loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 18 Noi 2007, 11:45

tudor scrie:Mi-a placut PM-ul. Am banuieli asupra autorului. E ori Olaf ori Gerula. :lol:
Nu te spupara pe mine ca ti-o zic asa dar esti pe dinafara :lol:. Clar nu-i gerula cel care mi-a scris mesajul ala iar Olaf... :lol:

Pentru cei care au de gand sa-si petreaca si duminica la calculator dand refresh, asa cum au facut cu sambata :lol: :

uitati-va la poza pusa de bietul copil Ionut

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4806

(am salvat-o in caz ca dispare subit :lol: )
si remarcati ca totusi baiatul a muncit un pic in pshotoshop incercand sa convinga pe toata lumea ca nu l-a inventat pe mathias :lol: Pacat ca si un gunoier s-ar fi descurcat mai bine. :lol:

Bafta la refreshuit, pe maine :lol:.

Apropo, vi se pare cumva ca detectivu' lu' peste a fost prins in timp ce incerca sa bage in concurs un strapazan braconat? :lol: Nuuu, acest cavaler de doua schioape al tristei figuri nu putea face asa ceva. :lol: http://pescarul.com/forum_pescuit/index ... ml#msg7851

Astept acum mesaje private cu povestea de dragoste dintre gerula si eugen. Daca gimli avea asa ceva in carca, asta cu geruleugenia trebuie sa fie ceva special :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Noi 2007, 13:28

celula@gerula@alex_@bastus.....numitor comun? gica contra :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 18 Noi 2007, 15:01

Alex_, din ce cauza ziceai ca ti-a fost sters contul de pe funpic.de? :lol:
ia mai gandeste-te! :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Noi 2007, 15:27

Alex_ scrie:
uitati-va la poza pusa de bietul copil Ionut

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4806

(am salvat-o in caz ca dispare subit :lol: )
si remarcati ca totusi baiatul a muncit un pic in pshotoshop incercand sa convinga pe toata lumea ca nu l-a inventat pe mathias :lol: Pacat ca si un gunoier s-ar fi descurcat mai bine. :lol:
omule! esti petarda :lol:
1. nu e lucrata in photoshop dar iar iti dai aiurea cu parerea, te iertam :lol:
2. nu incerc ca conving pe nimeni, ma doare la basca daca ma crede cineva sau nu :wink: o sa pescuiesc la fel de bine, poate cu putin mai multa experienta capatata la fiecare partida! :lol:
3. daca ai salvat'o ce? :lol: vrei sa o arati nepotilor? :lol: sau vrei sa te lauzi cu ea si pe alte site'uri? oricum o las pana maine ptr ca poza era pusa ptr tine, cu dedicatie:))

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2007, 19:06

Alex_ scrie:Si un PM senzational primit ieri :lol: :

"Salut !

Nu ma prezint pt ca nu sint sigur cine esti ( poate voi face asta mai tirziu ) , poti fi Alex sau la fel de bine poti fi o clona a unui membru vechi activ sau banat in trecut care clatina un pic barca , asa ca zi ca-s paranoia si trecem mai departe !

De la bun inceput mi-sa parut un pic nedrept "duelul" si inegal din mai multe puncte de vedere , cum o vad eu - practic ti-ai exprimat punctul de vedere referitor la felul lui eugen de a descrie Romania primului venit , asa zisului Matheas ( care cine stie daca exista cu adevarat , ma indoiesc ! cine la vazut pe ala cu ziarul si PG-ul ?) in nuante neplacute care din pacate sint oarecum adevarate. Adica vreu sa zic ca aici Eugen a gresit. Rufele murdare se spala in familie ! Dar trebuie sa recunosti si tu ca are si dreptate cind descrie unde sa ajuns la noi la mai multe nivele.Si uite asa revenim la normalul unui forum romanesc unde rivalitati si polite de platit sint de ordinea zilei

Baieti astia care in mod mai activ s-au luat de tine si ti-au adresat ceva adjective sint in principiu baieti buni. Nu stiu zau daca te-ai intilni cu ei pe malul apei si ai avea divergente.

Oricum nu sint nici ei sfinti ! sa spun drept la nimeni nu i-ar conveni sa ii iei la bani marunti si sa le pui viata sub lupa . Toti au facut prosti la viata lor ! spre exemplu

Adi_ alias Adilucu pe site-ul www.pescarul.com sau poreclit Dilucul numele lui fiind Adi Lucuta , la concursul lui ( acum un an in urma ) cu alt membru Mishtoane alias pe rapitori Stefan Mugur a avut la galeria foto pe site-ul respectiv la albumul de concurs intitulat dispretuitor Adilucu VS Nobody o fotografie cu doi salai tinuti fiecare intr-o mina "in oglinda" UNUL DINTRE EI NEFIIND PRINS DE EL ! ci cules de pe un sirag ! albumul se pare ca ulterior a fost sters dar subiectul in care a fost facut penibil exista daca nu ma insel la capitolul cafenea si titlul este adilucu vs mishtoane sau daca nu este ala subiectul in pricina comentariul dezvaluitor ( se pare ,judecind dupa avatar , facut de stefan tudose ) ar putea fi la alt subiect in care sa votat cistigatorul concursului tot la cafenea, oricum se stie pe forumuri asta si cineva poate te indruma cu mai mare exactitate

Taicanoe alias taicanoe pe pescarul.com , la albumul lui foto posteaza o fotografie cu un pastrav curcubeu cu matele curatate linga o rigla dupa spusele lui de aproape 30 cm , avea 27 cm ! , Culmea este ca pe rapitori a fost luat la rost (ca el omul cu moral , el cel care critica cu inversunare nu stiu pe care nefericit ca a dat la peturi si pe multi alti, ca si pe tine ) pt retinerea unui pastrav asa mic , ei bine ... raspunsul lui a fost ca pe ala NU LA PRINS EL CII LA CUMAPARAT DE LA MAGAZIN la postat pe site-ul de pescari la albumul foto " de aproape 30 cm " de fiecare a crezut ca a fost prins de el asa ... pt culoare

empty cluster sa spun drept n-are rost sa iti pui mintea cu el pt ca nu stiu sigur daca nu a incalcat regula inscrieri, nu stiu zau daca are peste 13 ani.

ardeleni Mihaiv si Luci sunt ardeleni !

Eugen este baiat bun , pacat ca nu va intelegeti !

ps:

cred ca iti dai singur sema ca n-are rost sa divulgi sursa informatiilor celor spuse ( adica numele user-ului ) caci voi fi banat, sau imi voi sterge singur contul ! :lol: "
Cum se simtea cam stingherit de atitudinea lipsa a unor forumisti , plecati la pescuit , " the special one " se pare ca si-o facut un prieten de joaca .
Asteptam cu nerabdare ceva posturi pe la spin , echipamente si evident mult doritele poze cu capturi , identitatea nu ne mai intereseaza , stim cu totii ca-i Gerula hahaha!!!
PS de la mesaj ii bestial hahaha!!!

Fir Intins!!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 18 Noi 2007, 19:43

Adi_ scrie:Alex_, din ce cauza ziceai ca ti-a fost sters contul de pe funpic.de? :lol:
ia mai gandeste-te! :twisted:
Mesaj postat Mie 11 14, 2007 12:12 pm :lol:
Alex_ scrie:Detectivul statu-palma in actiune :lol:. Timp de raspuns 18 minute de la primul meu post aici pe ziua de azi :lol:. Zi sincer, te-ai mai ridicat de doua zile din fata monitorului? :lol:

Povestea e mai complicata, aveam un mic site pe care faceam hosting de imagini pe funpic.de. Asta se platea. Pe la inceputul lui 2004 (luna chiar n-o mai retin, februarie parca) am renuntat la site, si n-am mai platit nici la funpic.de. Mi-au tot venit diverse mailuri de la ei, ani de zile, iar pozele au mai stat mult timp acolo pana sa le dea jos. Din pacate contul nu era de-asta gratuit (pe vremea aia la gratuit intrau cativa mega, nu ca acum).

Alte intrebari?

Avand in vedere ca ti-am raspuns la toate intrebarile, cu buna-credinta, vreau sa-mi raspunzi si tu la doua intrebari, tot la fel:

In poza cu "cercelusii" :lol: care e prins la sirag, ala din stanga sau ala din dreapta?

si

Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).

Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.

Ionut, ai lucrat asa de prost incat la poza cu crapul, in care i-ai pus fata roscovanului peste a ta, i-ai ciupit o bucata din obraz :lol:. Nu mai zic de umbre si altele, dar daca sustii in continuare ca nu ti-ai colat prietenul imaginar in photoshop pune poza aia cu "mathias" si crapul la rezolutie 800x600 :lol:.

Acum va rog sa ma iertati, dar nu am de gand sa-mi petrec seara de duminica discutant pe forum cu 2-3 psihopati. Ne vedem maine, luati o pauza de refrsh, sa nu faceti scurta la mana :lol: (ce prostii vorbesc, e clar ca aveti antrenament :lol: )

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2007, 20:22

Alex_ scrie:

Acum va rog sa ma iertati, dar nu am de gand sa-mi petrec seara de duminica discutant pe forum cu 2-3 psihopati. Ne vedem maine, luati o pauza de refrsh, sa nu faceti scurta la mana :lol: (ce prostii vorbesc, e clar ca aveti antrenament :lol: )
Ionut , ai antrenament nu gluma daca nu faci scurta la mina , da tot nu te poti pune cu " the special one " , la ce numere are , 7,6 postari pe zi , probabil are mai multe miini , incep sa cred ca celula asta ii un robot , un program ,ceva , hahaha!!!

Fir Intins!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Noi 2007, 20:27

Alex scrie: Ionut, ai lucrat asa de prost incat la poza cu crapul, in care i-ai pus fata roscovanului peste a ta, i-ai ciupit o bucata din obraz :lol:. Nu mai zic de umbre si altele, dar daca sustii in continuare ca nu ti-ai colat prietenul imaginar in photoshop pune poza aia cu "mathias" si crapul la rezolutie 800x600 :lol:.

bn nene, e parerea ta! chiar ma doare la basca! daia numai pot io de parerea ta! :lol:
p.s uita'te maestre macar la haine ;) hai bfta in a gasi minti luminate care gandesc pe aceeasi lungime de unda cu tine, se vede ca esti prea destept ptr forumul asta asa ca lasa'ne!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Noi 2007, 20:28

Alex_ scrie:

Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.
Adi , nu mai posta omule , nu vezi ca-i topicu lui , seara il baga intr-o punga si doarme cu el sub cap , daca mai postezi o sa aiba cosmaruri hahaha!!!

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2007, 21:05

O singura chestie nu se leaga aici, celebrul " :arrow: "....oare a renuntzat la semn, sau o fi uzat butonul?! :lol:

Scrie răspuns