Fitness, bodybuilding

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Sep 2008, 19:11

io cred ca trebe delimitata o tzara discutia: una e sportul de performanta, oricare ar fi acela si alta e sportu de ... cum s-o numi, intretinere, for fun, etc.
In sportul de performanta accidentarile sunt inerente, cred ca si la curling poti face o intindere :D

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 23 Sep 2008, 20:13

de unde si expresia: e cazut in limba dupa ea :)

deci trageti de fiara cu grija.

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 23 Sep 2008, 22:02

..scuze pentru greselile de ortografie ...
1. ..."adica poti trece de aceea treapta peste care n-ai trece in mod natural"
corect acea treapta ...
2...."orice sport care solicita articulatiile des si pe perioade mari de timp predispun la accidentari "
corect ..."orice sport predispune...."
3..."puteti consulta un conpendiu pentru anatomie "
corect compendiu ...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Sep 2008, 22:13

sper ca nu participi la masters 2025 sa-mi iei medalia :evil:
in rest ai zis cam tot, ultimul mesaj nu era necesar :respekt:

@bluefox, pe vremea cand pozele alea umblau pe net, adica acu 5-6 ani umbla si zvonul ca ar fi trucate, nenea schwartzi jucand ulterior in ceva film unde apare la maieu si inca era in forma decenta.

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 23 Sep 2008, 22:35

http://www.youtube.com/watch?v=uYEyKDBH ... re=related

pe acest tip numit lee priest l-am intalnit in germania in 2004 la o expozitie de echipament sportiv unde el facea reclama unor echipamente.are 163 cm si 135 kg in perioada off-sezon ...are brate cu circumferinta de 63 cm in perioada din afara concursurilor .foarte multi dintre cei care scriu pe acest forum nu au 63 cm la picioare ...si segmentul bratului la 163 cm este foarte scurt .ca atare,sa vezi cateva kg de carne macra si vene groase cat degetul mare ingramadite pe cativa cm de os ...credeti-ma ,este HIDOS!
acest "micutz" este un "celebru anonim" printre profesionisti .el n-a prins top six decat de vreo 2-3 ori .va dati seama cum arata primii 6 de pe terra ?!
tot el declara ca in decursul unui an consuma steroizi anabolizanti in valoare de 60.000 usd( saizeci de mii de dolari americani ). la concursurile de culturism profesionist nu exista controale antidoping ! aceste concursuri nu sunt decat preambulul vanzarilor de miliarde de dolari la nivel mondial pentru produse nutritive,presa,materiale video ,seminarii ,concursuri ,echipamente etc . care intregesc acest peisaj culturistic .
restul e can-can .
primul din lume la ora actuala arata cam asa ...
http://www.youtube.com/watch?v=ycrF5qFcrkI
fostul ex mr.olympia ,ronnie coleman ...
http://www.youtube.com/watch?v=Uxn6REbM ... re=related

acesti tipi sunt "full" de steroizi anabolizanti .nimeni,nici chiar ei ,nu neaga acest lucru .

acestea fiind spuse ,pescuitul la rapitori este mult mai palpitant ! dupa un pescuit ca la carte ,o masa cu preparate din salau ,stiuca sau biban ...udate cu un vin alb sec si bun ...face cat "tot culturismul din lume ".
ca dormi "pe spate" pe urma datorita asteia ...e alta treaba !
culturistii care apeleaza la steroizi niciodata nu vor dormi pe spate ...
acest sport e benefic pentru organism atata vreme cat e facut 100% natural si rational ,ca de altfel orice sport .
atletismul pare inofensiv,dar nu stiu cati stiu la ora actuala ca multiplu campion mondial carl lewis este imobilizat in scaunul cu rotile .si asa va ramane pentru tot restul vietii .
toate medaliile ,faima,banii si orice altceva obtinute din sport de catre el ,nu mai valoreaza nici cat o ceapa degerata la ora asta !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Sep 2008, 02:29

xxx scrie:treaba cu "lasatul " muschilor nu e valabila .sau,ca sa fiu corect,e valabila doar in cazul celor care folosesc steroizi anabolizanti
Ai dreptate , in fiecare zi vad pe strada mosi de 80 de ani care au muschii rotunzi si tari ca la 25 de ani :lol: :lol:

Nici un sport , la nivel profesionist nu-i bun , lasa sechele . Deci nu va mai amagiti , bagati pescuit , oricum , tot acolo ajungem :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Sep 2008, 08:04

xxx scrie: la concursurile de culturism profesionist nu exista controale antidoping !
eu stiam ca totusi sunt controlati pt. substantele alea de eliminat apa/ars grasimea. cica la un tip i s-a deslipit retina de la prea multe de-lea, asa era de "stors"... :roll:
SF scrie:Nici un sport , la nivel profesionist nu-i bun , lasa sechele . Deci nu va mai amagiti , bagati pescuit , oricum , tot acolo ajungem
bagati pescuit dar nu la nivel profesionist ca lasa sechele :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

BIGFISH
junior
junior

Mesaj de BIGFISH » 24 Sep 2008, 09:59

cu siguranta iti spun ca la concursurile profesioniste(adica cele organizate de i.f.b.b.,la arnold clasic si la grand prix-uri ...) nu se efectueaza controale nici pentru steroizi ,nici pentru diuretice (substante pentru eliminat apa din corp).daca tu crezi ca poti atinge la 175 cm o masa musculara de 125-130 kg cu doar 2-3% apa in organism ,cel mult 4% grasime in corp fara steroizi si diuretice ,apoi te inseli .daca i-ai vedea inainte sa intre pe scena nu ti-ai crede ochilor -au pielea intinsa ca pe toba ,venele stau pe ei sa plesneasca si ...abia se tin pe picioare de epuizati ce sunt ....
nu stiu daca l-ai vazut pe marcus ruhl cand a venit in romania ,la demonstratia de la sala polivalenta .dupa ce a urcat treptele scenei si a pozat vreo cateva minute pe scena ,l-a luat ameteala si gafaia de parca alergase 10 km .
acum cativa ani a murit andreasa munzer ,culturist profesionist austriac
http://www.youtube.com/watch?v=ApnKmJ4uaSk.
la autopsie i-au descoperit in ficat 27 !!! de tipuri de steroizi .unul dintre doctori spunea ca doar si unul singur dintre acesti steroizi ,mai precis halotestinul ,produce deteriorari iremediabile ale ficatului .

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 24 Sep 2008, 11:46

"2-3% apa in organism " vrei sa spui grasime, pt ca suntem apa vreoo 75% :)
controale pt diuretice se faceau acum nu stiu prin ce ani, de ceva vreme nu ma mai intereseaza noutatile din domeniu.
zi-mi pe privat cine esti, poate te stiu daca nu real poate din vedere de la concursuri sau forumuri :)

io dupa o zi de jigging fac febra la antebrat, daca dau si cu voblere fac febra la lombari, iar de la carat rucsacu cu maimute fac febra la trapez :D oare se mai merita sa faci sala ? :lol:

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 24 Sep 2008, 11:53

Life's short, so live the most of it!

Scrie răspuns