nu mai stiu, cred ca cel din stanga.Gerula scrie: Avand in vedere ca ti-am raspuns la toate intrebarile, cu buna-credinta, vreau sa-mi raspunzi si tu la doua intrebari, tot la fel:
In poza cu "cercelusii" Laughing care e prins la sirag, ala din stanga sau ala din dreapta?
si
Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).
Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.
ba da, mi-a fost.Gerula scrie:
si
Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).
Stefan Tudose nu a fost martor. Iar celorlalti(2 dintre ei activi pe ambele forumuri), daca nu le ziceam eu cum a fost prins, nu aveau de unde sa stie pt. ca erau pe cealalta parte. A fost singura poza de atunci, de aia am pus-o la galerie. Daca vroiam sa castig vre-un concurs cu acel salau, crezi ca as fi riscat, constient fiind ca se stie cum a fost prins?
Si daca n-as raspunde, cum ai de gand sa-mi opresti accesul aici?Gerula scrie:
Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.

dar destul despre asta, ca despre altceva vorbim aici. pt. mine subiectul respectiv e incheiat.
Te-am intrebat din ce cauza ti-a fost sters contul de pe funpic.de ca sa aflu cine minte, tu sau cei de la funpic.de care sustin ca tot timpul a fost gratuit.
daca vrei, da-mi adresa ta de mail si-ti fac un forward la discutiile cu ei. la fel, daca cineva are nevoie de dovada, sa-mi dea adresa de mail pe privat si te trimit mailu.
asadar, o alta minciuna demontata.
cat despre cel care zici ca ti-a trimis mesajul, cred ca stiu cine e. unul din indicii este faptul ca era singurul care ii zicea "Mishtoane" lui Mishtone si culmea, "ii avea la suflet" pe cativa din ardeal(vezi comentariul despre MihaiV si Luci). despre celelalte indicii vorbim alta data daca va fi cazul.