loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Noi 2007, 15:33

pfuuu, dom plotonier! caltaboshu si palinca zici?
permisie aprobata! :D 3 zile stai matale acasa, de Craciun si apoi te astept pe la mine sa vorovim de neste chestii..ashea la o tzuica, dea?
Imagine
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Noi 2007, 15:43

sa intre celula la aparat..... zi tu bebe balbait.....ai mai mancat rahatzei de pe degetele? hahahahhaaha
Imagine
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2007, 16:11

Eu in locul ui Alex as pune la galerie o poza la prima pagina a permisului de pescuit si la pagina cu pg-ul, cat poate sa coste...cateva minute si macar se mai face lumina, poate chiar liniste! 8)Macar asa se poate vedea daca poza din permis seamana cu Olaf, sau e surpriza pe care o asteapta toti! :cry:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 14 Noi 2007, 17:55

auzi Gerulu da nu ne descri barem echipamentul cu care zici ca dai, cine stie poate poate te scapii :lol: :lol: :lol: sau despre nalucile tale ucigase cu care zici ca prinzi buse `capitale` sau mustacioara aia a ta aramie nu te lasa :lol: :lol:

apropos poza asta ii dementziala :

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=814

hak ca m-am scapat, hak ca o iesit cu strop, hak hakkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 19:26

Adelin scrie:Eu in locul ui Alex as pune la galerie o poza la prima pagina a permisului de pescuit si la pagina cu pg-ul, cat poate sa coste...cateva minute si macar se mai face lumina, poate chiar liniste! 8)Macar asa se poate vedea daca poza din permis seamana cu Olaf, sau e surpriza pe care o asteapta toti! :cry:
Adeline, tu n-ai vazut ca ayatollahul Logicii psihopate, vizionarul Eugenie, a decretat ca orice poza as pune e facuta-n photoshop? Daca pun aici poza pe care o ceri, declari public ca vizionarul Eugenie e un psihopat? (el oricum o sa spuna ca am pozat PG-ul iepurasului, deci n-are rost s-o fac ca sa demonstrez ca nu-s gerula,doar ca sa-l oftic pe psihopat).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2007, 19:51

Alex_ scrie: Adeline, tu n-ai vazut ca ayatollahul Logicii psihopate, vizionarul Eugenie, a decretat ca orice poza as pune e facuta-n photoshop?
Si tu stai cuminte cu botul pe labe si asculti de decretele lui? :oops:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 20:00

MihaiV scrie: Si tu stai cuminte cu botul pe labe si asculti de decretele lui? :oops:

Asa ti se pare tie? :lol: Treaba e ca deja m-am lamurit cum merg lucrurile, si n-are rost sa ma agit ca sa aduc probe care oricum ar fi pe loc invalidate prin Logica Psihopata. Din punctul meu de vedere e clar ca-l pot reduce la tacere pe vizionarul psihopat Eugenie doar intalnindu-ma cu 5-6 membri cunoscuti de pe acest forum, ca sa nu poate nebunul zice nici ca l-am mituit pe x :lol:. Desi nu-i exclus sa spuna oricum ca i-am mituit pe toti :lol:, dar macar in cazul asta se lamureste tot poporul care-i situatia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2007, 20:42

La cate polemici ai starnit, nu vad de ce te-ar deranja sa pui niste poze care ar putea atrage alte discutii?! Ete fleosc, ce daca contesta cineva, cel putin tu ai incercat sa arati cine esti.Nu vad nimic rau in a pune cateva poze.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2007, 20:43

la treaba cu intalnirea ai verde demult. si nu doar cu 5 insi tree sa te vezi. te asteapta malin la premierea avp, vor fi mult mai multi.

ya go there honey bunny :D

in alta ordine de idei, daca tu zici ca-s jigodie, da-mi voie sa te numesc retard. e mai finut un pic, de acord. dar eu nu am manierele tale de scatofil si primii 7 ani i-am petrecut acasa intr-un mediu normal.

de acum inainte ai ignore de la mine, nu te obosi sa-mi mai raspunzi.
presupun ca ma jignesti asa ca sa-mi fac mea culpa si sa zic ca nu esti gerula sau sa renunt. nice try, e bine ca te straduiesti.

baiul e ca nu ma lasi tu. musti de fiecare data. :))

capcanarea din ultimul meu mesaj era cuvantul frankfurt, vad ca nu l-ai contestat. e bine, inca o crestatura pe rabojul de coincidente.

pa gerula, pa.

:twisted:

PS_chiar nu am glumit la partea cu nu te mai bag in seama daca treci din nou la invective. ia o pauza!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Noi 2007, 20:53

Alex_ scrie:
MihaiV scrie: Si tu stai cuminte cu botul pe labe si asculti de decretele lui? :oops:

Asa ti se pare tie? :lol: Treaba e ca deja m-am lamurit cum merg lucrurile, si n-are rost sa ma agit ca sa aduc probe care oricum ar fi pe loc invalidate prin Logica Psihopata.
haaahahahaha =))
pai o proba ai adus, aia cu poza lui Olaf, si a fost invalidata, ai dreptate. acuma... ca s-a fost o logica psihopata sau nu... :roll: nush ce sa zic :twisted:
pai... daca mai ai si alte probe, baga mare!

SA NU UITI DE RESTUL INTREBARILOR! sau te dai usor usor la fund? :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns