INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 17:13

Astazi anul de gratzie doua mii toamna clar mi s-au clatinat valorile....da mi s-au clatinat atat de tare incat am inceput sa ma transform intr-un "xenofob de voie de nevoie".......nu am crezut k in mijlocul bucurestiului iti poate agresa cineva gaina cu introducerea:"tanti nu avetzi sa ne datzi shi noua o mie de lei?"(cineva insemnand trei pusti intre 12 si 15 ani da...."natzionalitatzi conlocuitoare").Ce a urmat mi se pare desprins din filmele amerikne cu violentza...nu cu negri...loazele conlocuitoare au incercat prin violentza sa-i smulga o bancnota de 500 000 lei pe care o avea in mana :shock: ......dupa o "minilupta" in care s-au impartzit sktoalfe....tabara afumatzilor juvenili a luat-o la picior fara prada.......I-am cautat patru ore......(nu i-am gasit) da problema mea nu este ca nu ar fi inkput in portbagajul mashinii mele pana la circa de politzie 22.....problema e, dak i-as fi gasit nu stiu dak m-as fi putut abtine sa nu-i gabjesc rau shi dak i-as fi dus la politie (asa gabjitzi)....nu as fi fost eu luat de urechi......asa k va intreb si eu pe voi ce atzi fi facut in locul meu?....... asa prin empatie.......

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Oct 2005, 17:53

eu de-i prindeam, le dadeam niste suturi in c.r de le ajungeau c...ele la amigdale.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 18:12

pai dasta mi-a fost shi mie frik...... :shock:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Oct 2005, 18:13

ii bateam, nu ii mai duceam la politie.

sa va spun si eu ceva. acum cativa ani tata era taximetrist, si intr-o zi, un tip cu o dacie loveste un biciclist si isi continua linistit drumul. tata s-a luat dupa el cu masina, si la un moment dat l-a blocat pe o straduta. in masina erau 2. in timp ce unu venea spre masina, anunta tata prin statie si in cateva minute ajung cativa colegi. unu` dintre tipi era ascuns intr-o scara de bloc, celalalt era cu mana prins in usa masinii tatalui meu :lol: a urmat o cafteala sanatoasa. si cei doi indesati in portbagajul masinii, apoi a fost chemata politia. unul din taximetristi statea cu fundul pe portbagaj sa nu iasa cei doi (precizez ca erau sub influenta bauturilor alcoolice :) )
acum urmeaza partea interesanta. printre alte discutii, politaiul le spune taximetristilor: "Bine ca lea-ti dat voi, ca noi n-avem voie sa-i batem. Cu ce le-ati dat voi cu asta raman."

acum, probabil ca si tu daca le dadeai portia si ii duceai la politie primeai acelasi raspuns. dar poate ca nu... :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 18:27

DA erau minori.....stigealeash neanu de conlocuitori........mie-mi plac copii in ideea k nimic nu este mai trist k un om fara urmashi......

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 18:34

Nu cred k dupa relaxarea fiskla nu ma bagau la bahaos pt agresarea minorilor........ :shock:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 18:43

Oricum sa zicem k io muncesc io nu gandesc.......da e trist sa fim agresatzi pe banii nostrii in acest fel..... :lol: :lol: :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 18:52

Voi nu vedetzi k politzia romana se gandeste numai cum sa slabeasca.....mie mi se pare idiotic k sa le dam bani sa ne controleze talonul mashinii sa vada dak nu avem vreun stop spart.........da intre timp sa se petreak nenumarate infractziuni de drept comun mult mai normale de a fi luate in tarbak....... :D

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 19:11

Eu ma intrb daca politria romana ar fi fost la datorie s-ar mai fi intamplat ce am patzit io?.......adik polotia aia de proximitate dak- shi'facea treaba..... :oops:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 10 Oct 2005, 19:49

Adi cred k sunt alte milioane de oameni kre au patzit k mine sau k tine da sunt asa de ....."speriatzi" ..k nu au cum sa zik ceva........ :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns