cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
next level....ULK scrie:Adinuteluadecumscrieomu'cascriecumvreamuschiuluidacetreabaaitucueldasepoate

p.s.: scuze de offtopic!
-
- veteran
@buzias ...Chiar de nu-s de acord cu "manelele gramaticale " care zice-se sunt specifice internetului, n-am ce face decat sa te felicit pt "dosul palmei lingvistice " ce l-ai troznit la doi cicizbeibuzias scrie:Totusi ti a placut sa descifrezi pana la capat fara punct si virgula daca ai vazut ca e greu de descifrat trebuia sa renunti nu trebuie sa ne bagam in seama chiar despre toate citesti 3-4 cuvinte vezi ca esti depasit o lasi balta si intri in ate discuti unde descifrezi usor .

Tu, daca n-ai nr de postari sau nu faci parte din ''high life " , daca incerci sa nu fii pe solutie cu UNII , esti luat la perpules !
Din fericire, si spre disperarea mistocarilor si manelistilor cu tartina cu pita unsa cu untura si porodica aferenta , cu toate tipetele lor rezultate din zdrobirea outzelor in menghina , aici pare-se ca sunt oameni realisti, cei care au creionul si radiera , si nu "pupa" la toti cintezoii !
Pe tine te-au "tocat" si etichetat pt punct si virgula . poate o faceam si eu , sincer ! Dar pe mine m-au "tocat " tocmai pt ca am folosit punctul si virgula

Lasa-i in plata Domnului...Sunt " gigei" in varianta pura , distilata ...Ei nu pot altceva ...Placerea lor: ei si numai ei ....Daca-i scuturi putin, vezi ca-n urma lor nu ramane nici macar rahatul pt expertiza medico-legala ...
Selecteaza ! Gasesti oameni de calitate pe forum ...Si tu esti cu postari "mici" ...Ai rabdare...

biban solzos scrie:@buzias ...Chiar de nu-s de acord cu "manelele gramaticale " care zice-se sunt specifice internetului, n-am ce face decat sa te felicit pt "dosul palmei lingvistice " ce l-ai troznit la doi cicizbeibuzias scrie:Totusi ti a placut sa descifrezi pana la capat fara punct si virgula daca ai vazut ca e greu de descifrat trebuia sa renunti nu trebuie sa ne bagam in seama chiar despre toate citesti 3-4 cuvinte vezi ca esti depasit o lasi balta si intri in ate discuti unde descifrezi usor .![]()
![]()
...
Tu, daca n-ai nr de postari sau nu faci parte din ''high life " , daca incerci sa nu fii pe solutie cu UNII , esti luat la perpules !
Din fericire, si spre disperarea mistocarilor si manelistilor cu tartina cu pita unsa cu untura si porodica aferenta , cu toate tipetele lor rezultate din zdrobirea outzelor in menghina , aici pare-se ca sunt oameni realisti, cei care au creionul si radiera , si nu "pupa" la toti cintezoii !
Pe tine te-au "tocat" si etichetat pt punct si virgula . poate o faceam si eu , sincer ! Dar pe mine m-au "tocat " tocmai pt ca am folosit punctul si virgula...Si mi-au zis ca ma dau destept, ca teaca si punga, ca nu asa se face....Si-s cam aceeasi indivizi ...Apasul Trei litere, iubaret cu bale-n coltzul gurii , pt care nu exista decat ungurul pescar model , iar la celalalt, uita-te la semnatura ...Ce vezi acolo, e suficient...Pe vremuri, voia sa-i dea clasa altcuiva, referitor la niste chestii despre care domnia sa habar n-avea...
Lasa-i in plata Domnului...Sunt " gigei" in varianta pura , distilata ...Ei nu pot altceva ...Placerea lor: ei si numai ei ....Daca-i scuturi putin, vezi ca-n urma lor nu ramane nici macar rahatul pt expertiza medico-legala ...
Selecteaza ! Gasesti oameni de calitate pe forum ...Si tu esti cu postari "mici" ...Ai rabdare...![]()
![]()
aidi beiiiii........

hai, io zic sa-tzi vezi de treaba ta si sa mergi la un pescuit.... si tzine minte: cand scrii intr-un forum public, pe care-l citesc cel putzin cateva sute de persoane, scrii macar cat de cat corect gramatical, adica in asa fel incat sa te intzeleaga macar majoritatea cititorilor.... de ce? din RESPECT fatza de cititori....

nuff said!

p.s: inca o data, scuze de offtopic, io unu nu mai bruiez topicul omului aiurea....
not just 'nuff......too much for that trollnuff said!

-
- veteran
Ia turv as iciz ac atsa e ....txen level....Adi G scrie:next level....ULK scrie:Adinuteluadecumscrieomu'cascriecumvreamuschiuluidacetreabaaitucueldasepoate![]()
p.s.: scuze de offtopic!

Brea, Adi Gilau, ia virgule de aci ,,,,,,,,,,,,,,, (le pun in avans sa te saturi de ele)
ai inventat lama la cutit sau ce? lasa omul sa zica ce are de zis sau ai prea mult timp de ANALiza textuala si pierzi esenta visinului din maner?
bine a zis Bibanu' ... tot felu de logoreeus cercopitecus nesemnificativi care se atarna ieftin de o , (in cazul in care nu vezi, e o VIRGULA) dar subiectul topicului il face cutzatu' - daca sti ce ii ala
pentru virgule vorbeste cu fetele de la Limbi , iti explica ele mai bine unde se aplica 
ai inventat lama la cutit sau ce? lasa omul sa zica ce are de zis sau ai prea mult timp de ANALiza textuala si pierzi esenta visinului din maner?

bine a zis Bibanu' ... tot felu de logoreeus cercopitecus nesemnificativi care se atarna ieftin de o , (in cazul in care nu vezi, e o VIRGULA) dar subiectul topicului il face cutzatu' - daca sti ce ii ala

pikeman scrie:Brea, Adi Gilau, ia virgule de aci ,,,,,,,,,,,,,,, (le pun in avans sa te saturi de ele)
![]()
![]()
![]()
bine a zis Bibanu' ... tot felu de logoreeus cercopitecus nesemnificativi care se atarna ieftin de o , (in cazul in care nu vezi, e o VIRGULA) dar subiectul topicului il face cutzatu' - daca sti ce ii alapentru virgule vorbeste cu fetele de la Limbi , iti explica ele mai bine unde se aplica
aha.... ok.... incerci sa-mi bagi cutzatu in spate.... nu-i bai... nu am inventat io cutzatu dar cred ca este cazul sa scriem totusi corect gramatical. nu stiu unde obisnuiesti tu sa-tzi aplici limba dar stiu ca un bass prapadit nu-tzi da dreptul sa te amesteci in discutzii de genul asta.... ce, crezi ca esti mare jmecher acuma, pentru ca ai bagat si tu o poza cu un bass?
te crezi cumva mare "pescar" acuma???

p.s.: mai stii sa prinzi si altceva? decat basi din chiuveta???
te vinzi ieftin, ti-am dat un TZ la cutzit si ai muscat momeala ... gramatical vorbind te cam inTZeapa limba de la cate tz-uri bagi pe fundal...nu stiu ce e ala jmecher, vine de la jtecher?Adi G scrie:pikeman scrie:Brea, Adi Gilau, ia virgule de aci ,,,,,,,,,,,,,,, (le pun in avans sa te saturi de ele)
![]()
![]()
![]()
bine a zis Bibanu' ... tot felu de logoreeus cercopitecus nesemnificativi care se atarna ieftin de o , (in cazul in care nu vezi, e o VIRGULA) dar subiectul topicului il face cutzatu' - daca sti ce ii alapentru virgule vorbeste cu fetele de la Limbi , iti explica ele mai bine unde se aplica
aha.... ok.... incerci sa-mi bagi cutzatu in spate.... nu-i bai... nu am inventat io cutzatu dar cred ca este cazul sa scriem totusi corect gramatical. nu stiu unde obisnuiesti tu sa-tzi aplici limba dar stiu ca un bass prapadit nu-tzi da dreptul sa te amesteci in discutzii de genul asta.... ce, crezi ca esti mare jmecher acuma, pentru ca ai bagat si tu o poza cu un bass?
te crezi cumva mare "pescar" acuma???![]()
![]()

mai de sus - scrii duce un singur i si steagu' are cratima (cel putin

stai linistit ca n-ai prins tu inca pestele ala sa-mi umple mie monitoru de saliva...
si, da lectia de gramatica mai "sede" (ce limba e asta? romana????) cateodata si la woterkant.... si, da... e al dreaq de mic bassu ala
de fapt nu e destul de "jmecher" pentru rapitori.ro.... vorbesti si tu sa te afli in treaba, vezi ca n-ai sa potzi sa mai iesti din "dosul" bibanului pan la urma....
dar probabil te-ai uns bine cu untdelemn sau margarina ceva....