loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 13:38

Ia uite ce agitatie ;). Si totusi am zis clar, raspund pe rand la intrebari, dar am pretentia sa mi se raspunda si mie. Cum vizionarul psihopat Eugenie iar s-a dat la fund si nu vrea sa ne impartasasca si noua secretele Frankfurtului, misterioasa coincidenta care demonstreaza ca as fi gerula, si toate celelalte chestii pe care i le-a soptit Nostradamus azi noapte, am luat o pauza.

Adi_ e la rand, dupa ce presteaza la bara ayatollahul Logicii Psihopate. I-am raspuns deja la 2 intrebari, mai are 2 (a cincea va fi demontata de raspunsurile la primele 4 ;) ).

Acum faceti liniste, sa nu se intimideze vizionarul psihopat.

Vijelie, tu pe messenger pareai un om normal. Pacat :(.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2007, 14:56

@vali,

stai linistit, nu vom strica jucaria, mie-mi place prea mult sa dau la guvizi. :D

momentan dau nada. e o nada speciala cu ingrediente secrete. induce la guvide o stare de surescitare si neliniste permanenta, amestecata cu stres, nervi si mai ales oftica, dupa cum se poate vedea mai sus.

tremura tot si ataca tot ce misca, dar si nu mai stie in ce directie s-o ia si cum s-o dea sa scape. feromonii atent selectionati i-au afectat simtul de orientare in spatiu. he he he

totu' e sa nu se sinucida, altfel nu are scapare. il mai tinem asa un pic pana i se face iar foame si vrea dril.

@adi,
have a nice weekend. :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 15:53

eugen scrie:@vali,

stai linistit, nu vom strica jucaria, mie-mi place prea mult sa dau la guvizi. :D

momentan dau nada. e o nada speciala cu ingrediente secrete. induce la guvide o stare de surescitare si neliniste permanenta, amestecata cu stres, nervi si mai ales oftica, dupa cum se poate vedea mai sus.

tremura tot si ataca tot ce misca, dar si nu mai stie in ce directie s-o ia si cum s-o dea sa scape. feromonii atent selectionati i-au afectat simtul de orientare in spatiu. he he he

totu' e sa nu se sinucida, altfel nu are scapare. il mai tinem asa un pic pana i se face iar foame si vrea dril.

@adi,
have a nice weekend. :D
Tradus din limbajul psihopat in vorbirea normala, mesajul de mai sus e foarte scurt: "frecam pusca si vorbeam prostii" ;).

Bietul Eugenie, facut de ras a doua oara cu propriile lui afirmatii, deja trage imprastiat. Cum va spuneam, psihopatul e un INVINGATOR, el nu s-a facut de ras ci nadeste, nu m-a facut sa simt mila pentru el, m-a facut sa ma simt nelinistit. Ma baiatule, nu te supara, pui si tu o poza cu tine la galerie? Vreau sa vad daca ti se citeste nebunia pe fata sau pari normal.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 16:02

Alex_, pe Eugen il cunosc multi de aici de pe forum, pe tine ba. Si sa nu-mi spui ca asta e din cauza ca ai fost plecat. Eu nu am pus piciorusul in Romania din 95 si tot ma stiu baietii la fata. Hai pune si tu o poza. :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Noi 2007, 16:32

:P :lol:

ete cine vb de facut de ras.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 17:19

tudor scrie:Alex_, pe Eugen il cunosc multi de aici de pe forum, pe tine ba. Si sa nu-mi spui ca asta e din cauza ca ai fost plecat. Eu nu am pus piciorusul in Romania din 95 si tot ma stiu baietii la fata. Hai pune si tu o poza. :lol:
Tu declari ca vizionarul Eugenie e psihopat daca pun? Ca i-am adresat aceeasi intrebare lui Adelin si s-a lasat linistea ;).

Voi poate-l cunoasteti pe Eugen, eu nu, si sunt curios sa vad daca are si fata de psihopat. E vreo problema? ;)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 17:38

Eugene, ma lasi sa te declar psihopat ca sa vedem si noi poza aia. :lol:

Alex_ daca nu ma lasa poate puneti amandoi cate o poza. Ce zici ?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Noi 2007, 17:47

tudor scrie:Eugene, ma lasi sa te declar psihopat ca sa vedem si noi poza aia. :lol:

Alex_ daca nu ma lasa poate puneti amandoi cate o poza. Ce zici ?
Daca trebuie sa-i ceri voie m-am lamurit :(.

Uite, ca sa fie sonderangebote ;), il declari psihopat pe propria ta raspundere, fara aprobare de la vizionarul Logicii Psihopate, daca-ti postez azi trei poze cu mine, cu ziarul de azi , pe care scriu cu carioca "Eugen e psihopat", in mana stanga, si cu PG-ul in mana dreapta? Astept un raspuns serios, sper sa nu te faci de ras cum s-a facut psihopatul Eugenie.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2007, 17:49

Subscriu la cele spuse de tudor!Pentru un numar de iluzionism merita sa-l fac pe eugen psihopat! :lol: :lol: :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Noi 2007, 17:57

Vrei tu sa nu mai fii singurul care-l face psihopat pe Eugen. Insa omul nu mi-a facut nimic, nu m-a comfundat nici cu Olaf nici cu Gerula. De ce sa-l fac psihopat ?
Nu stiu ce inseamna"sonderangebote" , ce-o mai fi si asta ?
Oricum daca faci pozele alea poate se face Eugen singur psihopat si se incheie povestea. Fa si cu Porche-ul ala daca vrei. Poti scrie pe capota "Eugen e psihopat" ca se vede mai bine decat pe ziar. Parerea mea...

Scrie răspuns