INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani
Astazi anul de gratzie doua mii toamna clar mi s-au clatinat valorile....da mi s-au clatinat atat de tare incat am inceput sa ma transform intr-un "xenofob de voie de nevoie".......nu am crezut k in mijlocul bucurestiului iti poate agresa cineva gaina cu introducerea:"tanti nu avetzi sa ne datzi shi noua o mie de lei?"(cineva insemnand trei pusti intre 12 si 15 ani da...."natzionalitatzi conlocuitoare").Ce a urmat mi se pare desprins din filmele amerikne cu violentza...nu cu negri...loazele conlocuitoare au incercat prin violentza sa-i smulga o bancnota de 500 000 lei pe care o avea in mana
......dupa o "minilupta" in care s-au impartzit sktoalfe....tabara afumatzilor juvenili a luat-o la picior fara prada.......I-am cautat patru ore......(nu i-am gasit) da problema mea nu este ca nu ar fi inkput in portbagajul mashinii mele pana la circa de politzie 22.....problema e, dak i-as fi gasit nu stiu dak m-as fi putut abtine sa nu-i gabjesc rau shi dak i-as fi dus la politie (asa gabjitzi)....nu as fi fost eu luat de urechi......asa k va intreb si eu pe voi ce atzi fi facut in locul meu?....... asa prin empatie.......

ii bateam, nu ii mai duceam la politie.
sa va spun si eu ceva. acum cativa ani tata era taximetrist, si intr-o zi, un tip cu o dacie loveste un biciclist si isi continua linistit drumul. tata s-a luat dupa el cu masina, si la un moment dat l-a blocat pe o straduta. in masina erau 2. in timp ce unu venea spre masina, anunta tata prin statie si in cateva minute ajung cativa colegi. unu` dintre tipi era ascuns intr-o scara de bloc, celalalt era cu mana prins in usa masinii tatalui meu
a urmat o cafteala sanatoasa. si cei doi indesati in portbagajul masinii, apoi a fost chemata politia. unul din taximetristi statea cu fundul pe portbagaj sa nu iasa cei doi (precizez ca erau sub influenta bauturilor alcoolice
)
acum urmeaza partea interesanta. printre alte discutii, politaiul le spune taximetristilor: "Bine ca lea-ti dat voi, ca noi n-avem voie sa-i batem. Cu ce le-ati dat voi cu asta raman."
acum, probabil ca si tu daca le dadeai portia si ii duceai la politie primeai acelasi raspuns. dar poate ca nu...
sa va spun si eu ceva. acum cativa ani tata era taximetrist, si intr-o zi, un tip cu o dacie loveste un biciclist si isi continua linistit drumul. tata s-a luat dupa el cu masina, si la un moment dat l-a blocat pe o straduta. in masina erau 2. in timp ce unu venea spre masina, anunta tata prin statie si in cateva minute ajung cativa colegi. unu` dintre tipi era ascuns intr-o scara de bloc, celalalt era cu mana prins in usa masinii tatalui meu

acum urmeaza partea interesanta. printre alte discutii, politaiul le spune taximetristilor: "Bine ca lea-ti dat voi, ca noi n-avem voie sa-i batem. Cu ce le-ati dat voi cu asta raman."
acum, probabil ca si tu daca le dadeai portia si ii duceai la politie primeai acelasi raspuns. dar poate ca nu...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Voi nu vedetzi k politzia romana se gandeste numai cum sa slabeasca.....mie mi se pare idiotic k sa le dam bani sa ne controleze talonul mashinii sa vada dak nu avem vreun stop spart.........da intre timp sa se petreak nenumarate infractziuni de drept comun mult mai normale de a fi luate in tarbak.......