Mai lipsea barda

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Personal, daca l-ai prinde si nu l-ai omora, il bati ii trece si se razbuna, gandeste-te ca poate sa se intoarca impotriva ta... Te urmareste cu "gasca" care nu "e" mai "putini" de 30-40, si....Adi_ scrie:Daca ti-e pusa viata in pericol, omoara-l, n-am nimic impotriva. E si normal, decat sa te omoare el, mai bine il omori tu. DAR, daca hotul vrea sa fuga, nu cred ca e marita sa-l omori. Orice altceva, dar nu omorat.
Eu personal, daca as prinde un hot pe proprietatea mea, l-as bate pana as obosi, plus ca i-as rupe irecuperabil manutzele alea ale lui. Dar nu l-as omori decat in situatia extrema.
vanatorule taik,scurmand prin.....posturivanatoruldepesti scrie:muskloiule, vad k numai despre pescuit postezi... Tari topicurile pe care le faci tu! Tari de tot! Si ala cu poezia aia despre kkt si asta cu Brucee Lee, dar in schimb te bagi peste tot si critici topicurile si posturile altora care chiar discuta, indiferent daca sunt profi sau nu, despre spinning. Iti place zona asta a site-ului... Orice, numai despre pescuit nu. Aici esti in elementu' tau! Al 10000000000000000000000000000000000001470000000000000000379 element.