Kuin tauti V Chief

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 17:24

ba... ai doo conturi active ?

iesti clona ba !

iesti clona lu Tristian luseru intitial !
Nu poate fi mai fals. Nu am doua conturi active.
nu crezi ca era mai corect sa-ti anunti identitatea ca sa stie lumea cu cine are de a face si de ce sint atacati ?
Nu, e un forum, programul mi-a permis, punct. Daca nu stii cu cine ai de-a face poti sa intrebi. Nu-i vina mea ca am stiut din prima ca Dumitru numa tu puteai fi. Mai era unu care nu stia cum sa ma ia asa era de incurcat si cand l-am intrebat daca e clona mi-a trimis un admin mesaj cu IP-u de la care a mai scris un nene, nu divulg oricum. Mi se parea la fel de irelevant ca tine si e o clona dovedita, dupa spusele adminului sanse 0% sa fie altcineva...

va place sa va dati intreresanti... scriind pe aici tot felu de bazaconii copiate dar neinsusite si neintelese de pe saituri si reviste din afara ca orisicare ... d´aia crescuti din carti
Daca chiar crezi asta imi dau seama ca pe unii de-aici poate nici n-o sa-i intelegi vreodata pentru ca n-o sa-i ajungi niciodata in materie de pescuit.
iar cind va pune cineva sa si demonstrati ... o dati in alte dialecte si diverse
Pe tine cine te pune sa faci ceva? Pe mine nu ma poti pune tu sa fac ceva.
pe voi tre sa va intrebe lumea ? stiti voi ? daca sinteti asa cinstiti in parerea voastra... si stiti despre ce vorbiti... de ce nu sinteti in stare sa va demonstrati spusele ?
un om cinstit oricind poate face ce zice ca poate sa faca !
asai ca nu va place si convine cind va prind alti cu mitza in traista si ghiarele afara ?
Vad ca nu poti trece deloc peste complexul Dumitru. Te-ai gandit ca nu avem chef. Efectiv. Ma simt ca in interviul Adi Despot. Iti spun oamenii de zece ori si nu se lipeste de tine. Nu-i vina noastra. Ce, tot ce spun sa-ti demonstrez? Io tie? Esti dus baiete. Iti spun, nu crezi, incerci, nu-ti iese, intrebi, ti se raspunde, mai incerci, si recunosti, ba io nu pot. Mai era una cu "dovada" "dovada", saraca academiciana...
adica nu-ti convine ca te citez ? nu-ti convine nici tie ce scri negru pe alb ? :lol: lojic ! sa spun drept nici mie nu mi-ar conveni daca as fi scris ce ai scris tu... :lol:
...de unde pana unde asa afirmatie... ce-ai vrut sa spui... numai tu stii... nu ma mir... deducere tip Fan Gerula
cum ? ma provoci la concurs dar nu vrei concurs cu mine ?
Exact. M-am razgandit, nu mai sunt interesat. Imi pare rau da am auzit ca oricum nu te-am pus pe drumuri deci n-ai pierdut nimic. Am pierdut io poate, intalnirea cu un om de la care aveam de invatat inca cate ceva... prostii... N-am pierdut nici io nimic, pierdeam timpul, suntem chit.
de surprins nu ma surprinde... , e de la sine de inteles ca n-ai cohone
Poate tinea in clasa a doua

Da, esti fix ca in bancuri...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 18:19

Chief scrie:
ba... ai doo conturi active ?

iesti clona ba !

iesti clona lu Tristian luseru intitial !
Nu poate fi mai fals. Nu am doua conturi active.
ba ai !

ai recunoscut cu gura ta asta ca ti-ai deschis al doilea cont deci prin definitie iesti CLONA !

aaa ca zici tu ca nu vei posta de pe el... s-au c-ai uitat parola... bah... in umbra antecedentelor... cine pisica mea te mai crede ? :lol:
Chief scrie:
nu crezi ca era mai corect sa-ti anunti identitatea ca sa stie lumea cu cine are de a face si de ce sint atacati ?
Nu, e un forum, programul mi-a permis, punct. Daca nu stii cu cine ai de-a face poti sa intrebi. Nu-i vina mea ca am stiut din prima ca Dumitru numa tu puteai fi. Mai era unu care nu stia cum sa ma ia asa era de incurcat si cand l-am intrebat daca e clona mi-a trimis un admin mesaj cu IP-u de la care a mai scris un nene, nu divulg oricum. Mi se parea la fel de irelevant ca tine si e o clona dovedita, dupa spusele adminului sanse 0% sa fie altcineva...
cum ?
daca e legal insemna ca e si corect ?
te astepti sa aibe programul moral si caracter in locul tau ?
dai jina pi program ?
asai ? e vina lui ca tu faci ce faci si in mod joznic ataci pe la spate ?
mare om ! mare caracter !

ia zi ma ! de ce ti-ai schimbat nick-ul ? care o fo motivul ? ori ti-o fo rusine cu ce ai scris … ori ti-o fo rusine de cum ai luato sub codita ? cum e ?

Chief scrie:
va place sa va dati intreresanti... scriind pe aici tot felu de bazaconii copiate dar neinsusite si neintelese de pe saituri si reviste din afara ca orisicare ... d´aia crescuti din carti
Daca chiar crezi asta imi dau seama ca pe unii de-aici poate nici n-o sa-i intelegi vreodata pentru ca n-o sa-i ajungi niciodata in materie de pescuit.
asta e ca in bancul cu Miranda
Chief scrie:
iar cind va pune cineva sa si demonstrati ... o dati in alte dialecte si diverse
Pe tine cine te pune sa faci ceva? Pe mine nu ma poti pune tu sa fac ceva.
poi pe mine nu ma pune nimeni mah…

ca io nu ma intind mai mult de cit imi e plapuma cum faceti voi …

iar io cind zic ceva … fi sigur ca any given day is si dispus sa demonstrez aia… ,io nu-s ca voi de numa sa dau din gura… si mai vorbesc only baliverne !

ce iti doresti tu ?

sa fiti lasati domnisoarelor in plata domnului cind vorbiti numa timpenii ?

poate nu toti suportam fraudele !

zici ca poti face ceva ? poi ia sa te vad… FA DACA IESTI IN STARE !
Chief scrie:
pe voi tre sa va intrebe lumea ? stiti voi ? daca sinteti asa cinstiti in parerea voastra... si stiti despre ce vorbiti... de ce nu sinteti in stare sa va demonstrati spusele ?
un om cinstit oricind poate face ce zice ca poate sa faca !
asai ca nu va place si convine cind va prind alti cu mitza in traista si ghiarele afara ?

Vad ca nu poti trece deloc peste complexul Dumitru. Te-ai gandit ca nu avem chef. Efectiv. Ma simt ca in interviul Adi Despot. Iti spun oamenii de zece ori si nu se lipeste de tine. Nu-i vina noastra. Ce, tot ce spun sa-ti demonstrez? Io tie? Esti dus baiete. Iti spun, nu crezi, incerci, nu-ti iese, intrebi, ti se raspunde, mai incerci, si recunosti, ba io nu pot. Mai era una cu "dovada" "dovada", saraca academiciana...
complex ? care complex ?

aaaa nu ai chef sau nu iesti in stare… , cum e ?

ba… iti repet… si daca vrei iti si desenez…

nu mai fa afirmatii nefondate si nu mai vorbii din basme …

asta e forum mai pt barbati… as he… ori te sti… ori nu ! dar nu te da ca te stii cind tu iesti ultima gaina ca n-ai priza la public
Chief scrie:
adica nu-ti convine ca te citez ? nu-ti convine nici tie ce scri negru pe alb ? :lol: lojic ! sa spun drept nici mie nu mi-ar conveni daca as fi scris ce ai scris tu... :lol:
...de unde pana unde asa afirmatie... ce-ai vrut sa spui... numai tu stii... nu ma mir... deducere tip Fan Gerula
bag seama ca nu e pt prima data cit iti ietalezi perspicacitatea cu toa ca te-am citat…

nah… din nou incerci sa ma asociezi cu nushcare…

ce vrei tu sa faci prin asta ?

sa trezesti ceva opinie publica ?

sa-ti sara in ajutor ceva aliati cauzei anti nushcare pt ca tu ii tot pomenesti ?

nah... o sarit ieroul de razvanel cu relevatia epocii... :lol:

penibil !
Chief scrie:
cum ? ma provoci la concurs dar nu vrei concurs cu mine ?
Exact. M-am razgandit, nu mai sunt interesat. Imi pare rau da am auzit ca oricum nu te-am pus pe drumuri deci n-ai pierdut nimic. Am pierdut io poate, intalnirea cu un om de la care aveam de invatat inca cate ceva... prostii... N-am pierdut nici io nimic, pierdeam timpul, suntem chit.
de surprins nu ma surprinde... , e de la sine de inteles ca n-ai cohone

Poate tinea in clasa a doua

Da, esti fix ca in bancuri...
ma bucur ca iesti de accord ca-i fix ca-n bancu de mai sus…

noi chit ? te inseli amarnic !

mi se pare ceva normal ca unu ca tine antitalent sa se si razgindeasca… , sa dea bir cu fujiti ...
de pierdut .. am pierdut timpul cu tine…
tu.. cre ca ai invanta o lectie… , stai dracu in banca ta si nu te mai kaka in drum ca-ti dai singur cu firma in cap

esti un nobody... cu ambitii... un woanbe...

:arrow:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 21:33

Dumitre, contul e INACTIV si tu esti dus cu pluta. Mai intreaba prin prejur. Nu te mai enerva asa ca iti plezneste o vena. Asa esti tu, nu esti ca toti copiii. Noi iti spunem SPECIAL. Cred ca pe tine nu te mai crede nimeni demult si nici nu te mai baga in seama si ala e baiul tau... O sa treci peste, la varsta ta e rusinica sa te aprinzi asa. Esti Fan Gerula tot, cand o sa iti dai seama o sa gasesti sursa problemei, e aceeasi. Iti dai seama ca erau vreo 100 de intrebari in ultima ta postare? Si ai cate un raspuns nevrotic pentru fiecare si fiecare iti mai trezeste cate zece intrebari. Tot tie. Nici n-am mai citit ca dupa ce am vazut "marfa"... stiu tot filmu. Nu mai esti deloc interesant si de aia nu mai vreau concurs si povesti si inchipuirile tale... m-am plictisit... Esti penibil si penal, si crezi fix ca celalat ca cu gargara ta isi schimba vreunu parerea despre mine. Te agravezi. Mi-or spus toti sa nu-mi mai pun mintea cu tine da din cand in cand ma mai plictisesc si io... Ai impresia ca lumea nu se ia cu tine pt ca ii pui la punct cu logica si dreptatea ta? Mai intreaba si despre alea. Nu se pun cu tine ca nu vor sa asiste la penibilitati ca cea scrisa de tine mai sus. Mi-ar fi si jena sa citesc d-apoi sa scriu. Azi maine iesi la pensie (din somaj) si lasi boala sa te conduca... Las-o asa mosule, serios.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 22:08

Chief scrie:.... cu logica si dreptatea ta?...
aici ai zis n´de ajuns ! :lol: ca mare dreptate ai ! :lol: dar la capitolu ista... tu duci lipsa...

totala ! :lol:

dar nah... tu .. chief iesti tristian... si mai ai un cont... tot tristian... dar nah... tu nu iesti clona ! :lol: ok ! :lol:

pe mine nu ma mai crede nimeni ?

ce naiba am zis io asa incredibil de zici tu ca : nu ma mai crede nimeni ?

ce afirmatie nefondata am facut io si n-am fo in stare sa o demonstrez ?

aaa ...ca fac mishtouri si nu ma dau in laturi de la orice tavaleala... , aia e drept ! no problem... nu-s usa de biserica ! si nici n-am zis vro dat ca sint !

dar cu ce mi-am pereclitat io credibilitatea ? cu ce ?

tu nu cumva te uiti in oglinda si ma confuzi cu tine ?

bishti ba clona mica si lasa ... :lol: :arrow: :lol:

du si date interesant la altii... caci substanta n-ai ! :lol: frauda ce iesti ! :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 22:13

Alo, nea intrebare, e penal... penal. Intreaba un admin daca e activ contul si poti termina si cu clona ca esti jenant... serios... 8 ani jumate...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 22:19

ai doo ? ai !

CLONA !

:arrow:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 22:26

Fan Dumitru, n-am... impaca-te si cu asta... serios

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Mar 2011, 22:29

Hai ma nu stricati topicul ca si asa nu citeste nimei duelul vostru...nu pt ca nu ar fi interesant, insa ficare post e infiorator de lung, de necitit.Pt astfe de discutii exista arena. :arrow:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 22:31

Adeline, parazitu se baga. Nu vezi ca nu poti scapa de el? Poti verifica daca e activ contu Tristian si spune-i la om, ca batman batman... io am terminat..

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 22:32

ma Adeline... arena e pt useri permanenti... tu ce zici ?... se merita sa murdarim arena cu o clona ? nu-i pacat de arena ? :lol:

Scrie răspuns