Kuin tauti V Chief

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Mar 2011, 19:52

de unde si zicala: orice limba in *** e un pas inainte
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Mar 2011, 21:03

va agitati degeaba .cred ca "boala lunga" si cu "sefu" si-au retras ambasadele .

amu sa vezi plictiseala :( :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Mar 2011, 21:06

Poate ne pregatesc o surpriza !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Mar 2011, 21:33

SF scrie:
Adelin scrie: si sa alegi o zi in care e vant 20-30 km/h daca se poate din fata, ca semene cu niste conditii normale de pescuit, nu ideale fara vant
Asta ii simplu , mai greu o zi sub 10 pe ora :lol:

http://www.windguru.cz/es/index.php?sc=46884

ii dat in noduri , un nod ii o mila marina pe ora . Ieri era la fel ca azi si am dat la peste , insa era greu sa simt un jig de 80 .
Din ce vezi pe acolo Adeline , sambata si duminica is vreo 10-12-15 km pe ora , in rest ii peste 20 pina pe la 40 azi , chiar mai bine , la nivelu marii , ca pe mare nimic nu-l deviaza si coboara vantu jos , nu va pe o vale sau depresiune , unde previziunea ii valabil undeva in aer :D

Deci de vant nu-i problema :lol:

Nici Dumitru nu se plange cred de vant , ia zi Dumitru cum adie pe la voi pe acolo :lol: , o placere banuiesc :lol:
Hai ma ca l-am speriat pe Chief....si io care ma pregateam de concurs si chiar am pariat pe baitcaster....i-am creat conditii ideale sa poata lansa, am oprit si vantul, am supralestat naluca(in spetza vobler) am subtziat firul....si nici un raspuns la invitatie?! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 16 Mar 2011, 22:01

Domnilor, ce vamirati atata? Acesta e momentul pacificator dintre ei doi...s-au imbratisat, se tin de mana, nu mai au timp de forum...deci asteptam degeaba. Acum ei au trecut la un nivel mai inalt, direct la morcov (o fi Carrot Stix?? :-) :lol: ....doua-trei zile de liniste si romante, si apoi vor reveni, garantat, sa ne incante... :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Mar 2011, 22:06

Adelin scrie:
Hai ma ca l-am speriat pe Chief....si io care ma pregateam de concurs si chiar am pariat pe baitcaster....i-am creat conditii ideale sa poata lansa, am oprit si vantul, am supralestat naluca(in spetza vobler) am subtziat firul....si nici un raspuns la invitatie?! :lol: :lol: :lol:

poate acu' isi face un custom . mai special .

o sa va curga sangele pe nas :twisted:

Scrie răspuns