Kuin tauti V Chief
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hai ma ca l-am speriat pe Chief....si io care ma pregateam de concurs si chiar am pariat pe baitcaster....i-am creat conditii ideale sa poata lansa, am oprit si vantul, am supralestat naluca(in spetza vobler) am subtziat firul....si nici un raspuns la invitatie?!SF scrie:Asta ii simplu , mai greu o zi sub 10 pe oraAdelin scrie: si sa alegi o zi in care e vant 20-30 km/h daca se poate din fata, ca semene cu niste conditii normale de pescuit, nu ideale fara vant![]()
http://www.windguru.cz/es/index.php?sc=46884
ii dat in noduri , un nod ii o mila marina pe ora . Ieri era la fel ca azi si am dat la peste , insa era greu sa simt un jig de 80 .
Din ce vezi pe acolo Adeline , sambata si duminica is vreo 10-12-15 km pe ora , in rest ii peste 20 pina pe la 40 azi , chiar mai bine , la nivelu marii , ca pe mare nimic nu-l deviaza si coboara vantu jos , nu va pe o vale sau depresiune , unde previziunea ii valabil undeva in aer![]()
Deci de vant nu-i problema![]()
Nici Dumitru nu se plange cred de vant , ia zi Dumitru cum adie pe la voi pe acolo, o placere banuiesc

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Domnilor, ce vamirati atata? Acesta e momentul pacificator dintre ei doi...s-au imbratisat, se tin de mana, nu mai au timp de forum...deci asteptam degeaba. Acum ei au trecut la un nivel mai inalt, direct la morcov (o fi Carrot Stix??
....doua-trei zile de liniste si romante, si apoi vor reveni, garantat, sa ne incante... 

Adelin scrie:
Hai ma ca l-am speriat pe Chief....si io care ma pregateam de concurs si chiar am pariat pe baitcaster....i-am creat conditii ideale sa poata lansa, am oprit si vantul, am supralestat naluca(in spetza vobler) am subtziat firul....si nici un raspuns la invitatie?!![]()
![]()
poate acu' isi face un custom . mai special .
o sa va curga sangele pe nas