Fitness, bodybuilding

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Sep 2008, 22:43

da, era varianta sa fi facut alte sporturi inainte si sa pleci de la o baza la care unii se chinuie sa ajunga dupa ani de culturism :)
ma chinuie sportul asta din '94, stiu si eu cum sta treaba cu baietii din sala si antrenamentele "inteligente" :)
antrenamentul chiar conteaza putin in ecuatia cresterii :idea:

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 28 Sep 2008, 22:57

in cazul in care "tragi " natural ,nu poti spune ca un factor e mai putin important decat celalalt ...fiecare trebuie sa atinga nivelul prag care declanseaza un raspuns ,altfel cu siguranta compromiti cresterea .
daca o sa intrebi prin sala in care mergi care este diferenta dintre forta si putere ,te asigur ca s-ar putea sa nu stie nimeni .cu atat mai mult nu o sa iti spuna nimeni ca puterea genereaza o crestere mai rapida pentru ca ea activeaza mai mult fibrele albe musculare care au un potential de crestere mai mare decat cele rosii...cresc de vreo 3 ori mai repede .de asta iti spun ca tipul somatic e foarte important .de el sunt strict legate si raporturile dintre fibrele musculare ,cat si metabosismul ...
mai sunt si alti factori ...daca vrei sa dezbatem ,dar nu prea mult ,da-mi idd tau pe privat si vorbim ...
keep your faith !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Oct 2008, 02:36

xxx scrie:JEDI,raspunsurile tale sunt foarte haioase ,dar si pe lesbiene si pe homosexuali i-as trata la fel .desigur ca a fost o gluma treaba cu bagatul jigului in nas si drilul cu fir pp,insa depinde de reperele fiecaruia atunci cand isi exprima parerile .
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?
@xxx........Cei pe care ii vezi la paradele gay si creeaza o imagine groteasca sint intr-adevar foarte afectati psihic.Dar sa stii ca sint si multi dansatori angajati cu ora pe acolo,care n-au nici o treaba cu homosexualitatea.Daca as avea copii dezorientati sexual,as considera ca mare parte din vina, e a mea si a sotiei,nefiind capabili de a da o educatie corecta .Consider ca primii ani din viata sint hotaritori pentru formarea psihologica .Copii proveniti din familii dezorganizate,vor purta,mai mult sau mai putin(depinde de ei si de mediul ulterior) stigmatul asta tot timpul.Eu ma refeream la homosexualii "normali",care-si vad de treaba lor,se invirt in cercurile formate,departe de a fi provocatori sau afisind o atitudine si tinuta libidinoase.Ei sint ok din punctul meu de vedere.Circarii gretosi bineinteles ca au mare nevoie de psihiatrie,fiind foarte rupti de realitate.Dar cu explozia asta a drepturilor minoritatilor......
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 05 Oct 2008, 20:41

E tare greu daca faci culturism si sa stai departe de doping.
In societatea capitalista, o problema acuta ce o au toti oamenii este lipsa timpului.
Prin dopaj castigi timp. Dar pierzi sanatate....> Pt. cineva care nu face performanta, sa pierzi sanatate este dramatic. E o dilema mare asta.
Eu cand am renuntat la sportul asta , asta m-a determinat:
Nu aveam timp, asta insemna ca trebuia sa fac cumva sa castig timp :evil: , dar nu prea as fi vrut sa fac in asa fel in cat sa castig timp, pentru ca atunci as fi pierdut sanatate. Asa ca m-am lasat.
In concluzie, cu cat traiesti mai mult, pescuiesti mai mult :wink: .
Amu au mai ramas numa pescuitul si schiul :wink: .

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 06 Oct 2008, 14:22

johnnybravo scrie:da, era varianta sa fi facut alte sporturi inainte si sa pleci de la o baza la care unii se chinuie sa ajunga dupa ani de culturism
si eu am cochetat cu sportul asta dupa ce am renuntat la canotaj. Am venit cu forta si rezistenta la efort foarte buna. Ma "dopam" cu miere de albina 100%, nuci, alune, curmale, smochine, fructe proaspete si oua. Ouale le amestecam cu miere ca nu puteam sa le beau asa crude :lol:
Dupa 6 luni am vazut baieti care au ajuns sa ma depaseasca ca masa musculara. Pe vremea aia era la moda naposimul si alte porcarii.
In alta ordine de idei am prieten care numai acum dupa mai bine de 20 de ani de tras de fiare pot spune ca arata a culturist. El este dezavantajat si de fizic (are ~2.10m)
Cautati poze cu eugen kantor, un exemplu de culturist care poate arata bine la ~ 60 de ani :wink:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Oct 2008, 21:48

sambata e cupa vasile balmus in tm, poate veniti :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Oct 2008, 22:19

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 06 Oct 2008, 23:49

Jedi scrie:
xxx scrie:JEDI,raspunsurile tale sunt foarte haioase ,dar si pe lesbiene si pe homosexuali i-as trata la fel .desigur ca a fost o gluma treaba cu bagatul jigului in nas si drilul cu fir pp,insa depinde de reperele fiecaruia atunci cand isi exprima parerile .
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?
@xxx........Cei pe care ii vezi la paradele gay si creeaza o imagine groteasca sint intr-adevar foarte afectati psihic.Dar sa stii ca sint si multi dansatori angajati cu ora pe acolo,care n-au nici o treaba cu homosexualitatea.Daca as avea copii dezorientati sexual,as considera ca mare parte din vina, e a mea si a sotiei,nefiind capabili de a da o educatie corecta .Consider ca primii ani din viata sint hotaritori pentru formarea psihologica .Copii proveniti din familii dezorganizate,vor purta,mai mult sau mai putin(depinde de ei si de mediul ulterior) stigmatul asta tot timpul.Eu ma refeream la homosexualii "normali",care-si vad de treaba lor,se invirt in cercurile formate,departe de a fi provocatori sau afisind o atitudine si tinuta libidinoase.Ei sint ok din punctul meu de vedere.Circarii gretosi bineinteles ca au mare nevoie de psihiatrie,fiind foarte rupti de realitate.Dar cu explozia asta a drepturilor minoritatilor......
===============

JEDI,a spune ca exista homosexuali normali,e ca si cum ai spune despre un nebun ca-i sanatos la cap .nici un homosexual nu-i ok ...toti sunt o apa si-un pamant .dereglatii astia vor drepturi ,vor sa infieze copii,vor sa fie recunoscuti ca si oameni normali cu drepturi depline .nu stiu de ce am impresia ca daca mai dezbatem mult acest subiect s-ar putea sa impingem discutia pe un fagas sensibil .nu e cazul ,pana la urma fiecare traieste in "normalitatea " lui .eu stiu ca un barbat trebuie sa aiba o femeie ,nu un barbat .e contrar firii,contrar logicii . o fiinta ia nastere dintr-un barbat si-o femeie ,nu dintre doua fiinte de acelasi sex .
cat despre "drepturile minoritatilor " ...ce sa-ti spun ?! tot din aceleeasi motive se vinde si otrava numita coca-cola,spre exemplu : mediatizare intensa -ne culcam si ne trezim cu coca-cola ...coca cola in sus ,coca cola in jos ,coca cola in ziare ,coca cola la tv ,coca cola la radio ,coca cola ...peste tot .pai sa nu crezi ca e o bautura excelenta ? pai da ...
drumul spre iad e pavat cu bune intentii .
nichita stanescu spunea candva ca o opera de arta nu-i perfecta daca n-are nici un defect ,ci e perfecta daca-i lipseste o particica cat de mica .numai asa ar putea fi remarcata de privitori...daca n-ar avea avea nici un cusur ,ar trece ca si ceva obisnuit .de ce incearca unii sa ne convinga ca homosexualii sunt si ei oameni ca toti oamenii ? daca e ceva normal ,de ce mai au nevoie de parade si tot felul de aparitii scarboase in public ?de ce se incearca foarte mult sa fie convinsa populatia sanatoasa de "normalitatea "lor .
oamenii normali nu au nevoie de parade si aparitii in public mediatizate ca sa demonstreze ca sunt normali .
eu cred ca fara nici un fel de mediatizare si aprobari pentru "manifestatiile "lor in public ,aceste creaturi ar ramane niste anonimi pe care doar doctorii i-ar baga in seama ,iar ceilalti i-ar ocoli ,asa cum e si normal.
nu sa fie judecati au nevoie ,probabil,pentru ca s-ar putea ca ei sa nu-si constientizeze boala,ci de ajutor din partea celorlalti si in special de ajutor medical pentru ca ,pana la urma ,deviatia asta de la normalitate e o boala .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Oct 2008, 01:20

unde bate topicu.....si unde bate vantu...

o intrebare de mega mass 4000 de la weider ce parere aveti

PS am mers si pe produse romanesti....dar cam slba calitatea produselor

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 07 Oct 2008, 09:40

ai dreptate,era doar un raspuns la ce a scris jedi ...
mega mass 4000 e un concentrat glucidic ,in principal,bogat in calorii ,vitamine si minerale,foarte bun pentru cresterea musculara .depinde ce scopuri urmaresti in ceea ce priveste antrenamentul ...
cred ca daca adaugi si niste proteine din zer in amestec ,e foarte util dupa antrenament ,mai precis la 30-40 minute dupa ,cand organismul are mare nevoie de proteine si glucide .
amestecat cu lapte degresat ,poate constitui o masa pe parcarsul unei zile .merge foarte bine pentru ectomorfi si mezomorfi ,si mai putin pentru endomorfi .
e un produs de top ,garantat -ce scrie pe cutie se regaseste si-n produs.am folosit doar o data acum 4 ani si pot spune ca m-am impacat bine cu el .daca exagerezi cu cantitatile s-ar putea sa pui si ceva strat adipos pe tine ...una -doua portii pe zi ar trebui sa nu puna nici o problema .

Scrie răspuns