loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 11:50

iar razi de unul singur la dude proprii. mai ia o pauza, am auzit ca adi iti mai pregateste niste dulceata de gutui...hi hi hi

pa gerula, pa

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 11:52

eugen scrie:comparatia cu ignatius e subtire. mult mai relevant ai da la paralele cu baronul munchausen. eu ramane totusi la gerulaccio, iti sta mai bine.
O stiti pe aia cu hotul care striga hotii? da? :lol:

http://img99.imageshack.us/img99/8428/eugenieqb2.jpg

Cu aghiotantul tau care fuge de raspundere ca iepurasul nu mai am ce discuta. Pana nu se declara de acord sa verifice Dan chestia aia si sa il baneze definitiv pe cel care a mintit, javruta Adi_ primeste doar gutuie :lol:. Zemoasa :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 12:00

cand ai de gand sa termini cu apelativele de muiere isterica? ma refer la partea cu jevruta, atractia catre scatofilie si alte din astea. baga si tu civilizat, lejer asa, ca toata lumea, pe finut.

pana una alta noi inca asteptam argumente la identitatea no-gerula, ca sa stim daca adaugam cifra doi sau nu. de ce te miri, logica psihopata nu se doboara cu una cu doua, cruciada e chestie de durata. :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 12:05

eugen scrie:cand ai de gand sa termini cu apelativele de muiere isterica?
eugen scrie: pa gerula, pa

Sesizeaza cineva penibilul situatiei? :lol:

Opa, iar a fost iute de mana, si-a dat seama ca o fura si a editat :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Noi 2007, 12:09

:)

gerula = nickname
cuvintele tale = apelative, jigniri, penalitati ieftine, comparabile cu onomatopeele unei muieri crizate, complet nejustificate in conditiile in care nu tine decat de tine sa ne demonstrezi ca iti zicem gerulaccio aiurea in tramvai.

ete ca ti-am desenat. lamurit?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 12:14

Alex_ scrie:
Eu fiind nascut si crescut la Cernica prefer sa pescuiesc acolo cand nu ies pe Dunare sau la vreun rau. Mai trec pe la parinti, mai iau niste gutui sa-i servesc pe astia care merita :lol:. Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul. Dar ai rata ocazia sa ma vezi pescuind, si pe urma poate zici ca a trimis Gerula un iepuras cu PG care sa se suie in barca si sa plece pe lac, desi nu stie sa pescuiasca :lol:. Adanci sunt misterele Logicii Psihopate :lol:.
eugen scrie:
Alex_ scrie: Sper ca n-oi fi si tu baiat sarac sa nu-ti poti permite odata taxa. Sau daca esti asa de amarat, poti veni dimineata sa ne intalnim la pontonul astora care au luat lacul.
no thanx. nu e vorba de bani, ci de principiu. nu servesc cultura de boiles, pare rau. sa fie la altii.

psihopat fie, dar nu-s tampit sa dau atat doar pentru dreptul de-a da la vasle pe o baltoaca cu biba_strapa_china, mai ales imediat dupa ce-au fost recoltati. :P

du-te tu si fa si poze eventual. :))

De aici vin apelativele, de la lipsa ta de caracter, nu de la faptul ca ma faci Gerula. Orice confuzie se lamurea de mult daca erai de buna credinta.
Dau asigurari ca nu vin cu fostii colegi de generala sa-ti facem baie in lac, langa cimitir, daca de asta te temi :lol:. Ar sti un forum intreg ca eu am facut-o :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Noi 2007, 12:19

gerulalex, uite fac si eu ca tine. pana nu pui niste poze la album, nu accept nici o provocare din partea ta. 8)

degeaba, vorba lui eugen, te agiti ca o muiere isterica folosind tot felul de apelative. prin asta iti exprimi tu frustrarile. te inteleg ca faci spume, ca-ti rupi hainele de nervi, dar... lasa, nu pune la suflet :wink:
tu indraznesti sa vorbesti de caracter, sa dai lectii de morala? ha ha ha :o
auzi, o intrebare din partea piticului: ce inaltime are omu cu ziaru din poza? ala care zici ca esti tu... :lol: da da, uriasul ala =))
io recunosc, am un scaunel pe care ma urc cand vreau sa intru in masina. asta e... :lol:
tu de ce nu recunosti ca nu ti-ai luat tratamentul? :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 12:26

Eugene, ce-i mai baiatule, s-a lasat linistea? Ai trimis naparca la inaintare? :lol:

Fratilor, tocmai mi-am dat seama cu ce personaj de film seamana Adi_ la caracter si inteligenta:

Edmund Blackadder (naparca neagra :lol: )

http://www.imdb.com/title/tt0084988/

(ala din prima serie, cel complet cretin :lol: ) Cine n-a vazut serialul sa-l vada, cu tot cu episodul pilot. Merita ;).

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Noi 2007, 12:39

gerulalex, mai mult de atat nu poti? :roll: :oops:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 20 Noi 2007, 12:45

Nu e nevoie :lol:.

Eugene, astept raspunsul tau. Oare la "calitatile" tale enumerate mai sus se adauga si lasitatea? :roll:

Scrie răspuns