Chief scrie:Facem ca la gradinita ca sa intelegi si tu:
Si eu tot ce am zis am zis de pe un singur cont.
In al doilea rand isi fac clone cred aia ca tine care nici poza, nici nume, numa prostii. Poate nici nu te cheama Dmitru, esti ca Felix Motanu. Ia pune tu o poza sa ne hilizim ca la Gioconda ca poate esti Gerula mai stii? Daca vrei sa faci sugestii de clone ai putea incepe cu tine. O metoda buna anti-clona mi s-ar parea sa ai obligatoriu o poza in galerie sau sa postezi de pe numele real. Nici una nici alta numa aberatii... e cam clonos.
Trecand si peste asta, clona e aia care-si canta ei in struna si nu recunoaste ca e aceeasi persoana. Se foloseste de o identitate greu detectabila ca sa vorbeasca prostii, fix ca tine. Poate cineva are nevoie de inca un user din motivele lui, dar recunoaste ca e al lui, pune aceleasi poze, nu-si da singur dreptate si zice, da, ala sunt to eu da nu mai am loc in galerie. De exemplu. Oamenii au motivele lor nu-i judeca Felix Dumitru.
Deci cine esti domnule kuin tauti alias boala mortala?
oare ?
oare cind ai avut ceva de zis... de egalat scoruri ... ai ziso din acelasi cont sau ai dat pe la spate sub adapostul altui nick ?
aaa.. io is ala... " ca boala " daca asa vrei tu sa nterpretezi...
dar totusi io ma ascund...
jenabil !
clar io cind am avut inspiratia asta ma gindeam la hobyul ista... ca e ca boala... dar nu contea aia... la ce ma gindeam io atunci... ci cum o interpreteaza alti... nu ?
poze ? au fo poze cu mine si chesti kakalau maria ta !
sint atitia membri care ti pot zice asta !
io ... sa-mi dau mie dreptate ? never ! bag seama ca vorghesti din proprie iexperinta...
cite conturi mai ai ?