orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Ce topic..Unde?Ca eu nu mai vad nimic. Este si vina moderatorilor undeva....
Azi am vrut sa pun si filmulet cu "tehnica" mea de aruncare, sa vad cine ce zice , unde gresesc...dar m-am scarbit. Ca oricum dupa o postare de a mea..imediat mai apar zeci de pagini de "mistouri" ... Nu are rost..

-
kuin tauti
- veteran

mai ULK...
a cu´i e vina ca vine asta si indruga verzi si uscate ?
a cu´i e vina ca vine si ne minte pe toti in fata ?
o minciuna de asta e ca o flegma la adresa inteligentei noastre !
zice ca face si drege... si cind il pui sa demonstreze se da la fund ?
ma provoaca la concurs... iar se da la fund..
se da la fund e propozitia cheie !
cind vorbeam de naluci... l-ai auzit ca da cu 10 grame peste 50 de metri ?
noh... hai sa vedem ! poate ? au ba ?
io zic ca nu poate cu naluci !
mai clar de atit pot sa fiu ?
bagam si la pariu ?

-
Chief
- veteran

-
-
kuin tauti
- veteran

tu ai zis ca dai cu 10 grame cind era vorba de naluci !
evident era de la sine de inteles ca dai aia 50 de metri cu naluci !
ulterior o dai la intors ... precum ca tu te referai ca- ai fi dat aia 50 de metri dar cu volfram
poi ce pisica mea de discutie e aia ? cind toata lumea vorbea de naluci ... tu in barba ta ... vrobesti... ma rog " gindindute " ( dar tot greseala mea e ) la volfram...
bravo ma clona mica !
iesti artist ! tu ai impresia ca ne dai pe toti la ntors
asa... din cuvinte

-
ULK
- veteran

Ai un fel de dreptate Dumitre....Dar, puteai sa repeti de nspe ori.."Ma, pune film,demostreaza ca poti , ce ai afirmat" ..Atat..Nu clone si mistouri la nesfarsit. Ti-am zis, fara mistouri nu se poate, am inteles..Dar asta, deja a atins niste cote, care in mine provoaca o repulsie, fata de acest topic , tema lui..si tot. Mi-am pierdut interesul...sorry.
Amandoi sa imi recititi primul post al acestui topic....Am cerut ceva acolo...Im out.
-
kuin tauti
- veteran

asa direct ...
ESTI IN STARE SA DAI PESTE 50 DE METRI CU NALUCI ?
da sau ba ?
-
Chief
- veteran

-
Io cred ca era vorba de mulinete de baitcasting si spinning si cu care cat de departe arunci sau DAI daca sa intelegi mai bine... de ce naluci vorbeai tu?
-
kuin tauti
- veteran

ULK scrie:Ai un fel de dreptate Dumitre....Dar, puteai sa repeti de nspe ori.."Ma, pune film,demostreaza ca poti , ce ai afirmat" ..Atat..Nu clone si mistouri la nesfarsit. Ti-am zis, fara mistouri nu se poate, am inteles..Dar asta, deja a atins niste cote, care in mine provoaca o repulsie, fata de acest topic , tema lui..si tot. Mi-am pierdut interesul...sorry.
Amandoi sa imi recititi primul post al acestui topic....Am cerut ceva acolo...Im out.
corect si ce zici tu !
repulsie imi creaza si mie... dar amu tu ce vrei ? sa cistige clonele ?
io ti-am zis... mai bine mor cu iele de git de cit sa capitulez in fata mincinosilor
-
kuin tauti
- veteran

Chief scrie:Io cred ca era vorba de mulinete de baitcasting si spinning si cu care cat de departe arunci sau DAI daca sa intelegi mai bine... de ce naluci vorbeai tu?
nu vorbeam io ma... asta era topicul si toti se referau la ele... numa tu si wsb team v-ati gasit sa fiti shmecheri si sa taiati colturile !
pe cine crezi ca intereseaza cit dai cu plumb ? pooate pe astia de dau la stationar...
pe citi de astia care dau la stationar crezi ca intereseaza cit dai tu cu volfram ?
citi de astia crezi ca dau la stationar cu scule bait ?
asta o fo un subiect dedicat sinceritati si pescarilor care dau cu..
si cind zic cu... io zic ca marea majoritate e de acord cu mine ca sa inteles de la sine ca e vorba de naluci
aaaa ca tu vrei altfel... duu si-ti cauta la grupa mica galetusha cu nisip... clona !
-
ULK
- veteran

NU, nu mai vreau nimic....si Chief, tu esti si moderator in alta parte. In alt topic propui sa se inchida ca este off de zeci de pagini...aici bagi, ca nu e asa imprtant subiectul pentru tine..Ma asteptam mai mult de la tine sincer.
Dumitru, lasa asta cu clona...ca nu e. Cand vad cuvantul asta, deja ma ia cu tremurici...Orice topic, pe orice tema se deschide aici, trebuie musai sa apara cuvantul magic.
Gata....de mine se poate inchide. Sau continuati..nu mai conteaza.
Pacat, ca i-am promis lui Gigi, ca pun filmulet cum lansez si macar sa vada mutra mea, cam ce maimutoi sunt...daca tot vorbim...Dar o sa ii trimit in privat.
Atat din partea mea.