Kuin tauti V Chief
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
habar nu am ! mie nu imi trebe nici ghid si nici barca si alte cele...
dar ca sa ai asa o idee uite aici.... http://www.ek-camping.com/?page=1
permisul la dat cu naluci pe " judet " 7 zile e 7 euro si in afara de asta iti mai trebe cotizatia pe 7 zile... care e si aia tot 7 euro
cotizatia e valabila toata Finlanda
permis pe an e 29 de euro iar cotizatia e 22 euro
Tammisaari e un orasel mic cu arhipeleag destul de vast situat la vest de Helsinki la vo 100 km
bun loc de pescuit stiuca , salau , biban
cu siguranta gasesti si ghid si ce mai vrei tu...
aaa sint unele cabane care au incluse in pret si barca... dar tre sa cauti...
dar ca sa ai asa o idee uite aici.... http://www.ek-camping.com/?page=1
permisul la dat cu naluci pe " judet " 7 zile e 7 euro si in afara de asta iti mai trebe cotizatia pe 7 zile... care e si aia tot 7 euro
cotizatia e valabila toata Finlanda
permis pe an e 29 de euro iar cotizatia e 22 euro
Tammisaari e un orasel mic cu arhipeleag destul de vast situat la vest de Helsinki la vo 100 km
bun loc de pescuit stiuca , salau , biban
cu siguranta gasesti si ghid si ce mai vrei tu...
aaa sint unele cabane care au incluse in pret si barca... dar tre sa cauti...
- kuin tauti
- veteran
Leba scrie:SF, lasa vrajeala, tu spune cinstit cat dai cu gramaju cutare, cu scula cutare, cu firu cutare.![]()
Cu boblere floating, nu cu plumbi.

Ma bag la concurs de lansat boblere floating cu oricare dintre voi , dar mai ales cu Chief

Leba , chiar o sa-mi cumpar un counter din ala sa vad cat dau . Cu naluci , da nu-mi cereti boabe de fasole de 3 cm si din astea

Counteru ala franeaza, am io unu. Ai sa dai mai putin decat cei care au testat si ai sa-ti rupi uneltele de spin pe genunchi!
Cu o fasolica aerodinamica si vant bun din spate poti face minuni, chiar si cu castul, doar s-a vazut!
M-as baga si eu la on test, da n-am gloante de cinspe grame, sunt pe drum.
Shimano, de ce cu lacat, ai patit vreun necaz?

Cu o fasolica aerodinamica si vant bun din spate poti face minuni, chiar si cu castul, doar s-a vazut!

M-as baga si eu la on test, da n-am gloante de cinspe grame, sunt pe drum.
Shimano, de ce cu lacat, ai patit vreun necaz?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Nu nu nu, nu asa, cu fasole de 2,5-3 cm se da ca asa s-a stabilit initial, ca asa cu floating-uri mari da oricine...SF scrie:Leba scrie:SF, lasa vrajeala, tu spune cinstit cat dai cu gramaju cutare, cu scula cutare, cu firu cutare.![]()
Cu boblere floating, nu cu plumbi.![]()
Ma bag la concurs de lansat boblere floating cu oricare dintre voi , dar mai ales cu ChiefDa io dau co boblerele mele ,da! Si cu scule de spin . Chief , scoti 60 de m cu un bobler floating fara vant din spate ? Cand o sa reusesti poti sa ma intrebi si cu ce dau ?
![]()
![]()
Leba , chiar o sa-mi cumpar un counter din ala sa vad cat dau . Cu naluci , da nu-mi cereti boabe de fasole de 3 cm si din astea

Propun sa dai cu echipament marin, fir gros sa reziste, inaintash de +0,6mm (ca sa nu iti taie) si sa alegi o zi in care e vant 20-30 km/h daca se poate din fata, ca semene cu niste conditii normale de pescuit, nu ideale fara vant.
Pt Chief, alegerea echipamentului de bait sa fie la liber si se poate alege o zi fara vant....pt ca sa fie sansele egale!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
ihi...numa sa vina gloantzele!Adelin scrie:...daca vrea poate sa se bage si Leba in concursul tau cu Chief...are voie sa intervina doar pe capat de lanseu.![]()
![]()

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team