Nu poate fi mai fals. Nu am doua conturi active.ba... ai doo conturi active ?
iesti clona ba !
iesti clona lu Tristian luseru intitial !
Nu, e un forum, programul mi-a permis, punct. Daca nu stii cu cine ai de-a face poti sa intrebi. Nu-i vina mea ca am stiut din prima ca Dumitru numa tu puteai fi. Mai era unu care nu stia cum sa ma ia asa era de incurcat si cand l-am intrebat daca e clona mi-a trimis un admin mesaj cu IP-u de la care a mai scris un nene, nu divulg oricum. Mi se parea la fel de irelevant ca tine si e o clona dovedita, dupa spusele adminului sanse 0% sa fie altcineva...nu crezi ca era mai corect sa-ti anunti identitatea ca sa stie lumea cu cine are de a face si de ce sint atacati ?
Daca chiar crezi asta imi dau seama ca pe unii de-aici poate nici n-o sa-i intelegi vreodata pentru ca n-o sa-i ajungi niciodata in materie de pescuit.va place sa va dati intreresanti... scriind pe aici tot felu de bazaconii copiate dar neinsusite si neintelese de pe saituri si reviste din afara ca orisicare ... d´aia crescuti din carti
Pe tine cine te pune sa faci ceva? Pe mine nu ma poti pune tu sa fac ceva.iar cind va pune cineva sa si demonstrati ... o dati in alte dialecte si diverse
Vad ca nu poti trece deloc peste complexul Dumitru. Te-ai gandit ca nu avem chef. Efectiv. Ma simt ca in interviul Adi Despot. Iti spun oamenii de zece ori si nu se lipeste de tine. Nu-i vina noastra. Ce, tot ce spun sa-ti demonstrez? Io tie? Esti dus baiete. Iti spun, nu crezi, incerci, nu-ti iese, intrebi, ti se raspunde, mai incerci, si recunosti, ba io nu pot. Mai era una cu "dovada" "dovada", saraca academiciana...pe voi tre sa va intrebe lumea ? stiti voi ? daca sinteti asa cinstiti in parerea voastra... si stiti despre ce vorbiti... de ce nu sinteti in stare sa va demonstrati spusele ?
un om cinstit oricind poate face ce zice ca poate sa faca !
asai ca nu va place si convine cind va prind alti cu mitza in traista si ghiarele afara ?
...de unde pana unde asa afirmatie... ce-ai vrut sa spui... numai tu stii... nu ma mir... deducere tip Fan Gerulaadica nu-ti convine ca te citez ? nu-ti convine nici tie ce scri negru pe alb ?lojic ! sa spun drept nici mie nu mi-ar conveni daca as fi scris ce ai scris tu...
Exact. M-am razgandit, nu mai sunt interesat. Imi pare rau da am auzit ca oricum nu te-am pus pe drumuri deci n-ai pierdut nimic. Am pierdut io poate, intalnirea cu un om de la care aveam de invatat inca cate ceva... prostii... N-am pierdut nici io nimic, pierdeam timpul, suntem chit.cum ? ma provoci la concurs dar nu vrei concurs cu mine ?
Poate tinea in clasa a douade surprins nu ma surprinde... , e de la sine de inteles ca n-ai cohone
Da, esti fix ca in bancuri...