Adi_ scrie:Alex_, din ce cauza ziceai ca ti-a fost sters contul de pe funpic.de?
ia mai gandeste-te!

Mesaj postat Mie 11 14, 2007 12:12 pm
Alex_ scrie:Detectivul statu-palma in actiune

. Timp de raspuns 18 minute de la primul meu post aici pe ziua de azi

. Zi sincer, te-ai mai ridicat de doua zile din fata monitorului?
Povestea e mai complicata, aveam un mic site pe care faceam hosting de imagini pe funpic.de. Asta se platea. Pe la inceputul lui 2004 (luna chiar n-o mai retin, februarie parca) am renuntat la site, si n-am mai platit nici la funpic.de. Mi-au tot venit diverse mailuri de la ei, ani de zile, iar pozele au mai stat mult timp acolo pana sa le dea jos. Din pacate contul nu era de-asta gratuit (pe vremea aia la gratuit intrau cativa mega, nu ca acum).
Alte intrebari?
Avand in vedere ca ti-am raspuns la toate intrebarile, cu buna-credinta, vreau sa-mi raspunzi si tu la doua intrebari, tot la fel:
In poza cu "cercelusii"

care e prins la sirag, ala din stanga sau ala din dreapta?
si
Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).
Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.
Ionut, ai lucrat asa de prost incat la poza cu crapul, in care i-ai pus fata roscovanului peste a ta, i-ai ciupit o bucata din obraz

. Nu mai zic de umbre si altele, dar daca sustii in continuare ca nu ti-ai colat prietenul imaginar in photoshop pune poza aia cu "mathias" si crapul la rezolutie 800x600

.
Acum va rog sa ma iertati, dar nu am de gand sa-mi petrec seara de duminica discutant pe forum cu 2-3 psihopati. Ne vedem maine, luati o pauza de refrsh, sa nu faceti scurta la mana

(ce prostii vorbesc, e clar ca aveti antrenament

)