loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Noi 2007, 09:24

Alex_, sa inteleg ca-ti construiesti apararea si din cauza asta nu mai raspunzi la intrebari? :roll:
deci nu doar ca incerci sa ne minti, vrei sa ne dovedesti ca nu te tii de promisiuni. cred ca si asta e un motiv pt care nimeni nu vrea sa-si dea intalnire cu tine. tragi tzepe si nimeni nu risca sa fie ranit :cry:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 15 Noi 2007, 09:49

gherula nu pregateste nimic acum e pe gugalserci .. cauta tambootrilogia olafo-regasito n olanda cu tendinte mustacioso-cosoase la sectiunea " nu ma pot face remarcat ci doar de kkt " si nu a reusit sa gaseasca pana acum decat :
tarnaf , turnoff , turn off . :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Noi 2007, 10:09

Calone scrie:gherula nu pregateste nimic acum e pe gugalserci .. cauta tambootrilogia olafo-regasito n olanda cu tendinte mustacioso-cosoase la sectiunea " nu ma pot face remarcat ci doar de kkt " si nu a reusit sa gaseasca pana acum decat :
tarnaf , turnoff , turn off . :lol: :lol:
:lol:
asta e super tare!
cu regret spun... am impresia ca ramanem fara jucarie... :(
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2007, 10:22

Daca omul era serios si de buna credinta punea cateva poze si termina circareala asta ieftina, dar se pare ce e ceva putred la mijloc.Probabil ca nu vrea sa puna capat galcevei si vrea sa va tina cat mai mult pe terenu' lui!...pana acum se pare ca a si reusit! :lol:

1-0 pt geula. :arrow:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Noi 2007, 10:28

mai Adeline, pe terenul lui(a se citi taramul lui) e plin de zane, zmei, si fetzi-frumosi! =))

da, e 1-0 pt. el la luatul peste bot :lol:
cred ca pana la urma o sa castige detasat, hehe :D

in rest sunt de acordeon cu tine

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Noi 2007, 11:35

eugen scrie:pentru toata lumea:

cel care-i da motiv lui dan sa stearga si topicu asta va muri de mana mea! :lol:

sau mai rau - aflu unde da si vin acolo cu vijelie. cititi atent semnatura astuia ca e pe bune!

he he

VINE BAIATUUUUU...HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA.......FOAME MARE MONSER.....ASA CA FITI CUMINTI :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Noi 2007, 11:40

BA ! ..... care strica jucaria celulita are de-a face cu jigul meu hahahahahha....... sunteti nebuni? iarna este lunga asa ca nu il consumati tot acum.....ne trezim ca da bir cu fugitii si ne umplem de plictis :oops: ...asa ca ....incettttt....incettttt......restul....poveste hahahhaha :twisted: :lol: :wink: :twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Noi 2007, 11:45

mai baieti, eu deja m-am plictisit de el. cand il vad asa, plin de sange, nu mai e funny deloc.
asa ca mai luati-l voi care vreti la ping-pong, eu m-am saturat. intrebarile ii sunt adresate, cand are el chef raspunde, daca raspunde... treaba lui

Alex_, te-am salutat!
drum bun :arrow:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Noi 2007, 11:58

eugen scrie:ha ha ha..:)

sf-ule, daca prinzi b1tv acolo unde esti tu uita-te acum la emisiunea lu nasu. cred ca vei aprecia si caterinca de acolo.

Nu prind , insa nici nu cred ca-s mai tari decit Alex "the special one" hahaha!!! Cind isi renoveaza buletinu merge cu patru poze , in functie de cine se simte el in momentu ala da poza hahaha!!!
Vijelie , stai linistit , ca dupa ce-i trece criza asta de Olaf norvegianu , care normal ca nu stie romana si deci nu poate scrie , el fiind norvegian , dupa ce intra pe rol celula o sa poata scrie , fara grija , doar din asta traieste hahaha!!!

Fir Intins!!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 15 Noi 2007, 12:17

Vijelie , stai linistit , ca dupa ce-i trece criza asta de Olaf norvegianu , care normal ca nu stie romana si deci nu poate scrie , el fiind norvegian , dupa ce intra pe rol celula o sa poata scrie , fara grija , doar din asta traieste hahaha!!!

saracul :cry: :( ..... o sa cam moara de foame daca traieste din scris hahahahahahahhahahahahahahhahhahahaha :lol: :twisted: :twisted:

Scrie răspuns