permisie aprobata!
loc de misto
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
pfuuu, dom plotonier! caltaboshu si palinca zici?
permisie aprobata!
3 zile stai matale acasa, de Craciun si apoi te astept pe la mine sa vorovim de neste chestii..ashea la o tzuica, dea?

permisie aprobata!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
empthy_cluster
- veteran

auzi Gerulu da nu ne descri barem echipamentul cu care zici ca dai, cine stie poate poate te scapii
sau despre nalucile tale ucigase cu care zici ca prinzi buse `capitale` sau mustacioara aia a ta aramie nu te lasa
apropos poza asta ii dementziala :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=814
hak ca m-am scapat, hak ca o iesit cu strop, hak hakkk

apropos poza asta ii dementziala :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=814
hak ca m-am scapat, hak ca o iesit cu strop, hak hakkk
be smart be silent be deadly.....
Adeline, tu n-ai vazut ca ayatollahul Logicii psihopate, vizionarul Eugenie, a decretat ca orice poza as pune e facuta-n photoshop? Daca pun aici poza pe care o ceri, declari public ca vizionarul Eugenie e un psihopat? (el oricum o sa spuna ca am pozat PG-ul iepurasului, deci n-are rost s-o fac ca sa demonstrez ca nu-s gerula,doar ca sa-l oftic pe psihopat).Adelin scrie:Eu in locul ui Alex as pune la galerie o poza la prima pagina a permisului de pescuit si la pagina cu pg-ul, cat poate sa coste...cateva minute si macar se mai face lumina, poate chiar liniste! 8)Macar asa se poate vedea daca poza din permis seamana cu Olaf, sau e surpriza pe care o asteapta toti!
MihaiV scrie: Si tu stai cuminte cu botul pe labe si asculti de decretele lui?
Asa ti se pare tie?
la treaba cu intalnirea ai verde demult. si nu doar cu 5 insi tree sa te vezi. te asteapta malin la premierea avp, vor fi mult mai multi.
ya go there honey bunny
in alta ordine de idei, daca tu zici ca-s jigodie, da-mi voie sa te numesc retard. e mai finut un pic, de acord. dar eu nu am manierele tale de scatofil si primii 7 ani i-am petrecut acasa intr-un mediu normal.
de acum inainte ai ignore de la mine, nu te obosi sa-mi mai raspunzi.
presupun ca ma jignesti asa ca sa-mi fac mea culpa si sa zic ca nu esti gerula sau sa renunt. nice try, e bine ca te straduiesti.
baiul e ca nu ma lasi tu. musti de fiecare data.
)
capcanarea din ultimul meu mesaj era cuvantul frankfurt, vad ca nu l-ai contestat. e bine, inca o crestatura pe rabojul de coincidente.
pa gerula, pa.
PS_chiar nu am glumit la partea cu nu te mai bag in seama daca treci din nou la invective. ia o pauza!
ya go there honey bunny
in alta ordine de idei, daca tu zici ca-s jigodie, da-mi voie sa te numesc retard. e mai finut un pic, de acord. dar eu nu am manierele tale de scatofil si primii 7 ani i-am petrecut acasa intr-un mediu normal.
de acum inainte ai ignore de la mine, nu te obosi sa-mi mai raspunzi.
presupun ca ma jignesti asa ca sa-mi fac mea culpa si sa zic ca nu esti gerula sau sa renunt. nice try, e bine ca te straduiesti.
baiul e ca nu ma lasi tu. musti de fiecare data.
capcanarea din ultimul meu mesaj era cuvantul frankfurt, vad ca nu l-ai contestat. e bine, inca o crestatura pe rabojul de coincidente.
pa gerula, pa.
PS_chiar nu am glumit la partea cu nu te mai bag in seama daca treci din nou la invective. ia o pauza!
haaahahahaha =))Alex_ scrie:MihaiV scrie: Si tu stai cuminte cu botul pe labe si asculti de decretele lui?
Asa ti se pare tie?Treaba e ca deja m-am lamurit cum merg lucrurile, si n-are rost sa ma agit ca sa aduc probe care oricum ar fi pe loc invalidate prin Logica Psihopata.
pai o proba ai adus, aia cu poza lui Olaf, si a fost invalidata, ai dreptate. acuma... ca s-a fost o logica psihopata sau nu...
pai... daca mai ai si alte probe, baga mare!
SA NU UITI DE RESTUL INTREBARILOR! sau te dai usor usor la fund?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski