loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Noi 2007, 14:21

Alex

Cat de nesimtiti sa fii ca sa incerci sa castigi un concurs cum era ala dintre tine si mishtone cu un peste luat din sirag? :shock:
Eu m-am crucit :shock:.
se pare ca ai ramas shokat si crucit :lol: :lol: :lol:
Cat de prost poti sa fi sa pui botul la un asa zis concurs facut pe net fara martori, fara arbitrii ... toata tarasenia cu concursul a fost de distractie pentru a avea motive de discutii si comentarii in perioadele prea calme :lol: e adevarat ca au fost date chiar si premii dar au fost date de cativa useri (cei care am gustat gluma cu concursul) si acele premii au fost mai mult simbolice. (am inmanat personal premiile oferite de mine si de inca un user castigatorului :lol: ) dar pe tine nu te duce mintea ca niste oameni pot da chiar si premii doar asa de distractie ... poate trebuia sa-l premiem si pe adi_ pentru ca ne-am amuzat cu totii pe parcursul unui an ... chiar si protagonisti concursului sau amuzat numai tu ai ramas crucit si shokat :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Noi 2007, 14:29

Alex_ scrie:

Ionut, te rade tot forumul asta dupa poza aia trucata asa de prost. Lasa-ma sa ghicesc, n-o ai in rezolutie mai mare de 64x48, nu? :lol:

si daca o am? te legi de tramvai si dai u tura? :lol: ti'am mai spus ca ma doare la basca cine ma crede si cine nu ;) ce am de demonstrat demonstrez pe balta ;)

Alex_ scrie:Psihopatule, degeaba ma iei cu gerula, cred ca tu cu eugen ati ramas ultimele bastiaone ale Logicii Psihopate.
vezi ca mai sunt ;) dar s'au dat putin la o parte sa mai scoti capul din ...... "atatea minciuni" ;) :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2007, 15:00

Adi_ scrie:
cat despre cel care zici ca ti-a trimis mesajul, cred ca stiu cine e. unul din indicii este faptul ca era singurul care ii zicea "Mishtoane" lui Mishtone si culmea, "ii avea la suflet" pe cativa din ardeal(vezi comentariul despre MihaiV si Luci). despre celelalte indicii vorbim alta data daca va fi cazul.
Nu cumva ii ala de nu stia ce sa faca , ba sta , ba pleaca , ca nu stia Dan ce sa faca , sa-i bage un ban sau doar sa-l stearga . ii tare combinatia daca ii asa hahaha!!!

Fir Intins!!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 15:01

Ionut the carp scrie:

si daca o am? te legi de tramvai si dai u tura? :lol: ti'am mai spus ca ma doare la basca cine ma crede si cine nu ;) ce am de demonstrat demonstrez pe balta ;)
Normal, ca dac-o pui pe aia in rezolutie 800x600 vede si Stevie Wonder ca e un colaj facut de un copil nepriceput :lol:

Taicanoe, vezi ca intre timp am aflat ceva detalii si despre tine, pastravi eviscerati pusi la galerie si alte nabadai :lol: Ia-te de mana cu piticul psihopat si faceti un drum la Amsterdam :lol: . Acolo e de voi "baietii" :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2007, 15:17

[quote="Alex_"

Taicanoe, vezi ca intre timp am aflat ceva detalii si despre tine, pastravi eviscerati pusi la galerie si alte nabadai :lol: Ia-te de mana cu piticul psihopat si faceti un drum la Amsterdam :lol: . Acolo e de voi "baietii" :lol:[/quote]

Specialu zice ca nu are timp de stat pe net , da tot timpu vine cu noi dezvaluiri , probabil vorbeste cu gutuile , iar acestea ii spun ce si cum hahaha!!!

Fir Intins!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Noi 2007, 15:29

Alex_ scrie:
Normal, ca dac-o pui pe aia in rezolutie 800x600 vede si Stevie Wonder ca e un colaj facut de un copil nepriceput :lol:

nunu, numai pe aia cu mathias si crapul :lol: hai lasa'ne nu vezi ca numai tu iti dai dreptate? :lol: ESTI PREA DESTEPT NENE, DU'TE SI LASA'NEEEE:))) :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Noi 2007, 16:31

alex (sau gerula, mi-e egal),
ma tot gandesc de ce folosesti tu termenu asta de psihopat pentru toata lumea, in spetza pentru cei ce ti-o dau frumos la gioale… :lol:
o varianta ar fi ca iti place termenul, si ti se pare intellectual si cool ca ai invatat sa-l scrii,.. dar… stii sa-l si pronunti ?
o alta varianta ar fi ca nu stii ce inseamna, … te-a speriat doctoru la vreo consultatie, ti-a zis ca-i ceva de rau si sa te cauti, dar ca poti trai cu asta,… si acu neintelegand exact la cat ii ceasu,… o tot vomiti pe forum in stanga si in dreapta, oricui,… sa vezi reactia omului cand i se spune…
cea mai plauzibila varianta insa este ca stii bine ce inseamna dar aplici zicala “Hotul striga Hotii !!!”…sa le-o iei inainte la toti, de frica sa nu apuce vreunul sa-si dea seama si sa ti-o spuna pe bune,…
dai ordine pe forum , cine are acces si cine nu, stabilesti cine si cand sa taca,… hotarasti singur ca ai facut de ras pe unu sau pe altu,.. desi nu vad sa rada nimeni pe aici de altcineva decat de tine…
la mistourile mai mult sau mai putin rafinate ale tuturor nu stii sa raspunzi decat cu jigniri intr-un limbaj destul de suburban (gunoi, naparca, etc), probabil te consideri un suflet fin de vioara, dar… n-ai destule rotite la mansarda ca sa poti face fatza intr-un mod elevat... tu impotriva tuturor … probabil te crezi si tu un fel de Razboinicul Luminii… ce te faci daca Steaua continua sa piarda ? :lol:
stiu ce o sa raspunzi: … si eu sunt psihopat… :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Noi 2007, 16:36

@miky

Napoleoaneeee, camaradeee tu esti? :lol: :lol: phiuu bine ai revenit...daca ai sti cat te'am mai cautat prin salonu' 7 :twisted: incet incet se aduna zmeii ptr intarirea bastionului "LOGICA PSIHOPATA" :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2007, 16:43

Mai incet cu refresh-urile si mai ales cu postarile , nu are decit 27 virgula ceva % din postarile de pe topic si vrea sa aiba majoritate aproape absoluta hahaha!!!

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 16:57

@miky
bine punctat :wink:

@Gerulalex_
judacand dupa cuvintele care le folosesti(gunoi, naparca,psihopat,etc) inteleg ca te clatini rau de tot. nu stiu daca ai observat, dar eu nu ti-am adresat cuvinte jignitoare, ci doar dovezi clare la minciunile pe care ai incercat sa ni le bagi pe gat. toate astea trantite in fatza te deranjeaza asa de tare, incat nu-ti mai ramane nimic de facut decat sa jignesti si sa incerci sa muti discutia pe alte subiecte.
as putea sa-i cer lui dan sa-ti dea ban pt. ca aici e loc de misto, nu de jigniri, dar nu o fac, ca poate mai vor unii sa rada de tine. eu nu mai rad demult... esti jalnic!

iti repet: cei de la funpic.de mi-au explicat de ce nu pot vedea site-ul lui arturo. am vrut sa vad profilul omului, dar neputand sa intru, mi l-au zis ei.
tot ei mi-au explicat si faptul ca niciodata acel serviciu nu a fost contra-cost, ci gratuit!!!!

ai incercat tu sa presupui diferite chestii vazand ca nu poti accesa site-ul lui arturo, dar uite ca te-ai inselat.
repet, daca ai indoieli sau crezi ca mint, da-mi o adresa de email, si-ti fac forward. e valabil pt. oricine nu ma crede.

deci gerulalex, drum bun!
:arrow:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns