cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 21:25

Adi G scrie:
mah... :lol: :lol: :lol: "prietene"... tu trebuie sa acceptzi ca io, mi-am batut joc de tine un pic.... in rest, nu dau 2bani pe parerea ta despre mine :lol: :lol: :lol: si nici pe ce bolborosesti tu p-aici.... :lol: :lol: :lol: tzi-am mai zis, mi se falfaie ca steagu americii :lol: :lol: :lol: sincer, chiar n-are rost sa te enervezi si sa faci spume la gura, este mai mult decat inutil, in afara de asta, dauneaza grav sanatatzii :wink:

Cleopatra, draga, aici era vorba de cutite, lame, manere, forme, chestii si cu trestii...Tu confunzi, din nou ti-o spun, topicul asta cu sexshopul unde esti angajat ca material didactic...Io nu bolborosesc..Eu sunt mut :o ...tu ai gura plina si te joci cu "bibi' al meu ...Tu le-ai spus baietilor ca-ti place ...Ma pot caca eu in gustul tau ? ...Nu...Nu-i frumos ...

Hai spune de cutite, lame si manere....Toti au inteles ca "bibi" ti-e drag si nu poti fara el ... Dar daca te mai prind ca uiti cu saptamanile de pasta de dinti, ca gigel de shimbatul ciorapilor , te tai de la portie ....pervers mic ce esti...Tu ai zis sa fim discreti...Chiar asa-ti place, incat strigi VIVAT ????....

Hai, treci la topic....

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 21:49

iar ma repet.... mah tu iej culmea :lol1: oi fi frate cu adminul cumva??? :lol1:
deci iej mut! :lol: :lol: :lol: sigur iej complexat pe chestia asta.... incep sa intzeleg, te-au terorizat tare ceilaltzi copii la gradinitza, nu? :lol1: iei itzi ziceau si tu gesticulai.... iei radeau si tu plangeai.... :lol1: am dreptate??? hai, lasa vrajeala si zii drept!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 22:31

Adi G scrie:Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Iul 2013, 14:24

mie poza asta imi zice ca iti place sa primesti bibani peste fata ... SHLAP !!!

:lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Iul 2013, 14:35

:lol: :lol: :lol: poza itzi "zice" tzie??? te pomenesti ca vorbeste "nea gogu" si cu tine... :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 12 Iul 2013, 15:54

Adi G scrie:
Adi G scrie:Imagine
http://www.youtube.com/watch?v=EuztbN1HjTA

Bastus draga, daca nu puneai acel avatar cu paradontoza si dintii lipstiti de periuta de ceva timp, nu-mi venea in minte ca esti reincarnarea lui Bastus...Woterkantul furculisionist, cu inca doi lei paralei,care incercau sa-ti tina isonul in tot felul de straineze intelectualo-inteligento-smecheresti , incercand, cu orice chip, sa iasa in evidenta...
Deschideti topic separat si cere laude...Multi dintre noi te vom ajuta, sperand ca omagiile noastre sa fie spre vindecarea si linistea ta spirituala ...Incearca...Nu pierzi nimic si ramane si topicul asta linistit ...

Revin cu rugamintea : poti vorbi de cutite, lame, oteluri, etc ? ...Asta vrem...Chiar nu-s curios de puricii din barba sau damful din gura ...Daca poti...Daca nu, spune, nu te condamna nimeni, dar nu meriti atentie...Guta sau Salam au arta comparativ cu tine...si fizic si la "entelect " :mrgreen: ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 12 Iul 2013, 16:21

Adi G scrie:iar ma repet.... mah tu iej culmea :lol1: oi fi frate cu adminul cumva??? :lol1:
deci iej mut! :lol: :lol: :lol:
Calm, frate pribeag, uitator al denumirii greblei stramosesti ...Admin-ul mi-a sters postari atunci cand incercam sa-i explic altui "xerox" de-al tau, din zona Dobrogei , care sustinea ca romanii din Transilvania sunt popor "second hand " ...Poate am exagerat si eu , e treaba lui ce face cu forumul ce-l administreaza ...El judeca, impreuna cu moderatorii...Tu, ca un limbaritz milog, cersesti subtil intelegere si sustinere ...
Daca-ti ceri scuze initiatorului topicului, si-l rogi sa continue si el si cei care discutau la subiect, n-am nimic impotriva sa ma stearga ...Tu poti ramane, altfel suferi si cei din jur s-ar putea sa nu mai suporte :wink: :wink: :wink: ....

Hai, ca eu chiar sunt curios cum pot sa ma "fac" cu o brisca meseriasa ...Si s-o intretin cum trebuie, s-o ascut singur , etc ...

Stii cum zicea Tudor Gheorghe ? Precis nu stii, dar faci zilnic :

http://www.youtube.com/watch?v=BQVWZVkwGVk

Fa cum vrei , urla, tipa, bate-te cu curul de pamant, dar lasa soimu' sa-si duca topicul mai departe ....Nu-i vina lui ca tu nu reusesti sa pricepi nimic ... :( :( :(

Credeam ca-i ceva de capul tau, dar ...Distruge-te singur, nu vreau sa te am pe constiinta ...Fiind la topicu' de cutite , sa nu te-apuce ganduri sumbre :roll: :| :mrgreen:

Vorbesti singur , de-acum, woterkamp de santuri ....impreuna cu smecherasii tai cu boticul format pe expresii straineze , culese de pe holurile azilelor ce gazduiesc "artisti" de-o noapte ...BERGENBIER :wink: :wink: :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Iul 2013, 18:42

biban solzos scrie: ...Asta vrem...
da, e clar :lol: :lol: :lol: da tu cam catzi zici ca esti? sau, cam cate tentative de "personalitatzi" ai? :lol: :lol: :lol:
ma gandeam io ca tu ai probleme serioase.... da iej dus rau de tot... :lol: :lol: :lol:

deci te-au terorizat mai departe si in scoala primara.... :lol1:

pe bune, pe o parte mi-e mila de tine de-acuma... da pe de alta parte.... daaamn funny! :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Iul 2013, 18:52

p.s.: nea gogu, ce mai zice? ii mai auzi vocea? :lol1:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 12 Iul 2013, 23:10

pikeman scrie:mie poza asta imi zice ca iti place sa primesti bibani peste fata ... SHLAP !!!

:lol: :lol: :lol:
"Musteata" :wink: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns