Fitness, bodybuilding
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
raspunsul nu s-a vrut a fi unul ofensiv in nic un caz ,ci doar o remarca despre ce se intampla in culturismul de azi .nu e bine sa te retragi de la o simpla discutie despre acest sport .presupun ca tu privesti acest sport ca pe unul care iti da o forma fizica si o sanatate buna ,fara sa te indopi cu steroizi si alte substante nocive .parerea ta este mai mult decat binevenita pentru ca ar putea fi citita (macar si din greseala ...) de unii care sufera sa devina masivi cu orice pret ,desi nu-i nici o fericire .eu practic acest sport de 10 ani doar in mod natural si am aplicat ,vazut si citit destul de multe lucruri incat sa-mi dau seama ce inseamna a face acest sport strict pentru sanatatea mea si ce inseamna a face performanta .e o diferenta imensa !
am vazut si vad in continuare la sala tipi care intra pentru prima data si par subnutriti .peste 3-4 luni aproape ca nu-i mai recunosti .desi nu au mare habar despre antrenament si nutritie ,cresc ca din apa .peste nu mult timp ii vezi cu acnee juvenila ,cu vergeturi ,cu ginecomastie etc .acum devine clar de ce cresteau ei ca din apa ...
nu cred ca e bine sa nu luam atitudine fatza de aceste lucruri .daca tu nu iei atitudinea corespunzatoare,daca nu o iau nici eu ,daca nici altii ca noi nu fac acelasi lucru ,atunci aceste lucruri intr-o buna zi vor fi legalizate pentru ca se subintelege ca sunt acceptate .acelasi lucru se poate spune si despre homosexuali si satanisti ,ca tot ai adus vorba de ei .
am ajuns in situatia mai mult decat umilitoare sa vedem pe strazile capitalei marsuri ale homosexualilor ,iar jandarmii sa-i apere de lumea (adica de cei 95 % din populatia heterosexuala ) care ii huiduie si arunca cu oua in ei .
daca zici ca nu-i bine sa-i arati cu degetul ,te intreb : ce ai face tu daca ar veni un homosexual la tine si ti-ar facea avansuri ?
eu i-as baga un jig gamakatsu heavy de 5/0 de 50 g direct in nas si as face un dril cu el prin dambovita .

am vazut si vad in continuare la sala tipi care intra pentru prima data si par subnutriti .peste 3-4 luni aproape ca nu-i mai recunosti .desi nu au mare habar despre antrenament si nutritie ,cresc ca din apa .peste nu mult timp ii vezi cu acnee juvenila ,cu vergeturi ,cu ginecomastie etc .acum devine clar de ce cresteau ei ca din apa ...
nu cred ca e bine sa nu luam atitudine fatza de aceste lucruri .daca tu nu iei atitudinea corespunzatoare,daca nu o iau nici eu ,daca nici altii ca noi nu fac acelasi lucru ,atunci aceste lucruri intr-o buna zi vor fi legalizate pentru ca se subintelege ca sunt acceptate .acelasi lucru se poate spune si despre homosexuali si satanisti ,ca tot ai adus vorba de ei .
am ajuns in situatia mai mult decat umilitoare sa vedem pe strazile capitalei marsuri ale homosexualilor ,iar jandarmii sa-i apere de lumea (adica de cei 95 % din populatia heterosexuala ) care ii huiduie si arunca cu oua in ei .
daca zici ca nu-i bine sa-i arati cu degetul ,te intreb : ce ai face tu daca ar veni un homosexual la tine si ti-ar facea avansuri ?
eu i-as baga un jig gamakatsu heavy de 5/0 de 50 g direct in nas si as face un dril cu el prin dambovita .

Poti trimite elegant homosexualul la plimbare,pur si simplu lamurindu-l ca nu-i impartasesti orientarile.Nu-i nevoie sa faci pe oripilatul.Poate el merge de 15 ani la sala iti pune jigul si te duce unde se tin orgii homo hahahaha. Te leaga fedeles cu PowerPro de 60 lbs si te executa toti in mod barbar. Serios vorbind acuma,traiesc de citiva ani intr-un oras babilonian,cu toate rasele,religiile si orientarile sexuale.E loc pt toata lumea, doar sa nu sara nimeni calul.Sau capra.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- johnnybravo
- Moderator
daca o sa umbli prin salile din bucuresti o sa intalnesti zeci sau poate chiar sute de sportivi care au macar un 45-46 cm la brate .e ceva banal .daca esti bine informat ,ai bani ca sa investesti in alimentatie, te dedici ,daca lucrezi inteligent (periodizarea e de baza ),iti dau in scris ca nu ai cum sa nu iei macar 3-4 cm la brat in primul an de antrenament .
din ce am vazut eu in bucuresti ,numai firma de paza si protectie BGS are cateva zeci de sportivi care au macar 45 cm la brat .si ei nu cred ca practica sportul acesta la nivel de performanta .daca nu crezi ,mergi la sala lor de pe bd.maniu din bucuresti .sigur ca pot exista fluctuatii si de greutate si de dimensiuni in decurs de un an ,sa zicem.depinde foarte mult si de tipul somatic preponderent .
ar trebui sa-i vezi si pe cei de la trupele speciale ale MI .daca nu ai macar 180 cm si 95-100 kg nu prea ai ce cauta acolo .sa nu-mi spui ca baietii aia nu au macar un 45 cm la brat ,ca nu te cred .si baga si alergare cat incape .stiu ce spun ...
ar trebui sa-i vezi si pe cei de la trupele speciale ale MI .daca nu ai macar 180 cm si 95-100 kg nu prea ai ce cauta acolo .sa nu-mi spui ca baietii aia nu au macar un 45 cm la brat ,ca nu te cred .si baga si alergare cat incape .stiu ce spun ...
JEDI,raspunsurile tale sunt foarte haioase ,dar si pe lesbiene si pe homosexuali i-as trata la fel .desigur ca a fost o gluma treaba cu bagatul jigului in nas si drilul cu fir pp,insa depinde de reperele fiecaruia atunci cand isi exprima parerile .
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?
din punctul meu de vedere ,ei nu sunt decat niste indivizi bolnavi si constituie masa de manevra pentru niste minti bolnave care nu vor decat sa infecteze o societate sanatoasa moral ,desigur in folosul propriu.
daca nu te deranjeaza atat de tare precum spui ,cum ar fi pentru tine sa ai un baiat homosexual si o fata lesbiana ?sau hai sa zic ca nu ar fi "pe invers",dar daca s-ar invarti in cercuri de-astea ,ti-ar conveni ?
daca da,de ce ?