cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 20:12

biban solzos scrie:
Adi G scrie:auzi, da cine-i nenea gogu asta de-l tot pomenesti? vorbeste cu tine cumva? nu cumva asa il chema pe prietenul tau cel mai bun? ala de se inaltza cand te citesti???? :lol1:

Da, e prietenul meu, nu mi-e rusine nici sa recunosc nici s-o spun !

:lol1: tare de tot... :lol1: :lol1: :lol1: faptul ca macar recunosti este un pas foarte important... :lol1: primul pas spre.... SOCOLA :lol1: dar lasa ca se vor ingriji bine de tine p-acolo... cred... sper... :lol1:

made my day.... :elkgrin:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 20:24

ololeoooo.... m-am mai potolit oleaca din ras :lol: :lol: :lol: la faza asta chiar itzi multzumesc, serios, n-am mai ras de vreo 2 zile asa cu pofta... :lol: :lol: :lol:
pe bune acuma, stii ce vrea sa zica avatarul meu? nu? itzi zic io: imi place sa ma joc cu bibanii.... :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:30

Adi G scrie:

made my day.... :elkgrin:

prietene, tu chiar esti nepotul Chiritei ot Barzoi , a lui V. Alecsandri ...mai trantisi tu niste niste englezisme p-aici ca "furculision"-ul coanei Chirita , ori vreun "lingurision" post-revolutionar ...La tine era ceva normal, ca secatul apei de la robinet dupa o seara de betie ...Dar cand am vazut ca va tinea isonul si nenea de la Baile Atha Cliath, cu descantece d-ale druizilor raposati, mi-o venit sa daram Apusenii...Ca se sfarmau singuri...de rusine ... :oops: :oops:

"made mi dai'-ul asta inseamna ca-ti ceri scuze de la initiatorul topicului pt mizeria ce-o faci ? ...Chiar ai evoluat atat de mult in atat de putin timp ??? Mare esti , Doamne.... :oops: :oops:

Hai, asteptam ceva legat de cutite, lame, manere sau ascutit...Revino-ti macar pe final...Noi te iertam oricum ...Doar cutite ...Lingurision si furculision se folosesc la teatru... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 20:38

:lol1: iej culmea, pe bune.... uite, o sa incerc sa-tzi mai explic o data ce vrea sa zica avatarul meu: imi place sa ma joc cu bibanii :lol: :lol: :lol: mai ales cu aia "solzosi".... intzelegi? de aia care pun botu :lol: :lol: :lol:
nah, ca sunt in toane bune, itzi mai dau si un "furculission" :lol: :lol: :lol:

nuff said! 8)

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:40

Adi G scrie: pe bune acuma, stii ce vrea sa zica avatarul meu? nu? itzi zic io: imi place sa ma joc cu bibanii.... :wink:
Stiu, prietene, am simtit-o ...Chiar n-am putut sa ies azi deloc pe strada ...Te jucai cu "bibanul" meu tot timpul ...Mai ales barba aia l-a "zburlit " de tot ....Si cu temperaturile astea ridicate, pantaloni scurti, etc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Asa-i ca-ti place "bibanul " ? ....

Da' daca nu-ti ceri scuze pt magariile tale initiatorului topicului, nu te mai las cu "bibanul " :!: Du-te la sexshop ...ia bibanii sau bass-ii pe culori, forme si arome ....Ultima varianta e pe centura ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Iul 2013, 20:41

biban solzos scrie:
rine scrie:nii mai, la astia :lol:
sunt la cutite :lol: :lol:

Mai, rine, mai ...io n-am cutit :cry: :cry: :cry: ....io am doar brishca, ma' ...mi-s prunc sarac :cry: :cry: :oops: :oops:

ps : " nii mai , la astia " ...sau " ni mai, la astia " ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...cu un "i" sau cu doi "i" ...ca nu se zice "doi de i " , ca doar nu zicem "doi de porci " .... :mrgreen: :mrgreen: ...no, cum e bine :?: :?:
...hai cutat, cutat, cutat, ...in gigel eu te-am varat ...de Craciun si pe la Paste ...sa mancam carnat si boaste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pai nush ce sa zic ca-i vorba de-mprumut.
o fi,ni ,cand vrei sa atragi atentia numai la unu?!
o fi, nii ,cand vrei sa atragi atentia la mai multi de unu?! :D
da ,daca ai numa' un cal cum zici?
di?
si daca ai doi sau mai multi de unu'
dii? :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 20:44

Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:51

Adi G scrie::lol1: iej culmea, pe bune.... uite, o sa incerc sa-tzi mai explic o data ce vrea sa zica avatarul meu: imi place sa ma joc cu bibanii :lol: :lol: :lol: mai ales cu aia "solzosi".... intzelegi? de aia care pun botu :lol: :lol: :lol:

nuff said! 8)

Deci, cu toate "nuff said"-urile tale, esti un personaj jalnic, demn de mila ...Ai tupeu nelimitat, obraz , cf avatarului actual, gros , nespalat si nebarbierit, deci, cu riscul de-a fi scos de pe forum, ti-o zic pe sleau : esti un rateu uman, un terchea-berchea care-si bate joc de toti cei care demonstreaza ca le sunt superiori ( aici, initiatorul topicului ...daca nu-l poti contazice, te iei de toti, ca sa termini topicul ...si sa se simta omul penibil )
Te rugasem sa-ti ceri scuze macar celui cu topicul ...Nu poti, ca ti-e plina gura de "bibanul" meu ...Ia-l , frate, duce mult...sigur te satisface ...

Cum ramane cu scuzele pt autorul topicului ? ...Chiar nu vrei topic curat ? ...Atunci, poti sa mergi invartindu-te ca cea mai performanta rotativa ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Iul 2013, 20:59

rine scrie: pai nush ce sa zic ca-i vorba de-mprumut.
o fi,ni ,cand vrei sa atragi atentia numai la unu?!
o fi, nii ,cand vrei sa atragi atentia la mai multi de unu?! :D
da ,daca ai numa' un cal cum zici?
di?
si daca ai doi sau mai multi de unu'
dii? :lol:

Pai cand e unul ( adig, ulk, gigel, marius zeflemea ) zici : di, gloaba, cand ajung in targ, te vand ...Da' de-i ai pe toti, ca husky la sanie , cum mama gozului mai strigi :shock: :shock: :shock: ...Iar m-ai pus "la borcan " ... :cry: :evil: ...
De nu ma zboara baietii cu pixul si radiera, gasesc eu leac de blana lor...cu un "i" sau doi "i" ...sau doi de "i" ...ca-s capiu cu capul acum ...voi sunteti odihniti, ma luati pe rand :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Iul 2013, 21:09

biban solzos scrie:
Adi G scrie::lol1: iej culmea, pe bune.... uite, o sa incerc sa-tzi mai explic o data ce vrea sa zica avatarul meu: imi place sa ma joc cu bibanii :lol: :lol: :lol: mai ales cu aia "solzosi".... intzelegi? de aia care pun botu :lol: :lol: :lol:

nuff said! 8)

Deci, cu toate "nuff said"-urile tale, esti un personaj jalnic, demn de mila ...Ai tupeu nelimitat, obraz , cf avatarului actual, gros , nespalat si nebarbierit, deci, cu riscul de-a fi scos de pe forum, ti-o zic pe sleau : esti un rateu uman, un terchea-berchea care-si bate joc de toti cei care demonstreaza ca le sunt superiori ( aici, initiatorul topicului ...daca nu-l poti contazice, te iei de toti, ca sa termini topicul ...si sa se simta omul penibil )
Te rugasem sa-ti ceri scuze macar celui cu topicul ...Nu poti, ca ti-e plina gura de "bibanul" meu ...Ia-l , frate, duce mult...sigur te satisface ...

Cum ramane cu scuzele pt autorul topicului ? ...Chiar nu vrei topic curat ? ...Atunci, poti sa mergi invartindu-te ca cea mai performanta rotativa ...
mah... :lol: :lol: :lol: "prietene"... tu trebuie sa acceptzi ca io, mi-am batut joc de tine un pic.... in rest, nu dau 2bani pe parerea ta despre mine :lol: :lol: :lol: si nici pe ce bolborosesti tu p-aici.... :lol: :lol: :lol: tzi-am mai zis, mi se falfaie ca steagu americii :lol: :lol: :lol: sincer, chiar n-are rost sa te enervezi si sa faci spume la gura, este mai mult decat inutil, in afara de asta, dauneaza grav sanatatzii :wink:

Scrie răspuns