orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex_
- senior

tudor scrie:Vrei tu sa nu mai fii singurul care-l face psihopat pe Eugen. Insa omul nu mi-a facut nimic, nu m-a comfundat nici cu Olaf nici cu Gerula. De ce sa-l fac psihopat ?
Nu stiu ce inseamna"sonderangebote" , ce-o mai fi si asta ?
Oricum daca faci pozele alea poate se face Eugen singur psihopat si se incheie povestea. Fa si cu Porche-ul ala daca vrei. Poti scrie pe capota "Eugen e psihopat" ca se vede mai bine decat pe ziar. Parerea mea...
Jalnic

.
Sonderangebote e "oferta speciala". Eugen n-o sa se faca singur psihopat nici daca i-ar pune diagnosticul cei mai tari medici din Romania. Sau din SUA. Sau de oricunde

. Eugen nici n-a fost in stare sa spuna "am gresit" cand i-am citat doua afirmatii care se bateau cap in cap.
Cu Porsche-ul n-am idee ce vrei sa spui, dar nici nu cred ca mai conteaza. Stii tu. Sau daca nici tu nu stii, precis stie vizionarul psihopat Eugenie.
Orice om cu putina verticalitate morala, care a fost indus in eroare de eugen in povestea asta, si este confruntat cu probe zdrobitoare, n-ar trebui sa aiba nici o retinere in a spune ca individul e psihopat. Sau poate am stat eu prea mult prin Germania.
-
Nick
- veteran

" Orice om cu putina verticalitate morala", cine s-a gasit sa vb de asa ceva.

Pana una alta,singurul despre care s-a demonstrat ca e un mincinos patologic,esti tu.Asa n-o mai fa pe lupul moralist,ca esti patetic.
-
MihaiV
- Moderator

Alex_ scrie:... Ma baiatule, nu te supara, pui si tu o poza cu tine la galerie? ...
"si tu" ???
Exprimarea asta mergea daca ai fi pus tu o poza inainte, nu in situatia actuala cand ai mintit in fata 3000 de pescari! Da' tu esti ala sanatos! Bravo tie!
-
tudor
- Moderator

-
Alex_ scrie:
Cu Porsche-ul n-am idee ce vrei sa spui, dar nici nu cred ca mai conteaza. Stii tu. Sau daca nici tu nu stii, precis stie vizionarul psihopat Eugenie.
Pai n-ai propus de mai multe ori sa trimiti o poza cu tine si Porche-ul ?
Daca nu mai vrei arata-ne una cu tine si catelul, cu ce vrei tu. Chiar si cu un peste.
Sangerandebote nu aveam sa de unde sa stiu ce e. Aici e : offre spéciale.

Eu cum am o Porta bote am crezut ca e vreo barca, si normal ca nu intelegeam ce face in discutie.
-
MihaiV
- Moderator

Alex_ scrie:
Atunci fa un efort mai mare:

-
eugen
- veteran

nici o problema, tudor. abia astept sa le vad si eu, aici pe forum. merçi
@alex,
pa gerula, pa!
-
empthy_cluster
- veteran

[quote="Alex_"]
ca la stadion, a urlat si el ce-are-n gura si s-a dus fericit la culcare

. quote]
nebunule ma-i atins unde ma doare-n cot, spune-i la mama sa te mai lase un pik la comp. ca sa potzi raspunde asa fofilat cum te caracterizeaza, Fofi-GERULA...

, sau santzelegg ca nu mai sti cum sa iesi din .........., esti pana-n gat.
be smart be silent be deadly.....
-
eugen
- veteran

clustere, lasa-l tata incetisor sa creada ca inca-l mai tine ramurica la suprafata fosei.
gerulaccio, daca tot trimiti pozele alea, pui si nenea care tine aparatu' sa dea un mesaj aici pe forum sa confirme ca el a dat clik? ha ha ha
-
Alex_
- senior

tudor scrie:Alex_ scrie:
Pai n-ai propus de mai multe ori sa trimiti o poza cu tine si Porche-ul ?
Daca nu mai vrei arata-ne una cu tine si catelul, cu ce vrei tu. Chiar si cu un peste.
Sangerandebote nu aveam sa de unde sa stiu ce e. Aici e : offre spéciale.

Eu cum am o Porta bote am crezut ca e vreo barca, si normal ca nu intelegeam ce face in discutie.
MihaiV scrie:Alex_ scrie:
Atunci fa un efort mai mare:

Senzational

.
Eu spun ca-mi fac o poza in fata la Porsche Pipera, tudor imi spune "Pai n-ai propus de mai multe ori sa trimiti o poza cu tine si Porche-ul ?" asadar cu o masina

, iar mihaiv imi citeaza unul din mesajele in care ziceam de poza din fata de la Porsche

.
Scuzati, eu credeam ca aici bantuie un psihopat, maxim 2, nu ca am nimerit la casa de nebuni
Clustere golas la tartacuta, vezi ca-ti face cinste Ionut cu o punga de aurolac.
-
eugen
- veteran

ce se intampla, nu sta iepurasu la pozna?

))