INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca mi-ar intra acum un hot in casa nu l-as omora ci l-as bata de s-ar kk pe el!!! Asta nu pentru ca am vreun dram de respect pentru viata nenorocitilor ci pentru ca nu imi pot permite(material) sa mituiesc un procuror sau un judecator pentru a-mi apara un drept ce l-as avea garantat in orice tara civilizata! Acelasi este cazul domnului Iovan!! Desi actiunea lui ar fi fost perfect fondata si sustinuta de lege intr-o tara civilizata, el trebuie acum sa isi foloseasca influenta si averea pentru a scapa de o acuzatie ce nu ar fi trebuit sa ii fie adusa!!!
Povestea in cazul Iovan este extrem de clara in viziunea mea:
un nemernic intra in casa familiei Iovan, pe domnul iovan il iau dracii cand il vede in casa, merge dupa el si il impusca ca(scuzati kk) pe un caine!
Nu poate fi vorba despre descarcare accidentala pt ca armele astea sunt facute sa nu se descarce accidental!!
Nu poate fi vorba despre "cateva alice" pt ca 10 alice nu spulbera jumatate de cap!!!!
Nu poate fi vorba despre impulsul momentului sau adrenalina pentru ca un pilot de meserie nu se prea pierde cu firea!!!
BRAVO LUI!!!!!!
In restul povestii eu vad cateva "tabere" bine conturate in care fiecare cauta un castig:
Prima tabara: un avocat flamand care a contactat familia hotului in speranta ca vor putea stoarce niste bani de la familia Iovan.
A doua tabara: Presa care fabrica si ditorsioneaza faptele in cautarea senzationalului si din dorinta de a face audienta!!!
A treia tabara: politia si procuratura care ar vrea sa musamalizeze cazul dar sunt clar stanjeniti de ochii lumii asa ca se prefac ca lucreaza pana se linistesc apele.
A patra tabara(cea mai periculoasa): milioanele de prosti care inghit tot ce li se baga pe gat la televizor si nu vor(sau nu pot) sa gandesca!!!
Traiasca Romania!
Povestea in cazul Iovan este extrem de clara in viziunea mea:
un nemernic intra in casa familiei Iovan, pe domnul iovan il iau dracii cand il vede in casa, merge dupa el si il impusca ca(scuzati kk) pe un caine!
Nu poate fi vorba despre descarcare accidentala pt ca armele astea sunt facute sa nu se descarce accidental!!
Nu poate fi vorba despre "cateva alice" pt ca 10 alice nu spulbera jumatate de cap!!!!
Nu poate fi vorba despre impulsul momentului sau adrenalina pentru ca un pilot de meserie nu se prea pierde cu firea!!!
BRAVO LUI!!!!!!
In restul povestii eu vad cateva "tabere" bine conturate in care fiecare cauta un castig:
Prima tabara: un avocat flamand care a contactat familia hotului in speranta ca vor putea stoarce niste bani de la familia Iovan.
A doua tabara: Presa care fabrica si ditorsioneaza faptele in cautarea senzationalului si din dorinta de a face audienta!!!
A treia tabara: politia si procuratura care ar vrea sa musamalizeze cazul dar sunt clar stanjeniti de ochii lumii asa ca se prefac ca lucreaza pana se linistesc apele.
A patra tabara(cea mai periculoasa): milioanele de prosti care inghit tot ce li se baga pe gat la televizor si nu vor(sau nu pot) sa gandesca!!!
Traiasca Romania!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Ai uitat de a cincea tabara cea a parnaiashilor care din cauza ambiguitatzii legii s-au solidarizat cu mortul shi care amenintza k o sa-i arate ei familiei Iovan......Am citit intr-un ziar o astfel de scrisoare in care un parnaiash hotz incerca sa expuna o teorie potrivit careia ei hotzii cik nu ar fi violentzi k ei nu-si agreseaza fizic victima.....shi k in parnaile din Romania ei sunt 60 de mii de "chiriashi"shi k au oameni printre ei care ar putea sa-i pedepseasca pe sotzii Iovan...
pe cand shi un lider de sindicat al otrepelor.....in tzara asta de kkt este posibil orice......

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- mihaimircea
- veteran
- miaitza_peskriciu
- junior
Da chiar asa muskloiu fii contemporan cu mine si nu mai folosi K-uri.
Nu mi-o lua in nume de rau da nici eu nu prea inteleg ce spui si ma chinui sa citesc ca pe mine nu ma prea duce capu....... si te mai rog sa-ti reformulezi ideile intr-un format mai simplu ,sa putem intelege si noi cei cu iq-ul sub medie...

Nu mi-o lua in nume de rau da nici eu nu prea inteleg ce spui si ma chinui sa citesc ca pe mine nu ma prea duce capu....... si te mai rog sa-ti reformulezi ideile intr-un format mai simplu ,sa putem intelege si noi cei cu iq-ul sub medie...

Dau pace la amici si Kpace la paKlici
MUSKALOIULE mai bine nu ziceai nimik k astia o sa faca topik cu numele tau.Ori kum de acum o sa folosesc pt mesaje k=ca pt ca dc nu se prind unii mi se rupe de ei.dc e inceti sa incerce www.crap.ro
- mihaimircea
- veteran