cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

Mesaj de biban solzos » 09 Iul 2013, 16:04

Cum spuneam , dupa rugaminti la Gogu Traducatoru, acesta a recunoscut ca adigeul si trei litere vor sa dezvolte topicul ...asa rezulta din traducerea postarilor lor !

Asteptam , fiind topic de cutite , bine-ar fi sa le si ascutim ...Cei doi, sunt dornici...Sau in plus ? ...Unchiu Google nu mai e sigur pe translate ...Si pe el l-au zapacit :cry: :oops: :cry:

Io-s optimist, nu d-alta da' brisca mea seamana cu bomfaierul...tre ascutita :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Iul 2013, 16:20

auzi, da cine-i nenea gogu asta de-l tot pomenesti? vorbeste cu tine cumva? nu cumva asa il chema pe prietenul tau cel mai bun? ala de se inaltza cand te citesti???? :lol1:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Iul 2013, 16:29

Adi G scrie:auzi, da cine-i nenea gogu asta de-l tot pomenesti? vorbeste cu tine cumva? nu cumva asa il chema pe prietenul tau cel mai bun? ala de se inaltza cand te citesti???? :lol1:
doar atata poti Adig-ule? :lol: marele faraon al gramaticii romane, zis si Adi virGula :lol:

te-a inghitit Bibanu'cu tot cu solzi, face-ai misto de bass-ul meu dar e clar , esti boartza numa buna de halit pentru bibani :lol: daca mai musca mult din tine ma gandesc sa te folosesc de momeala la copca :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Iul 2013, 16:45

pikeman scrie:
Adi G scrie:auzi, da cine-i nenea gogu asta de-l tot pomenesti? vorbeste cu tine cumva? nu cumva asa il chema pe prietenul tau cel mai bun? ala de se inaltza cand te citesti???? :lol1:
doar atata poti Adig-ule? :lol: marele faraon al gramaticii romane, zis si Adi virGula :lol:

te-a inghitit Bibanu'cu tot cu solzi, face-ai misto de bass-ul meu dar e clar , esti boartza numa buna de halit pentru bibani :lol: daca mai musca mult din tine ma gandesc sa te folosesc de momeala la copca :lol: :lol:

haaahaaaaaaaaa... ce inghitzi tu si cu bibanul tau.... nici nu vreau sa stiu.... bleah! :lol: :lol: :lol:
cuvantul "bass" nici n-ar trebui sa-l pronuntzi, daramite sa-l mai si scrii... ma mir ca nu tzi-e rusine obrazului.... :lol: :lol: :lol:
i-ai povestit bibanelului unde-i prins pestisorul ala??? :lol1: nu? lasa ca-i zic io: in UNGARIA!!!!! :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 09 Iul 2013, 19:13

pikeman scrie:
MuskMd scrie:fi atent ce era nevoie ca sa se activeze pokemonu ..... :lol:
te manca? parca vroiai informatii din Suedia...vezi sa nu fie denaturate :lol: :lol: :lol:

bre...nuj ce faceti voi aci...da io momentan as fi bucuros daca as avea un uichend sa ma duc pan pe olt :lol: ...deci cu suedia...mai imbatranim olea :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Iul 2013, 16:45

nii mai, la astia :lol:
sunt la cutite :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Iul 2013, 18:34

cutite ascutite :lol:
nu vezi ca Dl AdiVirGula nu poate duce o discutie fara treburi gay :oops: ciudos ca nu mai are argumente ataca ieftin , vazandu-se lipsit de virgule :lol:
si care e problema ca bass-ul e luat in Ungaria, daca aia au, acolo mergem, dar macar prindem, nu ca alti pescuitori de virgule pe internet :oops:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Iul 2013, 19:30

si io care credeam ca numa muscarii fac arogante din astea cu pescuit pe afara :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:04

Nenea gogu, asta, e seful de la salubritate din Woterkant :wink: ...Ala ce te ia si pe tine, sezonier, pt ca n-ai trecut "medicala " la angajare, dar, ca heirupisto-mirositor, la 1 ioroi pe ora, corespunzi .
Da, e prietenul meu, nu mi-e rusine nici sa recunosc nici s-o spun !
Comparativ cu prietenii tai : zeflemistul autodefinit, care evita sa discute problema "tripla vs ancora " (bergenbier :wink: ) , sau ULK-ul important, ce discuta doar "edei" si " printzipuri " inspirate din reviste , articole si "campeone, campeone " de la vesturi de Bors-one , ca sa nu-l mai numesc pe cel mai cel, al codita de purcel , raspopitul S. Gigel :lol: :lol:
Prietene, in disperarea manelista cu care-ti schimbi avatarul, nu impresionezi pe nimeni ...Ne transmiti un singur lucru , simplu de tot : INCA ESTI IN CAUTAREA IDENTITATII ...Cand o sa-ti afli adevarata fata si caracter, suna-ne :P :P :P ...Noi avem tf deschis mereu :lol: :lol: :lol:

Daca aveai putin bun simt , trebuia sa-ti ceri scuze de la initiatorul topicului pt porcariile ce le-ai scris ...Tu nici macar nu cred ca faci diferenta intre un cutit si foarfeca de tuns oi ...Ia legatura cu becali ...Aveti aceeasi masura , te invata el ...sau poate tu, cu zeflemistul autobotezat, cu Trei surcele (pardon, trei litere :cry: ) si omniprezentul coada de purcel , acel nelipsit Gigel , aveti impresia ca forumul asta e la picioarele voastre ...Ca tupeul si nesimtirea voastra darama tot ! ...Da! ...Multi au renuntat si va lasa-n pace...Greseala lor, pt ca va luati lumea-n cap ...Din pacate n-aveti cap !

Daca mai ai o farama de bun simt, pt ca nu pot crede ca te-a crescut becali in saivan, cere-ti scuze de la initiatorul topicului si lasa-l sa-si continue treaba ...Alege ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:12

rine scrie:nii mai, la astia :lol:
sunt la cutite :lol: :lol:

Mai, rine, mai ...io n-am cutit :cry: :cry: :cry: ....io am doar brishca, ma' ...mi-s prunc sarac :cry: :cry: :oops: :oops:

ps : " nii mai , la astia " ...sau " ni mai, la astia " ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...cu un "i" sau cu doi "i" ...ca nu se zice "doi de i " , ca doar nu zicem "doi de porci " .... :mrgreen: :mrgreen: ...no, cum e bine :?: :?:
...hai cutat, cutat, cutat, ...in gigel eu te-am varat ...de Craciun si pe la Paste ...sa mancam carnat si boaste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scrie răspuns