INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2005, 12:32

Armand scrie:Deocamdata!!
Sa vedeti cum o sa dispara toti negrii din Franta in cateva luni.
Francezii nu prea sunt oameniii care sa faca prea multe compromisuri.
De intrat cu siguranta nu mai intra nici un imigrant in Franta si de iesit ramane sa vedem ce fac...

:shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Facem pariu ca nu?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Noi 2005, 12:37

danr scrie:dupa cum se vede ce fac infractorii nostri juvenili e poezie fata de ce se intampla in franta acuma....
negrii multi pe acolo....
Nici o problema, globalizarea ne va include si pe noi .
Sa nu credeti ca ceea ce se intampla acolo e exclus a se repeta la noi.
Chiar asa de mari diferente sunt intre maghrebieni si 'les notres' ??
Deocamdata inca nu sunt asa de mari diferentele intre bogati si saraci ca pe la ei dar timpul va rezolva si aceasta mica cerinta.

Cat priveste poezia infractorilor juvenili de pe la noi, sincer eu ma simt mai in siguranta pe alte meleaguri , chiar daca merg si acolo cu autobuzul si metroul ca si in Buc .
In Buc. cand vreau sa merg ca omul simplu ,pe jos sau cu autobuzul, ma simt agresat de fiecare data de hotii de buzunare ,cersetori samd.
Chiar daca prin strainataturi sunt si la ei hoti acolo 'militzienii' lor isi fac datoria nu se fac ca au alta treaba.
asa ca la noi, fiecare se descurca cum poate, se simte bucuros ca nu a fost pradat el ci vecinul de pe scaunul din fata .
:x
Ceea ce nu ne dam seama este ca la anumite intervale ne vine si noua randul ... si altora sa se bucure ca nu au fost ei pradati ci tu!
Dar nu-i problema fratilor, dupa integrarea in UE chestiile astea o as dispara cu siguranta.
O sa fie bine si copii nostri vor avea mai multe drepturi decat noi. Cum ar fi dreptul la a-ti alege orientarea sexuala, la o educatie sexuala mai completa,accesul la o cultura adevarata prin promovarea multiculturalismului ( pentru ca cultura noastra e veche si nesanatosa si poate si neprofitabila !)lucru ce abia se vede prin succesul repurtat de aceste superbe manele , dreptul femeii de a alege de a avea copil sau nu - un drept pe cat de firesc si dorit de milenii de oameni dar biserica fatarnica si rea ni la ingradit spunand ac e o crima samd.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 10 Noi 2005, 20:00

Tudor, am vazut ca sunt o gramda... cu ceva timp in urma, eram intr-o statie de metrou in Paris cu un amic roman ce studiaza acolo si in timp ce vorbeam intre noi, evident romaneste, auzim o voce : dati-mi ma baieti si mie o tigara, manca-v-as :D . Si pe vremea aia inca nu dadusera negrii mioritici buzna in Paris - inca furau prin Germania si Anglia :D:D:D

noname
veteran
veteran

dfds

Mesaj de noname » 10 Noi 2005, 20:30

Eram la biliard acum 2 saptamani si vine un pui de cioara la masa noastrta, statea si se uita mai ca ne-om lua de el... la care yo ii zic: baiatu .. care-i problema de te-ai lipit de mas asta... mama vezi scandal s-a umplut de ciori mai avem olea si ii dadeam cu tacu in cap... a plecat ... tot el nervos frate ca de ce l-am intrebat ce-i cu el ... a dat tel... la nervii care ii aveam dc ma astepta cu alte ciori jos nu ma mai gandeam nici la politie, la nimic... bagam cutitu-n el.. problema mare e ca s-a impaienjenit tara de limbrici d-astia negri.... cu tupeu (iar nu cre ca bataia este o solutie pentru ca sunt caliti de mici cu asa ceva nu situ decat bataie si sa fure... dupa mai multi ani au 2 variante ori ajung in niste BMW-uri... si au burti si lant de aur ori la parnaie) :evil:

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 10 Noi 2005, 20:50

asa este o sa revedem filmul "Harlem" sau o sa mergem la premiera "Harlem 2" made in Romania..... :(
Dau pace la amici si Kpace la paKlici

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Noi 2005, 23:40

dr.pike scrie:Tudor, am vazut ca sunt o gramda... cu ceva timp in urma, eram intr-o statie de metrou in Paris cu un amic roman ce studiaza acolo si in timp ce vorbeam intre noi, evident romaneste, auzim o voce : dati-mi ma baieti si mie o tigara, manca-v-as :D . Si pe vremea aia inca nu dadusera negrii mioritici buzna in Paris - inca furau prin Germania si Anglia :D:D:D
Nu stiu despre ce ani vorbesti. Negronii mioritici sau nu sunt aici de mult. Impuscatul lasase o gramada sa plece ca sa arate cit de democrat e el... :wink:

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 12 Noi 2005, 22:15

Auziti fratilor....cica se potolesc....azi au ars 500 de masini fata de cele 1500 arse ieri........ :shock: :lol:

Apropo azi am vazut la "Telejurnal" :) jandarmii romani scosi la interval cum vis a vis de ce se intampla in Franta declarau ca ei sunt pregatiti :? ....shi dadeau exemplu rotindu-si bocancii ca niste balerine din rasa hipopotam xxl , mimand ca trosnesc niste presupusi anarhisti.....trist....eu nu ma simt deloc in siguranta dupa ce am urmarit imaginile de mare valoare(si dupa ce ma gandesc ca si io ii platesc)......"si ma duc la pescuit"(Alexandru Andries) :?

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 13 Noi 2005, 00:09

ma uit siderat la stiri si nu-mi vine sa cred......pai eu ma gandesc la mine...daca as vedea un afumat ca-mi agreseaza regina(cu toate ca am casco)...as muri de gatu lui ca pitbulu....stiu ca nu este normal daca stau sa privesc rational problema dar...ce sa fac...asta simt asta fac...cred ca este o diferenta intre francezi si romani :lol: ....ei sunt mai bogati ca noi ....dar cel putin noi inca nu am degenerat....dupa ce vom intra in UE vom putea sa ne aruncam linistiti si impacati in bratele doamnei "SIGURANTA".....si sa ne dam viata si bunurile spre a fi aparate de cei ce ii platim cu bani grei....io ma mai gandesc... :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Dec 2005, 22:47

Ma uit la prima tv shi vad urmatoarea stire.....elucubratzie:"un barbat din.....si-a ucis nevasta cu o barda dupa care a incercat sa se sinucida cu ea...... :lol: :lol: :lol: nu a reushit asa k a incerkt sa se spanzure si sa-si dea foc...(in acelashi timp) dar nu a reushit sa se sinucida deoarece franghia cu kre se spanzurase a luat foc si s-a rupt".....muhahaha :lol: :lol: :lol: ....terminatzi ma cu chestii dastea.... :lol: :lol: :lol: io ma opresc la prima faza a stirii shi ma gandesc cum a incerkt omu sa se sinucida dandu-si cu barda in ...frunte... :lol: :lol: :lol:

PS:Cristina Tzopaiescu o prezenta cu o seriozitate....... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

noname
veteran
veteran

zx

Mesaj de noname » 21 Dec 2005, 18:19

:mrgreen: interesant , am pierdut stirea :(

Scrie răspuns