dintai, care obisnuia sa-l alinte pe adi cu epitete gen piticut si alte din astea. mici coincedente, s-ar zice.

cum inca nu reuseste sa ne arate nimic spectaculos si credibil, ce ramane de facut? continuam, desigur..he he he

"alex",
pe ce balta sa ne intalnim? :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 10:45

eugen scrie:
"alex",
pe ce balta sa ne intalnim? :lol:
Eu fiind nascut si crescut la Cernica prefer sa pescuiesc acolo cand nu ies pe Dunare sau la vreun rau. Mai trec pe la parinti, mai iau niste gutui sa-i servesc pe astia care merita :lol:. Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul. Dar ai rata ocazia sa ma vezi pescuind, si pe urma poate zici ca a trimis Gerula un iepuras cu PG care sa se suie in barca si sa plece pe lac, desi nu stie sa pescuiasca :lol:. Adanci sunt misterele Logicii Psihopate :lol:.

Adi_, din punctul meu de vedere esti o creatura subumana, consumatoare de rahat si care fuge de raspundere ca iepurele la lumina farurilor :lol:. Crezi ca ar fi mintit Dan ca sa ma apere sau ce? :roll:

Asemenea lipsa de caracter n-am mai vazut de mult. Dar ce pretentii poti avea de la unul care a vrut sa castige concursuri cu pesti luati din sirag si poze puse de doua ori? :lol:

Scrie răspuns