ma chinuie sportul asta din '94, stiu si eu cum sta treaba cu baietii din sala si antrenamentele "inteligente"

antrenamentul chiar conteaza putin in ecuatia cresterii

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@xxx........Cei pe care ii vezi la paradele gay si creeaza o imagine groteasca sint intr-adevar foarte afectati psihic.Dar sa stii ca sint si multi dansatori angajati cu ora pe acolo,care n-au nici o treaba cu homosexualitatea.Daca as avea copii dezorientati sexual,as considera ca mare parte din vina, e a mea si a sotiei,nefiind capabili de a da o educatie corecta .Consider ca primii ani din viata sint hotaritori pentru formarea psihologica .Copii proveniti din familii dezorganizate,vor purta,mai mult sau mai putin(depinde de ei si de mediul ulterior) stigmatul asta tot timpul.Eu ma refeream la homosexualii "normali",care-si vad de treaba lor,se invirt in cercurile formate,departe de a fi provocatori sau afisind o atitudine si tinuta libidinoase.Ei sint ok din punctul meu de vedere.Circarii gretosi bineinteles ca au mare nevoie de psihiatrie,fiind foarte rupti de realitate.Dar cu explozia asta a drepturilor minoritatilor......xxx scrie:JEDI,raspunsurile tale sunt foarte haioase ,dar si pe lesbiene si pe homosexuali i-as trata la fel .desigur ca a fost o gluma treaba cu bagatul jigului in nas si drilul cu fir pp,insa depinde de reperele fiecaruia atunci cand isi exprima parerile .
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?
si eu am cochetat cu sportul asta dupa ce am renuntat la canotaj. Am venit cu forta si rezistenta la efort foarte buna. Ma "dopam" cu miere de albina 100%, nuci, alune, curmale, smochine, fructe proaspete si oua. Ouale le amestecam cu miere ca nu puteam sa le beau asa crudejohnnybravo scrie:da, era varianta sa fi facut alte sporturi inainte si sa pleci de la o baza la care unii se chinuie sa ajunga dupa ani de culturism
===============Jedi scrie:@xxx........Cei pe care ii vezi la paradele gay si creeaza o imagine groteasca sint intr-adevar foarte afectati psihic.Dar sa stii ca sint si multi dansatori angajati cu ora pe acolo,care n-au nici o treaba cu homosexualitatea.Daca as avea copii dezorientati sexual,as considera ca mare parte din vina, e a mea si a sotiei,nefiind capabili de a da o educatie corecta .Consider ca primii ani din viata sint hotaritori pentru formarea psihologica .Copii proveniti din familii dezorganizate,vor purta,mai mult sau mai putin(depinde de ei si de mediul ulterior) stigmatul asta tot timpul.Eu ma refeream la homosexualii "normali",care-si vad de treaba lor,se invirt in cercurile formate,departe de a fi provocatori sau afisind o atitudine si tinuta libidinoase.Ei sint ok din punctul meu de vedere.Circarii gretosi bineinteles ca au mare nevoie de psihiatrie,fiind foarte rupti de realitate.Dar cu explozia asta a drepturilor minoritatilor......xxx scrie:JEDI,raspunsurile tale sunt foarte haioase ,dar si pe lesbiene si pe homosexuali i-as trata la fel .desigur ca a fost o gluma treaba cu bagatul jigului in nas si drilul cu fir pp,insa depinde de reperele fiecaruia atunci cand isi exprima parerile .
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?