Kuin tauti V Chief
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prietene, se ajunge aici pentru ca tolerati parazitismu unora ca el. Cate incercari am facut toti aici sa vorbim ceva si el se baga numa ca musca-n curu calului. Da nu s-ar lua unu de el. S-o pishe de-aici daca nu are nimic de zis ca de looseri ca el e plina tara, si de pus 1000 de intrebari aiurea-n tranvai. Bai iexpiertule, dovada, da tu poti, da nu cred, ba cred, ba ai pus coada la cireasa, ba WSB-u, ba clona... nu vedeti ca e dus? Si Adelin e moderator aici si s-a lasat si el furat de cativa dementi de-a lungu timpului. Mai greseste omu, da parazitii trebe eradicati ca de la ei se raspandeste boala... nu vezi ca de toti s-o luat. Fara forma fara fond, asa e el, dus, ia-i tu boii prietene...
- kuin tauti
- veteran
Domnule SF, despre ce vreti sa discutam on-topic? Dumneavoastra cu ce DATI? Si ce legatura are Popescu cu ceva? Peste 10 postari vreti sa faceti ca Dumitru cu nalucile, sinceriatea si volframu? Unde-s reglajele, gramajele, chestiile? O sa fie un film SF numit: Dumitru, tungstenu si Popescu... beton!
Acuma e tarziu, dar maine fac curat, nu de alta dar topicul era interesant...va rog incercati sa discutati despre distante, gramaje, reglaje.
...dar nu de conturi. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
de ce nu de conturi ?Adelin scrie:Acuma e tarziu, dar maine fac curat, nu de alta dar topicul era interesant...va rog incercati sa discutati despre distante, gramaje, reglaje....dar nu de conturi.
conform regulamentului... la cite conturi ai dreptul ?
come on... io pe vremuri si pt banuiala am fo banat
si io ...
dar si fratelo...
si musafirii mei...
acu... asta o recunoaste din plin si nik...
saracu...

ps: io nu-s pt banare ! fereasca domnu domnu... dar olea tras de urechi tre tras... ca o merita... adica vreu sa zic ca pt aceiasi chestie... nu poti pune pe alti la zid iar pe altii sa-i pupi in fund..
Si io care ma pregateam sa imi fac al doilea cont pt ca nu imi mai incap pozele in galerie si anul acesta am planuri la pesti noi....inseamna ca o sa am clona?!...moderator cu clona si cu gaerie in care culme, e tot el?!
Complicat, o sa ma mai gandesc...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB