loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 17:08

Epitetele respective se potrivesc perfect cu faptele tale din respectivul concurs. Ai incercat sa castigi prin frauda, punand de doua ori poze cu aceeiasi pesti, punand pesti braconati etc.

Referitor la funpic.de incerci sa comiti acelasi tip de frauda. Orice email poate fi modificat la forwardare. Nu am nimic impotriva ca administratorul acestui site sa le scrie celor de la funpic.de intrband daca in anul 2004 serviciul de hostare a pozelor pentru un site extern, cu capacitate de stocare de 300mb, era sau nu gratuit, si sa posteze aici raspunsul primit.

Esti de acord ca eu sa primesc ban definitiv daca era gratuit, iar tu sa primesti ban definitiv, pentru defaimare intentionata, daca nu era gratuit? Da sau nu, fara cotcodaceli.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 17:18

sa vezi ce le fac celor de la funpic.de ca m-au mintit :lol:

uite ce e... e absurd sa trebuiasca sa te conving eu pe tine ca minti. asadar, am pe adresa de gmail un mail care contine in total 13 reply-uri cu discutia mea si a celor de la funpic.de. cine-l vrea, i-l pot forwarda.
iti repet, nu ma astept sa fii cinstit si sa recunosti, deja te-ai manjit prea tare...

daca si site-ul tau si al lui arturo au fost date jos, cum de al lui poate fi accesat si al tau nu? apropo, al tau ce adresa avea? alexd70.al.funpic.de? :lol:

cine crede ca mint, nu are decat sa le trimita mail celor de la funpic.de si sa-i intrebe. adresa lor este: support@funpic.de

si cu asta, eu am incheiat subiectul.

astept cu interes sa-ti vad mutra pe la albumul foto...

q.e.d :arrow:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 19 Noi 2007, 17:57

Ionut the carp scrie:
Alex_ scrie:
Normal, ca dac-o pui pe aia in rezolutie 800x600 vede si Stevie Wonder ca e un colaj facut de un copil nepriceput :lol:

nunu, numai pe aia cu mathias si crapul :lol: hai lasa'ne nu vezi ca numai tu iti dai dreptate? :lol: ESTI PREA DESTEPT NENE, DU'TE SI LASA'NEEEE:))) :lol:
neeee, da-i fir, tine-l in drill, dar cu grija sa nu se dezgatze, Doamne Fereste! :)) :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Noi 2007, 18:04

Alex_ scrie:Epitetele respective se potrivesc perfect cu faptele tale din respectivul concurs. Ai incercat sa castigi prin frauda, punand de doua ori poze cu aceeiasi pesti, punand pesti braconati etc.

Referitor la funpic.de incerci sa comiti acelasi tip de frauda. Orice email poate fi modificat la forwardare. Nu am nimic impotriva ca administratorul acestui site sa le scrie celor de la funpic.de intrband daca in anul 2004 serviciul de hostare a pozelor pentru un site extern, cu capacitate de stocare de 300mb, era sau nu gratuit, si sa posteze aici raspunsul primit.

Esti de acord ca eu sa primesc ban definitiv daca era gratuit, iar tu sa primesti ban definitiv, pentru defaimare intentionata, daca nu era gratuit? Da sau nu, fara cotcodaceli.
Adi_ scrie:sa vezi ce le fac celor de la funpic.de ca m-au mintit :lol:

uite ce e... e absurd sa trebuiasca sa te conving eu pe tine ca minti. asadar, am pe adresa de gmail un mail care contine in total 13 reply-uri cu discutia mea si a celor de la funpic.de. cine-l vrea, i-l pot forwarda.
iti repet, nu ma astept sa fii cinstit si sa recunosti, deja te-ai manjit prea tare...

daca si site-ul tau si al lui arturo au fost date jos, cum de al lui poate fi accesat si al tau nu? apropo, al tau ce adresa avea? alexd70.al.funpic.de? :lol:

cine crede ca mint, nu are decat sa le trimita mail celor de la funpic.de si sa-i intrebe. adresa lor este: support@funpic.de

si cu asta, eu am incheiat subiectul.

astept cu interes sa-ti vad mutra pe la albumul foto...

q.e.d :arrow:

Remarcati va rog cum trisorul nu are curajul sa-si asume raspunderea pentru propriile afirmatii. Reiau intrebarea:

ESTI DE ACORD CA DAN SA DEA MAIL LA FUNPIC.DE SI SA VERIFICE AFIRMATIA MEA DE MAI SUS, IAR ACELA DINTRE NOI CARE A MINTIT SA IA BAN DEFINITIV? DA SAU NU, FARA VRAJEALA.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2007, 19:02

mie mi se pare evident ca adi nu va face niciodata nimic ca sa te ajute sa scapi cu ban. ar fi prea simplu.

hai sa uitam pentru o clipa de funpic.de care ar fi sau nu gratuit. e prea putin relevant. tu zi-ne ce cautai taman acolo sa pui frumusete de arhiva completa cu poze de pescuit. site-urile de pescuit din romania nu-ti sunt pe plac sau cum se justifica asa orientare. eu sunt curios, zau, d-aia intreb.

ma pun in locul tau si mi se pare super frustrant. pe bune. daca prin absurd pana weekendul viitor da inghetul, pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui.

macar baga un metro si mai trage niste pozne langa boschetii din fata blocului cu vecinu' cu ceva pesti in brate, ca sa mai cresti in ochii nostri.
el pare baiat cu simtul umorului , basca i-ar sta chiar bine cu o crapaciune in brate, parerea me. :D

haidi, mai incearca una alta, mai vrem si altceva decat insistente pe directii pierdute din start.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2007, 19:31

Ce mi se pare mie ciudat e ca Alex_ pare un pescar cu experientza, nu un agiamiu care pune pentru prima data mana ape lanseta. Totusi cineva care pescuieste de ceva timp ar trebui sa aibe cateva fotografii, ca de, se mai agatza cate-un cioran, cate-un novac, cate-un strapazan si cred ca amintirile acestea sunt faine sa le ai in casa la o bauta cand vin prietenii la tine.Cine nu are amintiri nu exista ca pescar, sau daca le are si nu vrea sa le puna la album, inseamna ca are motive sa nu o faca...poate gresesc, dar cred ca toata frectzia e deja caraghioasa. :cry:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 20:18

eugen scrie: haidi, mai incearca una alta, mai vrem si altceva decat insistente pe directii pierdute din start.
mai... chiar ma gandeam... multe poze cu pesti trebuie sa fii avut ala de i-a trebuit spatiu de peste 300 mega... cred ca a avut un site super tare... :lol:
stii de cine vorbesc, uriasul ala din poza cu ziarul :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 19 Noi 2007, 20:19

eugen scrie:... pierzi orice sansa sa ne demonstrezi ca esti de fapt pescar si nu doar un simplu culegator de capsuni. pardon, gutui. ......
Chiar daca-mi propusesem sa nu intervin in topicul asta, vreau sa fac o precizare:

Alex nu-i culegator de gutui. El le da gratis, una cate una, daca-l intzelegi...

Ii suna cuiva cunoscut "Ignatius O'Reilly"? Intreb si eu...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Noi 2007, 20:22

adica voi chiar va imaginati ca nemtii au invatat de capu' lor sa dea la peste?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Noi 2007, 20:22

onesti, daca tot ai intervenit, incearca te rog sa intrii pe arturo.ar.funpic.de si zi-ne daca merge. merci.

Scrie răspuns