O sa vezi tu foarte curand, la galerie. Prind frecvent pe Cernica bucati de 1,8 -2,5 kile, cam asta-i standardul la cei mai rasariti. Mai e un lot de vreo 1,2, unul de 7-800g si in rest maruntisMihaiV scrie:Ai vazut tu pe cineva prinzand asa?Alex_ scrie:Te rog. Eu vorbesc despre locurile unde se ia frecvent salau sarit de 2 kile, ...

Eugene, iar vorbesti ca sa nu taci. Cernica nu e doar o crescatorie de china. Nu ca a fost patronul mai sportiv, ci pentru ca in foarte multe locuri substratul nu permite navodirea eficienta. Reiese clar ca habar n-ai ce-i cu balta asta, dar vorbesti. Chestie care nu mira.
Am zis clar ca mi-am facut PG pentru ca veneam de cateva ori pe an in tara si de fiecare data ieseam la Dunare.Si cand ieseam vroiam sa pescuiesc, nu sa ma alerg cu aia pe diguri, cum reiese ca faci tu pe balti si probabil si la Dunare, ca deja nu se leaga niste chestii pe care le-ai zis aici despre obtinerea PG-ului tau cu niste chestii pe care le zic altii. Deocamdata nu dau nume, dar vine curand si momentul ala.
Ce spui cu Slovenia e probabil adevarat. Daca esti genul de pescar care iese de 4 ori pe an si in rest uimeste forumul cu Logica Psihopata, probabil ca aia e o alternativa viabila. Cand sunt in tara eu merg macar de doua ori pe luna la ai mei, si n-oi fi nebun sa alerg cine stie pe unde cand am dupa colt o balta pe care o stiu ca pe propriile buzunare. Ce-am facut prin Germania o sa ai ocazia sa vezi destul de curand, undeva prin februarie sau cel tarziu martie trebuie sa merg cu masina sa-mi mai aduc din acarete. Rabdare

Cand vorbeam de poze intelesesem ca ai ceva cu pesti luati pe Cernica.