Chief scrie:Dumitre, cine-o dat-o in diverse? Ti-am zis sa ne vedem la jumatea drumului si te-ai tras pe fese. Vezi ca deja faci ca Fan Gerula, azi maine ma chemi la mall in Moscova si dup-aia zici ca n-am venit. Tu stai acolo in Groenlanda sau unde o mai intarcat mutu iapa, in cotetz la caldurica, si ai impresia ca toti suntem nebuni si nu stim nimica, numa tu nu esti nebun si iesti si iexpiert. Vezi ca o mai avut unu sindromu asta si acum e banat... Grija mare...
Copiii stiu ca aberezi pe forum din plictiseala si te tragi de sireturi cu oamenii de amoru psihologiei la usa cortului, a pardon, cotetzului?
Despre partea cu "

", ti-am mai spus. Cand vrei sa ne iluminezi cu ceva real si n-o sa mai parazitezi mesajele noastre esti liber sa o faci. Pana atunci poti sa stai linistit ca te convocam.... te sunam noi, ti-am mai zis...
P.S. Vezi ca obtinem az-mane un ordin de interdictie sa nu te apropii la mai putin de 10 mesaje de postarile noastre

- dic cerbu'

diverse si iar diverse...
ba Tristian clona mica... hai sa recapitulam... sau vrei sa te citez ? cum vrei ?
m-ai provocat la concurs si am aceptat din prima cu conditia sa vi incoa... PUNCT !
la faza asta n-ai zis NU... dar ai inceput cu scheme... ca sa dam cu de alea ... dar dam si cu alte alea... ca dam shepte gram..., ca e ca o sectiune numa cu lingura nush cum.. bla bla bla... probabil nedumerit ca nu ti-a tinut blufful... caci capabil nu te cred...
zic vino incoa si da fiecare cu ce are ...
ai uitat ?
si acu tot tu vi si-o dai la intors ca io ievit concursul ? cita dezinformare ?
ca hai colo... ca hai dincolo... bla bla bla... , oare ce naiba mai poti sa inventezi ?
un forum intreg e martor ca ai inceput sa cirmesti din popou si atunci... dar si acu !
nah... tot tu ma inviti la dans... si tot tu ma refuzi...
si culmea ... tot tu ai fo cel mai spurcat la gura ... si atunci... dar si acu ... si culmea... tot tu esti cel care pomenesti de cocina ?
oare nu din cauza asta ti-ai schimbat nick-ul si ai inceput porma sa dai si pe la spate ?
dupa ce ca iesti ipotent mai iesti si ... mincinos !
nah... ca te-ai umplut si de onoare ... lasule
sau tu ce ai crezut ca unu ca mine se fereste sa o de-a la un concurs cu unu plin de substanta ca tine ?
pe asta ai mizat tu ? ca ma intimidez si ma dau la fund ?