Kuin tauti V Chief

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 14:12

Chief scrie:N-o intorc nicicum, n-am acceptat, am facut o propunere de jumatea drumului cum fac baietii, da tu fetitza mica, erai in Kandahar si n-ai zis nimica, desi stiai sigur ca nu ne putem intalni... fix ca aia de care ziceam... penal penal nu oricum...

P.S. io am priza FOARTE buna pe lansete...

...si apropos de clone domnule "kuint autti", poate ne explici cine o scris pe-aici cu "Dumitru" si "kuintautti", am auzit ca-i cunosti.... :elkgrin: :elkgrin:

La revedere!
ai facut pe dracu propunere la jumatea drumului !

ba da iaaaaar o dai la intoooors !

m-ai provocat la concurs si am acceptat cu conditia aia PUNCT !

se pare ca tentativa ta de a ma intimida provocinduma la concurs a esuat cumplit ... io acceptind

porma vi cu alte conditi... ca dam cu aia ca dam cu ailalta ca hai colo ca hai dincolo...

ba ! m-ai provocat... am aceptat... sti conditia... ce o tot dai la intors si vi tu cu alte si alte conditii ? ce jumatea drumului ce alte prostii ?

ce tot o dai la intors si vi cu renegocieri peste renegocieri..., fi barbat ! ti-am acceptat provocarea... , noh... hai la dans ! :lol:

ps : ai priza buna la lanseta ? oare ?

de aia iti e frica sa no scapi din mina ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 14:18

Ma, n-ai raspuns la intrebari si vorbesti de intors, tot o mesteci pe-acolo crezand ca poate nu-ti mai da cu rest da nu tine la nimeni, da tu crezi ca tine... fix ca Fan...

Ia zi, la obiect:

1. Cine-s nenea aia 3 sau 4? Dumitru, kuintautii, kuint autti si kuin tauti... poate mai sunt
2. Erai sau nu la vreo 2000-3000 de kilometrii cand io ti-am spus ca daca vrei vin la jumatea drumului?

Fetitza fetitza, penala penala... asta e, nimeni nu-i perfect...

Te mai poti retrage semi-elegant...

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Mar 2011, 14:19

Scuzati ca intervin. Stiti ce inseamna "kuin tauti" in finlandeza ? CA BOALA !!! :shock:
Fain nume ti-ai gasit. Ti se potriveste de minune !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 14:38

Chief scrie:Ma, n-ai raspuns la intrebari si vorbesti de intors, tot o mesteci pe-acolo crezand ca poate nu-ti mai da cu rest da nu tine la nimeni, da tu crezi ca tine... fix ca Fan...

Ia zi, la obiect:

1. Cine-s nenea aia 3 sau 4? Dumitru, kuintautii, kuint autti si kuin tauti... poate mai sunt
2. Erai sau nu la vreo 2000-3000 de kilometrii cand io ti-am spus ca daca vrei vin la jumatea drumului?

Fetitza fetitza, penala penala... asta e, nimeni nu-i perfect...

Te mai poti retrage semi-elegant...

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
fetita ? atita poti ? :lol:

daca ti-o arat pleci plingind ...

ipotentule ... fix acolo la distanta aia eram si cind m-ai provocat ! sau vrei sa zici ca nu stiai unde ma aflu ? :lol:

vrei sa zici ca atunci cind m-ai provocat si am acceptat conditionat... mi-ai propuso la jumatea drumului sau... ?

sau aia cu jumatea drumului a venit ulterior reincercind sa rerenegociezi si deja purtai pantaloni maro pe tine ? :lol:

clona mica Tristian... te legi de nick-urile mele de parca te-au indus in eroare si n-ai stiut cine e... :lol: :lol: :lol: :lol:

eee ...ca sa fim cinstiti pina la capat... e drept ca io am avut mai multe nikuri ca deh tot am fo banat pe forumul asta... dar clona maratonista ca tine n-am fo ! si nici n-am sa fiu !

da ! am avut si o clona ... cu nick-ul danr2 dar aia o fo la vedere si n-am dat pe la spate altora cum ai facut tu ! !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 14:45

razvan m. scrie:Scuzati ca intervin. Stiti ce inseamna "kuin tauti" in finlandeza ? CA BOALA !!! :shock:
Fain nume ti-ai gasit. Ti se potriveste de minune !
ma razvanel... dupa atitia ani de zile... in sfirsit poti zice si tu ... IEVRICA ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aia nu o fo nici un secret ...

NEVER EVER !

cine m-a intrebat le-am zis ! :lol:

ba si mai si... initial fiind scris impreunat si in graba mincind o litera in plus... acu cu ocazia trendului asta l-am corectat... ca sa nu zica lumea ca am ceva de ascuns...

deci ? :lol: ce vrei sa zici... amu dupa atitia ani ... cu asta ? :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 15:05

Dumitre, Dracu te stia poate pe unde umblii, mie mi-ai zis ca iesti din Moldova si era si evident oricum... cine iti tine evidenta pe unde bati campii trebe sa fie dus bine cu preshu...

Tu ai zis sa vin, io am zis ca vin pana la jumate maxim, cine o acceptat si o intors-o... numa tu stii... da ce-i sub coperishu ala numa tu stii... nici nu-mi mai pierd timpu... ia cauta si vezi cum era...

Si asta:
daca ti-o arat pleci plingind ...

ipotentule ... fix acolo la distanta aia eram si cind m-ai provocat ! sau vrei sa zici ca nu stiai unde ma aflu ?

vrei sa zici ca atunci cind m-ai provocat si am acceptat conditionat... mi-ai propuso la jumatea drumului sau... ?
... e penal penal

M-am legat de nickuri fix cum te-ai legat tu de-a mele, nimic mai mult. Aia ca m-am facut ca nu stiu cine esti e rodul imaginatiei tale, sau ne luminezi si pe noi de unde iese asa ceva, cand ti-am spus din prima cand am vazut Dumitru ca nici nu speram sa fie altcineva...

Ma rog, io tot scriu si tu tot te faci ca n-auzi fix cum ii acuzi pe-aici pe altii, si n-ai raspuns la intrebari, si faci ca Fan Gerula cu mallu si ca Fan G in general, si n-ai raspuns la intrebari s.a.m.d. si te-ai coborat la limbaj trivial de analfabet... cred ca am scos pana la urma dracii din tine, psiholog nereusit... poti schimba numele bolii de-acuma si mergi pe rapitoru.info ca ai mai mult succes si atentie cred...

parazit mic si penal... son of the rain... nosing mic... szia!

:arrow: pac :arrow: pac :arrow: pac, m-ai inteles?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 15:24

pac pac ... am inteles... ca iaaaaar te faci ca nu pricepi.... :lol:

baaa... io n-am conturi active multiple ca tine ... clona mica ce iesti ! :lol: :lol: :lol: :lol:

io am doar unu !

iar incerci sa o dai la intors ?

normal ca stiai unde sint ! ca doar si in ultimul timp ai participat activ la subiectul cu lansetele costum unde o venit vorba de benzinariile din renolandia ... discutie care sa petrecut cu f putin timp inaintea provocarii tale... deci io ma si mir cum de ai tupeul jegos sa zici acu ca n-ai stiut...

si da... io ti-am zis ferm din prima ca aia e conditia mea !

pe cind tu... nu...
nu ai anulato
si nici nu ai respinso din prima...

ci ai inceput cu alte povesti ca , cu ce dam si mai stiu io...

si abia apooooi cind ai simtito tare in popou ai venit cu re re renegocierea ca colo ca dincolo

deci o dai la intors !

ba ! trebuia sa te gindesti din prima la ce si cum ma provoci

nu sa vi cu texte ulterioare sa schimbi contractu gata semnat ...

nush cum sa subliniez mai tare... dar io am zis din prima ce si cum nu ca tine !

deci... tu esti ala care cauta ca sobolanu gaurile din podea...

si la limbajul ala trivial tu ai trecut primul de la subiectul ala cu lansete costum... asa ca nu da vina pe mine... capisci ... clona mica mincinoasa si lasa ce iesti ! :lol:

bishti :arrow:

ps : nu mai incerca aiurea sa ma asociezi sau sa ma compari cu alti ca io´s nacut de ziua mea... deci unic ! :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 15:36

ba clona mica... sti cum e ?

vorba lunga saracia omului...

vrei concurs cu mine ?

vi incoa caci tie tre sa ti-o dau live ! asa... ca sa o simti ... in direct ! :lol:

vi... ori te dai la fund ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 16:06

Amice, uite cum sta treaba. Se vede clar ca te-ai atacat si nu asta era intentia mea, ma rog. Faci exact ca banatii de care iti ziceam, te agheti de clone, scenarii de-ale tale, kkturi, nimicuri. Nu am clona, nu am postat vreun mesaj de pe alt user. Userul e acelasi cu nume schimbat, exact ca al tau si de-acum ca a multor alti useri. Daca este userul Tristian, momentan are o parola pe care nu o stiu, am abandonat total numele si daca scrie vreodata vreu Tristian sa mi-l aratati si mie. Daca scrie vreodata de la acelasi IP de la care a scris Chief VREODATA, sunt de acord sa primesc ban permanent si neconditionat. Am incheiat subiectul asta.

De facut facem asa: cand vii in tara, daca ai intrebari, nelamuriri, lucruri pe care nu le poti face de unul singur si noi afirmam ca putem, nu stii cum arata tungstenul, nu crezi una sau alta, nu intelegi teste, dimensiuni, fire... ORICE, ne contactezi, pe oricare, si discutam atunci conditii de genul cine, ce, unde, cum cand.

Pana atunci, sa nu crezi ca va face careva vreun test sau se va simti nevoit sa demonstreze ceva, dincolo de vreo urma de indoiala, ca e fix asa cum spune el, NUMAI DE DRAGUL TAU sau ca sa obtina aprobarea ta. E NORMAL sa nu fie asa. Daca tu poti trai cu asta sau nu, e fix problema ta. Daca tu crezi sau nu, e fix problema ta. Daca nu intelegi ceva, poti intreba civilizat si ti se va raspunde. Daca nu, e fix problema ta :lol: :lol: :lol: . Intelegi? Asa sta treaba. E un forum, oamenii discuta, spun una si alta, nu trebuie toti sa-ti demonstreze tie ca au dreptate. Te descurci cu situatia asta?

Si pana cand vii in tara, daca mai vii, si ne suni tu, te rugam frumos si civilizat, sa nu ne mai parazitezi mesajele, sa vii cu informatiile tale si sa nu mai rastalmacesti si sa scoti sensuri din ce facem noi pe-aici, ca e penal si oricum nu afecteaza sau intereseaza pe nimeni.

Daca stiu cum e? Asa e!
Daca vreau concurs cu tine? Nu! Te surprinde? Nu ma bat afara din Liga mea, nu sunt interesat, nu as considera-o o victorie de palmares... etc.

Cred ca am fost civilizat si la obiect. Dumitre...

:arrow:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Mar 2011, 16:46

Chief scrie: Amice, uite cum sta treaba. Se vede clar ca te-ai atacat
si nu asta era intentia mea, ma rog. Faci exact ca banatii de care iti ziceam, te agheti de clone, scenarii de-ale tale, kkturi, nimicuri. Nu am clona, nu am postat vreun mesaj de pe alt user. Userul e acelasi cu nume schimbat, exact ca al tau si de-acum ca a multor alti useri. Daca este userul Tristian, momentan are o parola pe care nu o stiu, am abandonat total numele si daca scrie vreodata vreu Tristian sa mi-l aratati si mie. Daca scrie vreodata de la acelasi IP de la care a scris Chief VREODATA, sunt de acord sa primesc ban permanent si neconditionat. Am incheiat subiectul asta.
of... inchei tu subiecte ? :lol:

ba... ai doo conturi active ?

iesti clona ba !

iesti clona lu Tristian luseru intitial !

:lol:

tu vorbesti de interpretari ? :lol:

io ma leg de kakaturi ?

da ! io ma leg de kakaturile care le faci tu cind iti faci alta clona si dai pe la spate ...

nu crezi ca era mai corect sa-ti anunti identitatea ca sa stie lumea cu cine are de a face si de ce sint atacati ?
Chief scrie: De facut facem asa: cand vii in tara, daca ai intrebari, nelamuriri, lucruri pe care nu le poti face de unul singur si noi afirmam ca putem, nu stii cum arata tungstenul, nu crezi una sau alta, nu intelegi teste, dimensiuni, fire... ORICE, ne contactezi, pe oricare, si discutam atunci conditii de genul cine, ce, unde, cum cand.
:lol: :lol: :lol: :lol:

daca am intrebari ? nelamuriri ? daca nush cum arata tungstenu si alte celea ?

ok ! fix pe tine cel mai plin de substanta am sa te contactez !
Chief scrie: Pana atunci, sa nu crezi ca va face careva vreun test sau se va simti nevoit sa demonstreze ceva, dincolo de vreo urma de indoiala, ca e fix asa cum spune el, NUMAI DE DRAGUL TAU sau ca sa obtina aprobarea ta. E NORMAL sa nu fie asa. Daca tu poti trai cu asta sau nu, e fix problema ta. Daca tu crezi sau nu, e fix problema ta. Daca nu intelegi ceva, poti intreba civilizat si ti se va raspunde. Daca nu, e fix problema ta :lol: :lol: :lol: . Intelegi? Asa sta treaba. E un forum, oamenii discuta, spun una si alta, nu trebuie toti sa-ti demonstreze tie ca au dreptate. Te descurci cu situatia asta?
ba... e plina lumea de voi de astia ipotenti ...

asta e ! numa gura e de voi...

va place sa va dati intreresanti... scriind pe aici tot felu de bazaconii copiate dar neinsusite si neintelese de pe saituri si reviste din afara ca orisicare ... d´aia crescuti din carti

iar cind va pune cineva sa si demonstrati ... o dati in alte dialecte si diverse

pe voi tre sa va intrebe lumea ? stiti voi ? :lol: :lol: :lol:

daca sinteti asa cinstiti in parerea voastra... si stiti despre ce vorbiti... de ce nu sinteti in stare sa va demonstrati spusele ?

un om cinstit oricind poate face ce zice ca poate sa faca !

asai ca nu va place si convine cind va prind alti cu mitza in traista si ghiarele afara ?

Chief scrie: Si pana cand vii in tara, daca mai vii, si ne suni tu, te rugam frumos si civilizat, sa nu ne mai parazitezi mesajele, sa vii cu informatiile tale si sa nu mai rastalmacesti si sa scoti sensuri din ce facem noi pe-aici, ca e penal si oricum nu afecteaza sau intereseaza pe nimeni.

Daca stiu cum e? Asa e!
Daca vreau concurs cu tine? Nu! Te surprinde? Nu ma bat afara din Liga mea, nu sunt interesat, nu as considera-o o victorie de palmares... etc.
adica nu-ti convine ca te citez ? nu-ti convine nici tie ce scri negru pe alb ? :lol: lojic ! sa spun drept nici mie nu mi-ar conveni daca as fi scris ce ai scris tu... :lol:

cum ? ma provoci la concurs dar nu vrei concurs cu mine ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cum vine aia ?

de surprins nu ma surprinde... , e de la sine de inteles ca n-ai cohones

liga ta ? te referi la grupa mica ? :lol:

probabil si de data asta se intimpla ca in bancuri...

se duce tiganca sa dea divort...

nah... si o intreaba procuroru...

_ faaa... Mirando ... , daaa de ce vrei sa dai divort ?

_ Tristian clona mica di colo... , aaaa... poi sa videti dom procuror ca io am facut liceul ... , scoli ... stiu sa scriu coriect ... si-am scule hi end...de-o grama de bani... alea alea... intr-un cuvint... nu mai e de rangul mieu...

_ Iauzi ma ce zice Tristian di colo... ca ... cica nu mai esti di rangu ei... zice procuroru...

_ ba ... sa scuzati dom procuror... dar nu mai e ea de ranga miea !

Scrie răspuns