Adi G scrie:auzi, da cine-i nenea gogu asta de-l tot pomenesti? vorbeste cu tine cumva? nu cumva asa il chema pe prietenul tau cel mai bun? ala de se inaltza cand te citesti????

Nenea gogu, asta, e seful de la salubritate din Woterkant

...Ala ce te ia si pe tine, sezonier, pt ca n-ai trecut "medicala " la angajare, dar, ca heirupisto-mirositor, la 1 ioroi pe ora, corespunzi .
Da, e prietenul meu, nu mi-e rusine nici sa recunosc nici s-o spun !
Comparativ cu prietenii tai : zeflemistul autodefinit, care evita sa discute problema "tripla vs ancora " (bergenbier

) , sau ULK-ul important, ce discuta doar "edei" si " printzipuri " inspirate din reviste , articole si "campeone, campeone " de la vesturi de Bors-one , ca sa nu-l mai numesc pe cel mai cel, al codita de purcel , raspopitul S. Gigel

Prietene, in disperarea manelista cu care-ti schimbi avatarul, nu impresionezi pe nimeni ...Ne transmiti un singur lucru , simplu de tot : INCA ESTI IN CAUTAREA IDENTITATII ...Cand o sa-ti afli adevarata fata si caracter, suna-ne

...Noi avem tf deschis mereu
Daca aveai putin bun simt , trebuia sa-ti ceri scuze de la initiatorul topicului pt porcariile ce le-ai scris ...Tu nici macar nu cred ca faci diferenta intre un cutit si foarfeca de tuns oi ...Ia legatura cu becali ...Aveti aceeasi masura , te invata el ...sau poate tu, cu zeflemistul autobotezat, cu Trei surcele (pardon, trei litere

) si omniprezentul coada de purcel , acel nelipsit Gigel , aveti impresia ca forumul asta e la picioarele voastre ...Ca tupeul si nesimtirea voastra darama tot ! ...Da! ...Multi au renuntat si va lasa-n pace...Greseala lor, pt ca va luati lumea-n cap ...Din pacate n-aveti cap !
Daca mai ai o farama de bun simt, pt ca nu pot crede ca te-a crescut becali in saivan, cere-ti scuze de la initiatorul topicului si lasa-l sa-si continue treaba ...Alege ...