alex (sau gerula, mi-e egal),
ma tot gandesc de ce folosesti tu termenu asta de psihopat pentru toata lumea, in spetza pentru cei ce ti-o dau frumos la gioale…
o varianta ar fi ca iti place termenul, si ti se pare intellectual si cool ca ai invatat sa-l scrii,.. dar… stii sa-l si pronunti ?
o alta varianta ar fi ca nu stii ce inseamna, … te-a speriat doctoru la vreo consultatie, ti-a zis ca-i ceva de rau si sa te cauti, dar ca poti trai cu asta,… si acu neintelegand exact la cat ii ceasu,… o tot vomiti pe forum in stanga si in dreapta, oricui,… sa vezi reactia omului cand i se spune…
cea mai plauzibila varianta insa este ca stii bine ce inseamna dar aplici zicala “Hotul striga Hotii !!!”…sa le-o iei inainte la toti, de frica sa nu apuce vreunul sa-si dea seama si sa ti-o spuna pe bune,…
dai ordine pe forum , cine are acces si cine nu, stabilesti cine si cand sa taca,… hotarasti singur ca ai facut de ras pe unu sau pe altu,.. desi nu vad sa rada nimeni pe aici de altcineva decat de tine…
la mistourile mai mult sau mai putin rafinate ale tuturor nu stii sa raspunzi decat cu jigniri intr-un limbaj destul de suburban (gunoi, naparca, etc), probabil te consideri un suflet fin de vioara, dar… n-ai destule rotite la mansarda ca sa poti face fatza intr-un mod elevat... tu impotriva tuturor … probabil te crezi si tu un fel de Razboinicul Luminii… ce te faci daca Steaua continua sa piarda ?
stiu ce o sa raspunzi: … si eu sunt psihopat…