INFRACTORI JUVENILI SAU "CANCER GENERALIZAT"Romani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Eu stiu o faza, intamplata in berceni, cand niste cetateni au prins doi conlocuitori spargatori de masini, dupa 2 nopti de panda, i-au legat si au chemat politia. cand au venit, politistii ii intreaba pe cetateni: domne da i-ati batut? aia zic: nu.. politistii: nuuuu??? de ce???? hai ca nu ne grabim...
revenind la intrebarea initiala: cu riscul de a genera un conflict interrasial, i-as fi scofalcit putin. putin mai mult. pe cocoasa nu la fata.
revenind la intrebarea initiala: cu riscul de a genera un conflict interrasial, i-as fi scofalcit putin. putin mai mult. pe cocoasa nu la fata.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Dr.pike este foarte bine k urasti rasismul,teoria inegalitatzii biologice shi intelectuale intre rase a fost de mult infirmata,da ce te faci cu majoritatea "conlocuitorilor" care-si cresc odraslele intr-un mediu clar infractional(adik intre doua sejururi la parnaie)....te faci tata un xenofob notoriu.. 

musKloiu ... bataie tata!
Bagam la ei, fara sa ma uit unde si cum dau... chiar daca erau mici
Ieri, aglumeratie mare in Iasi... Zilele Iasului, Sfanta Paraschiva. Mergand prin multime, vad cum un pustan jegos incerca sa deschida geanta unei cucoane.... Era in fata mea cativa metri si, m-am grabit sa-l ajung, dar.. surpriza, nu era singur... O fetita la fel de spoita statea de 6 si, cand m-a vazut ca ma uit fix la el, l-a tras de-o parte, i-a zis vezi ca te-a vazut si s-au pierdut in multime....
Sunt peste tot paduchi din astia...
Bagam la ei, fara sa ma uit unde si cum dau... chiar daca erau mici
Ieri, aglumeratie mare in Iasi... Zilele Iasului, Sfanta Paraschiva. Mergand prin multime, vad cum un pustan jegos incerca sa deschida geanta unei cucoane.... Era in fata mea cativa metri si, m-am grabit sa-l ajung, dar.. surpriza, nu era singur... O fetita la fel de spoita statea de 6 si, cand m-a vazut ca ma uit fix la el, l-a tras de-o parte, i-a zis vezi ca te-a vazut si s-au pierdut in multime....
Sunt peste tot paduchi din astia...

Parerea mea este ca cea mai buan si mai sigura solutie ar fi ca...odata ajunsi la puscarie sa fie pusi la munca!
Nu mi se pare corect ca un nenorocit care iti sparge casa, fura masina, omoara rudele....sa stea bine-merci cativa ani tot pe banii nostri!!!!
Asta este paradoxul din Romania, tu esti pagubit si tot tu, il platesti cativa ani sa sta bine, merci, sa manance bine, sa doarma la cald....
Daca odata ajuns in puscarie ar primi mancare exact cat are nevoie(2200 de calorii) si ar fi pus la munca 10-12 ore pe zi la spart piatra, carat caramizi...(orice munca bruta cat se poate de grea), ma indoiesc ca ar vrea sa ajunga a doua oara!
Daca ar fura un portofel si ar trebui sa care pietre 5 ani pentru asta, cred ca a doua oara s-ar gandi mai bine inainte sa fure. Si chiar daca ar vrea sa mai fure ma indoiesc ca ar mai putea cu mainile batatorile te la tarnacop
)
Nu mi se pare corect ca un nenorocit care iti sparge casa, fura masina, omoara rudele....sa stea bine-merci cativa ani tot pe banii nostri!!!!
Asta este paradoxul din Romania, tu esti pagubit si tot tu, il platesti cativa ani sa sta bine, merci, sa manance bine, sa doarma la cald....
Daca odata ajuns in puscarie ar primi mancare exact cat are nevoie(2200 de calorii) si ar fi pus la munca 10-12 ore pe zi la spart piatra, carat caramizi...(orice munca bruta cat se poate de grea), ma indoiesc ca ar vrea sa ajunga a doua oara!
Daca ar fura un portofel si ar trebui sa care pietre 5 ani pentru asta, cred ca a doua oara s-ar gandi mai bine inainte sa fure. Si chiar daca ar vrea sa mai fure ma indoiesc ca ar mai putea cu mainile batatorile te la tarnacop

Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- utilizator constant
Salut!!!
Un sfat : RUPE-LE DINTZII!!! nu-i ierta ,nu cred eu ca o sa se duca la politie sa-ti faca plangere.Astfel de lucruri se intampla poste tot in Bucuresti nu ai cum sa le previi pt ca ar trebui sa pui un politist la fiecare colt de strada...