orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex_
- senior

eugen scrie:capcanarea din ultimul meu mesaj era cuvantul frankfurt, vad ca nu l-ai contestat. e bine, inca o crestatura pe rabojul de coincidente.
pa gerula, pa.
PS_chiar nu am glumit la partea cu nu te mai bag in seama daca treci din nou la invective. ia o pauza!
Psihopatul tot psihopat, nu se dezminte

. Explica-mi si ce era cu Frankfurtul, ca in afara de faptul ca i-am zis-o lui SF pe aia cu frankfurterul zau daca pricep unde bati. Logica Psihopata a inceput sa devina foarte subtila, sub presiunea evenimentelor

-
empthy_cluster
- veteran

auzi mai Alex- gerulau sau cum mai itzi place sa tzi se spuna, io sti ce cred, da pe bune acuma fara misto, io cred ca esti excitat de polemicile astea tzi-ai facut un hobi, in fond itzi place sa iei
***** in
****** de la uni si altzii online de aia nu esti consegvent, de ce nu raspunzi la intrebarile puse mai sus sincer nu intzelegg, a pardon ba intzelegg
ps sa ai grija cu covoarele din casa
Editat de Tavi:
Usurel cu astea de dulce, ca-ncepe postu
be smart be silent be deadly.....
-
eugen
- veteran

clustere,
scoate carnea din context ca nu e forum de macelari. ok? faptul ca el se exprima intr-un fel nu inseamna ca tree sa-i tinem isonul. ia-o metaforic daca vrei neaparat sa-ti exprimi opinia.
iti dau un prv acum.
-
eugen
- veteran

pentru toata lumea:
cel care-i da motiv lui dan sa stearga si topicu asta va muri de mana mea!
sau mai rau - aflu unde da si vin acolo cu vijelie. cititi atent semnatura astuia ca e pe bune!
he he
-
SF
- veteran

Nu-l mai stresati cu intrebari ca nu are timp sa caute poze , poze care sa semene cu el evident hahaha!!! Cum o sarit el ca un tigru pe site-ul ala , ce si-o zis , ala cu avatu ii prea mic , ala cu stiuca prea mare , hai sa ma dau drept asta cu salau , mai ales ca-i Olaf norvegianu cu mine in barca , si nu se vede decit jumate de fata hahaha!!! Degeaba , ii special, "the special one" , sau cum sa-l numim pe unu care nu se recunoaste pe el insusi in poze . Bine , ar mai fi varianta cu schitu nr. 9 , acolo intr-o chilie cu un singur pat unu care ba ii Gerula , ba Olaf , ba Olaf norvegianu si cere din cinci in cinci secunde patru paturi , doara el este patru persoane , si atunci logica ii spune ca-i trebuie patru paturi hahaha!!! Pin la urma l-au dat afara de la schit , pai consuma medicamente cit pentru patru , si nu mai aveau hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
eugen
- veteran

ha ha ha..
sf-ule, daca prinzi b1tv acolo unde esti tu uita-te acum la emisiunea lu nasu. cred ca vei aprecia si caterinca de acolo.
@tavi

-
Alex_
- senior

Remarcati cum iar se face ca ploua psihopatul Eugenie dupa ce a dat din nou cu mucii-n fasole

.
Zi domle cum e cu Frankfurtul ala
Clusterul gol (la scafarlie

) e doar prost. A fost simplu, ca la stadion, a urlat si el ce-are-n gura si s-a dus fericit la culcare

. La tine se remarca si un soi de parsivenie care, din cauza ca lipsesc calitatile intelectuale care ar face-o periculoasa, este nespus de amuzanta

.
-
Calone
- veteran

bre gerulah mai potzi nana ? ca din cate vad esti k o rama intr-o mare de balegar .

-
Tavi
- veteran

Alex_ scrie:
Clusterul gol (la scafarlie

) e doar prost. A fost simplu, ca la stadion, a urlat si el ce-are-n gura si s-a dus fericit la culcare

. La tine se remarca si un soi de parsivenie care, din cauza ca lipsesc calitatile intelectuale care ar face-o periculoasa, este nespus de amuzanta

.
Ma hotarati-va cum va injurati.Ori sunteti barbati si folositi cuvinte tari (i.e. "prost") ori o dati pe subtilitati si rafinamente. Ca m-a zgariat pe retina alaturarea cuvantului de mai sus cu fraza elaborata ce a urmat.
-
Leba
- veteran

-
eee, Tavi retina sensibila de moderator.

basca suflet delicat de poiet:lol:
pana la coada cel mai urat limbaj de-aici e al lui Alex_ nedescoperitul

da' e la liber, nu?
poooze, poooze!