loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 18 Noi 2007, 21:13

Gerula scrie: Avand in vedere ca ti-am raspuns la toate intrebarile, cu buna-credinta, vreau sa-mi raspunzi si tu la doua intrebari, tot la fel:

In poza cu "cercelusii" Laughing care e prins la sirag, ala din stanga sau ala din dreapta?

si

Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).

Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.
nu mai stiu, cred ca cel din stanga.
Gerula scrie:
si

Nu ti-a fost rusine sa incerci sa castigi un concurs cu un peste braconat? (martori sunt se pare cel putin patru oameni, din care Stefan Tudose inteleg ca e activ pe ambele forumuri).
ba da, mi-a fost.
Stefan Tudose nu a fost martor. Iar celorlalti(2 dintre ei activi pe ambele forumuri), daca nu le ziceam eu cum a fost prins, nu aveau de unde sa stie pt. ca erau pe cealalta parte. A fost singura poza de atunci, de aia am pus-o la galerie. Daca vroiam sa castig vre-un concurs cu acel salau, crezi ca as fi riscat, constient fiind ca se stie cum a fost prins?

Gerula scrie:
Pana nu raspunzi nu mai ai dreptul la cuvant aici.
Si daca n-as raspunde, cum ai de gand sa-mi opresti accesul aici? :lol:

dar destul despre asta, ca despre altceva vorbim aici. pt. mine subiectul respectiv e incheiat.

Te-am intrebat din ce cauza ti-a fost sters contul de pe funpic.de ca sa aflu cine minte, tu sau cei de la funpic.de care sustin ca tot timpul a fost gratuit.
daca vrei, da-mi adresa ta de mail si-ti fac un forward la discutiile cu ei. la fel, daca cineva are nevoie de dovada, sa-mi dea adresa de mail pe privat si te trimit mailu.

asadar, o alta minciuna demontata.

cat despre cel care zici ca ti-a trimis mesajul, cred ca stiu cine e. unul din indicii este faptul ca era singurul care ii zicea "Mishtoane" lui Mishtone si culmea, "ii avea la suflet" pe cativa din ardeal(vezi comentariul despre MihaiV si Luci). despre celelalte indicii vorbim alta data daca va fi cazul.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 10:55

Adi_ scrie:
Te-am intrebat din ce cauza ti-a fost sters contul de pe funpic.de ca sa aflu cine minte, tu sau cei de la funpic.de care sustin ca tot timpul a fost gratuit.
daca vrei, da-mi adresa ta de mail si-ti fac un forward la discutiile cu ei. la fel, daca cineva are nevoie de dovada, sa-mi dea adresa de mail pe privat si te trimit mailu.

.
Taci mai braconierule. Serviciul a fost in permanenta gratuit pentru conturile standard, nici macar n-ai inteles ce-am zis mai sus. Acum 3-4 ani contul standard oferea cativa mega gratuiti, iar daca vroiai mai mult se platea. Altfel ar fi fost si acum acolo si site-ul meu, si al lui arturo si multe altele.
De fapt, ce sa ma mai mir, unul care a mintit intr-un concurs cu scopul explicit de a castiga ceva de pe urma minciunii lui normal ca va spune orice idiotenie dupa ce s-a facut de ras si aici.

Adi_ scrie: cat despre cel care zici ca ti-a trimis mesajul, cred ca stiu cine e. unul din indicii este faptul ca era singurul care ii zicea "Mishtoane" lui Mishtone si culmea, "ii avea la suflet" pe cativa din ardeal(vezi comentariul despre MihaiV si Luci). despre celelalte indicii vorbim alta data daca va fi cazul.
Deja sherlock-ul de doua palme l-a prins si pe asta. Vezi ca mi-a mai dat omul un PM, cica sunt agatati niste srtapazani intr-un sirag pe balta aia, fugi repede, poate mai faci rost de-o poza cu doi pesti :lol:.

Adi_ scrie:2,65m, ML, moderata.
inele Fuji Concept Aconite, mandrina Pacific Bay.
buna pt. pastrav de lac, avat dar si salau pe ape putin adanci.
in stare foarte buna, am pescuit cu ea de 2-3 ori.
se vinde cu husa si tub de protectie din PVC.

pret 75 EURO.

Dar siragul? Cat e siragul? :lol:

SF scrie:
Ionut , ai antrenament nu gluma daca nu faci scurta la mina , da tot nu te poti pune cu " the special one " , la ce numere are , 7,6 postari pe zi , probabil are mai multe miini , incep sa cred ca celula asta ii un robot , un program ,ceva , hahaha!!!

Fir Intins!!!
Am postat destul de mult pentru ca intr-o prima faza am crezut ca am de-a face cu o confuzie, nu cu cativa psihopati :lol:. Daca te-ai mai uita si cum sunt grupate posturile pe ore, nu doar/zile, nu doar la numar, ti-ai da seama ca nu-mi petrec prea mult timp pe forum. Spre deosebire de cativa nefericiti care dau refresh 24/7 :lol:.

Ionut, te rade tot forumul asta dupa poza aia trucata asa de prost. Lasa-ma sa ghicesc, n-o ai in rezolutie mai mare de 64x48, nu? :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2007, 12:12

ha ha ha :))

"alex" , dupa trei zile de viscol e o placere sa te regasesc activat in cruciada contra logicii pishopate. tot nu reusesti deloc sa treci la nivelul urmator, eh? :D

inteleg ca n-ai fost la peste deloc. aia e, las ca pana in martie ai voie sa nu prinzi nimic, poti sa mai dai la gutui o vreme ca esti numa' bun la casa omului.

altfel, bine sanatos? ma apuc sa mai citesc aberatiile sa nu pierd filmul.
apoi revin. :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 12:28

Gerula scrie:
Adi_ scrie:

.
Taci mai braconierule. Serviciul a fost in permanenta gratuit pentru conturile standard, nici macar n-ai inteles ce-am zis mai sus. Acum 3-4 ani contul standard oferea cativa mega gratuiti, iar daca vroiai mai mult se platea. Altfel ar fi fost si acum acolo si site-ul meu, si al lui arturo si multe altele.
:lol:
uite cum iti dai singur palme. esti convins ca site-ul lui arturo nu mai exista?
daca tu crezi ca site-ul arturo.ar.funpic.de nu mai exista, te inlesi. acuma sa-ti explic de ce iti apare pagina cu 403.html. cei de la funpic.de blocheaza IP-urile din anumite tari. site-ul exista, si e chiar interesant.
ca sa-l poti vedea temporar, iti recomand sa te uiti prin www.pagewash.com bagi acolo adresa, si... enjoy :wink:
deci... TZEAPA!!!!!!!!

serviciul celor de pe funpic.de a fost si este gratuit. daca vrei, iti dau forward la discutiile cu ei.

deci nu incerca sa minti!
ai mintit la poza cu Olaf, ai mintit si cu contul de pe funpic.de!!!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2007, 13:40

piua un pic, adica nenea asta de-si zice alex avea un site de pescuit :shock:
la gutui sau fructe de mare.. :)

adi mai usurel ca ameteste.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 13:48

Adi_ scrie:
:lol:
uite cum iti dai singur palme. esti convins ca site-ul lui arturo nu mai exista?
daca tu crezi ca site-ul arturo.ar.funpic.de nu mai exista, te inlesi. acuma sa-ti explic de ce iti apare pagina cu 403.html. cei de la funpic.de blocheaza IP-urile din anumite tari. site-ul exista, si e chiar interesant.
ca sa-l poti vedea temporar, iti recomand sa te uiti prin www.pagewash.com bagi acolo adresa, si... enjoy :wink:
deci... TZEAPA!!!!!!!!

serviciul celor de pe funpic.de a fost si este gratuit. daca vrei, iti dau forward la discutiile cu ei.

deci nu incerca sa minti!
ai mintit la poza cu Olaf, ai mintit si cu contul de pe funpic.de!!!

Detectivul statu palma isi trage singur suturi in *** :lol:

Site-ul lui arturo e dat jos de pe funpic.de , il poti vedea doar cu cache-ul de la google sau cu alte chestii similare, cum e si pagewash :lol: Nu a zis nimeni ca NU MAI EXISTA :lol: , a fost doar dat jos de pe funpic.de.

Faci aici exact ce-ai facut si cu salaul luat de pe sirag, noroc ca nici aici nu tine figura :lol:. Cine stie cum functionau serviciile astea acum 3-4 ani stie ca eu spun adevarul, iar tu esti doar un psihopat prins in timp ce incerca sa fraudeze un concurs :lol: .

Cat de nesimtiti sa fii ca sa incerci sa castigi un concurs cum era ala dintre tine si mishtone cu un peste luat din sirag? :shock:

Cititi topicul ala oameni buni, sa vedeti cine e psihopatul asta. Eu m-am crucit :shock:.

Psihopate Eugenie, de tine deja rad anumiti cunoscuti ai tai de se sparg. Detalii la momentul potrivit :twisted:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2007, 13:57

apai adriane tata tu crezi ca ma sperie ca rade careva de mine? :))
sunt vaccinat mosule si ma doare la basca, de la nebunie mi se trage pesemne.

cam subtire apararea la atacul lui adi, numa' atata poti?

:twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 13:59

Gerula, in cache se stocheaza un site intreg? esti dus...

ia roaga pe cineva din afara sa intre pe site-ul respectiv sa-ti spuna daca exista sau nu.

tudor, incearca te rog sa intrii pe arturo.ar.funpic.de si spune-ne daca merge sau nu. tu, fiind in franta, ar trebui sa poti intra.

Gerula, imi dai o adresa de mail sa-ti dau forward la discutia cu cei de la funpic.de? te lamuresti de acolo de ce nu poti intra pe site-ul lui arturo, si la fel te lamuresti ca nu s-a platit niciodata la ei pt. de fapt, ce prostii vorbesc, tu deja stii toate astea f. bine...
site-uri gen arturo si cum zici ca aveai si tu. si retine, acela e un site, nu o simpla galerie foto. tu ce mai aveai pe site-ul ala in afara de poze?

in concluzie, ai incercat sa ne minti si cu poza lui Olaf, si cu presupusa galerie de pe funpic.de dar nu ti-a mers. dovezile sunt clare. mai departe, pe mine ma doare la basca de tine.
poate cu timpul apari si tu cu ceva pesti pe la album.
ciao :arrow:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2007, 14:19

Adi_ scrie:Gerula,
ciao :arrow:
o aparut Gerula, incredibil, era defapt Adi_ :lol: :shock:

BD in actiune :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 14:19

Psihopatule, degeaba ma iei cu gerula, cred ca tu cu eugen ati ramas ultimele bastiaone ale Logicii Psihopate. Tu, un umil trisor care pana la urma a pierdut concursul din cauza silei pe care au simtit-o fata de tine toti oamenii de pe pescarul.com.

Cititi fratilor cine e individul:

http://pescarul.com/forum_pescuit/index ... ml#msg7851

Ce dracu stau eu la discutii cu o asemenea naparca??

Fiti atenti ce zice acolo userul razvan:

"Cum poti sa zici ca sunt 12 salai cand ies 10 si daca il numar si pe ala denumit "acelasi salau". Observi ca l-am pus la numaratoare si pe ala prins la sir.
La fel, avatii aia trei sint de fapt doar doi.
Iar la clean, aia doi pozati impreuna par a fi exact cei doi pozati in cele doua poze dn dreapta.

Cred ca ar trebui sa iti numari mai cu atentie pestii inainte de a acuza pe altul de incorectitudine. Sau tii sa dai dovada de lipsa de fair-play pana la capat ?"

Citind ce s-a intamplat cu marele concurs Mishtone vs piticul psihopat imi pare rau de doua lucruri:

ca am stat de vorba cu un asemenea gunoi
ca i-am zis niste chestii cam tari lui MihaiV, care acolo vad ca s-a comportat corect. Ma rog, la asta e greu sa-mi fac prea multa vina, in contextul de fata :P

Scrie răspuns