cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
]sügér pikkelyes[/color]biban solzos scrie:Calm, frate pribeag, uitator al denumirii greblei stramosesti ...Admin-ul mi-a sters postari atunci cand incercam sa-i explic altui "xerox" de-al tau, din zona Dobrogei , care sustinea ca romanii din Transilvania sunt popor "second hand " ...Poate am exagerat si eu , e treaba lui ce face cu forumul ce-l administreaza ...El judeca, impreuna cu moderatorii...Tu, ca un limbaritz milog, cersesti subtil intelegere si sustinere ...Adi G scrie:iar ma repet.... mah tu iej culmeaoi fi frate cu adminul cumva???
![]()
deci iej mut!![]()
![]()
Daca-ti ceri scuze initiatorului topicului, si-l rogi sa continue si el si cei care discutau la subiect, n-am nimic impotriva sa ma stearga ...Tu poti ramane, altfel suferi si cei din jur s-ar putea sa nu mai suporte![]()
![]()
....
Hai, ca eu chiar sunt curios cum pot sa ma "fac" cu o brisca meseriasa ...Si s-o intretin cum trebuie, s-o ascut singur , etc ...
Stii cum zicea Tudor Gheorghe ? Precis nu stii, dar faci zilnic :
http://www.youtube.com/watch?v=BQVWZVkwGVk
Fa cum vrei , urla, tipa, bate-te cu curul de pamant, dar lasa soimu' sa-si duca topicul mai departe ....Nu-i vina lui ca tu nu reusesti sa pricepi nimic ...![]()
![]()
Credeam ca-i ceva de capul tau, dar ...Distruge-te singur, nu vreau sa te am pe constiinta ...Fiind la topicu' de cutite , sa nu te-apuce ganduri sumbre![]()
![]()
Vorbesti singur , de-acum, woterkamp de santuri ....impreuna cu smecherasii tai cu boticul format pe expresii straineze , culese de pe holurile azilelor ce gazduiesc "artisti" de-o noapte ...BERGENBIER![]()
![]()
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
din cele 14 pagini de postari la acest subiect, cate posturi sunt on topic?
cand am cerut pareri si opinii, au fost 2-3 persoane care au spus ceva.
dupa aceea, au sarit altii, profesori in gramatica si cu simtul umorului dezvoltat, asa ca au facut praf un topic care, eu l-am vrut serios si util.
multumesc pe aceasta cale si moderatorilor care au avut bunavointa de a mentine discutia on topic si la nivel normal.
Imi pare rau, am avut alte sperante de la acest forum.
Din pacate, pierderea este tot a celor care vroiau sa afle mai multe si sa poarte o discutie normala... si ei pot sa le multumeasca moderatorilor pentru cum isi fac treaba pe acest forum.
Despre toti cei care au depus eforturi sa faca praf topicul... felicitari, sa reusit.
La acest moment, eu nu consider ca este un topic util, este un topic initiat cu intentii bune, dar ruinat, asa ca nu am sa mai scriu nimic.
Lasa...se vor gasi altii, offtopic, e drept, dar sunt sigur ca nu moare topicul asa usor.
Sanatate multa!
dupa aceea, au sarit altii, profesori in gramatica si cu simtul umorului dezvoltat, asa ca au facut praf un topic care, eu l-am vrut serios si util.
multumesc pe aceasta cale si moderatorilor care au avut bunavointa de a mentine discutia on topic si la nivel normal.
Din pacate, pierderea este tot a celor care vroiau sa afle mai multe si sa poarte o discutie normala... si ei pot sa le multumeasca moderatorilor pentru cum isi fac treaba pe acest forum.
Despre toti cei care au depus eforturi sa faca praf topicul... felicitari, sa reusit.
La acest moment, eu nu consider ca este un topic util, este un topic initiat cu intentii bune, dar ruinat, asa ca nu am sa mai scriu nimic.
Lasa...se vor gasi altii, offtopic, e drept, dar sunt sigur ca nu moare topicul asa usor.
Sanatate multa!
-
- veteran
eu sunt unul care ma simt, din pacate ! Si am pierdut si in fata ta , dar am pierdut si ce vroiam sa aflu ...Ieri (verifica la nr de pe blog ) ai avut un apel de pe un nr privat ....Respectivul vroia sa-ti ceara scuze pt ce s-a intamplat pe topic ...Nu puteam sa fac altceva decat sa-mi cer scuze ...Sincer, eram interesat, dar nici nu puteam lasa manelistii sa-l balacareasca pe un om care , indiferent cata gramatica stie , a ajuns "obiala "lor ...Soimule , mi-s dragi cutitele , sunt ardelean , pita , clisa ceapa si brisca nu-mi lipsesc decat la baie ...Dar de manelisti si parveniti nu scapi, crede-ma !!!... Nu esti pe varianta lor, ai probleme ...Cel de sus vegheaza forumul asta ...Sper ca si pe viitor ...Poate reusesc si eu sa aflu mai multe de cutite , oteluri si pietre ...Mai ai si tu rabdare...Nu esti mai terfelit ca mine ....Io mai rabd...Si vezi ca am "preteni " la greu ...Chiar nu mai poti astepta...Sau macar incearca sa reiei tema ...Nu baga in seama manelistii cu tzepi in freza sau falcutze bombate ...De foame, n-au ce face , crede-ma ...soimu` scrie:din cele 14 pagini de postari la acest subiect, cate posturi sunt on topic?
Sanatate multa!
Eu zic sa nu mai faci pe victima si sa pui topicul unde trebuie, aici e "Cafenea, orice in afara de pescuit" , nu a fost nimeni off-topic
Dpmdv - cutitul este un Echipament/Accesoriu de pescuit, vezi te rog mai sus de Cafenea sectiunea Echipamente si accesorii!!!
Sectiunea aia in principiu este si moderata, la cafenea se face caterinca si sunt topicuri pe care multi dintre pescarii care mai au sau mai vor sa spuna ceva pe forumul asta nu le acceseaza ... topicurile de interes tehnic sunt numai la Echipamente si accesorii / Partidele noastre / Pescuit spinning / Locuri, balti ....
P.S. manerul cu siret nu mi se pare o solutie buna la pescuit - se imbiba cu miros de peste , plus daca se uda nu stiu cat de confortabil este / siretul se va largi in timp si nu va mai sta fix, de la prea mutl udat/uscat...in rest estetic arata brici
asa ca de o gluma intre cutit si brici 

Dpmdv - cutitul este un Echipament/Accesoriu de pescuit, vezi te rog mai sus de Cafenea sectiunea Echipamente si accesorii!!!
Sectiunea aia in principiu este si moderata, la cafenea se face caterinca si sunt topicuri pe care multi dintre pescarii care mai au sau mai vor sa spuna ceva pe forumul asta nu le acceseaza ... topicurile de interes tehnic sunt numai la Echipamente si accesorii / Partidele noastre / Pescuit spinning / Locuri, balti ....
P.S. manerul cu siret nu mi se pare o solutie buna la pescuit - se imbiba cu miros de peste , plus daca se uda nu stiu cat de confortabil este / siretul se va largi in timp si nu va mai sta fix, de la prea mutl udat/uscat...in rest estetic arata brici

no, pe langa miros, mai pasteaza si umezeala pe otel chiar daca e declarat "inoxidabil" 

@bibanelu:
oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh.... saracutzu bibaneeeeeeeeeeeel........
vai vai vai saracu de eeeeel.....
da, mi-am dat seama de la primul tau mesaj pe topicul asta ca tu nu ai chef de scandal si esti interesat la maxim de subiect....
adevarul este ca totul a fost ochei si ontopic, cu toate ca i-am dat un pic peste nas lui buzias
pana ai venit tu, urmarit de "manelistii" aia ai tai si te-ai bagat fix ca musca-n lapte....
ai inceput sa o faci pe politzistul si impartzitorul de dreptate forumistica, butonand "romane" aiurea si incercand sa compensezi probabil prin asta, neputintza ta de a vorbi din viatza reala.... printre randuri mai incerci in mod jalnic sa apesi pe glanda lacrimala cu "marturisiri" de genu: vaaai, saracutzu de mine sunt mut, vaaaaaaai saracutzu de mine am avut probleme in familie, vaaaaaiiiii saracutzu de mine nu am prieteni... (de ce oare???
) abia dupa vreo doua pagini de romane saiensficsion, tzi-ai dat seama care era de fapt subiectul....
incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic
), eu cred insa ca tu in realitate esti un personaj mai mult decat jalnic, care vrea numai sa fie un pic compatimit, nimic mai mult...
asta ar explica si de ce nu ai curaj sa-tzi pui o poza de-a ta la avatar, sau macar in galerie, de pesti, nici nu vreau sa vorbesc, sa nu te oftic cumva si mai tare
eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
boooyakashaaaa!!!!
aaaasa... si ca sa revin totusi la topic, mai intreb odata, pe oricine se simte in stare sa raspunda: de ce este atat de important sa fie o "bijuterie", cutzitul de pescuit? nu este mult mai important sa fie practic si comod?
oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh.... saracutzu bibaneeeeeeeeeeeel........

da, mi-am dat seama de la primul tau mesaj pe topicul asta ca tu nu ai chef de scandal si esti interesat la maxim de subiect....

adevarul este ca totul a fost ochei si ontopic, cu toate ca i-am dat un pic peste nas lui buzias

incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic

eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
boooyakashaaaa!!!!

aaaasa... si ca sa revin totusi la topic, mai intreb odata, pe oricine se simte in stare sa raspunda: de ce este atat de important sa fie o "bijuterie", cutzitul de pescuit? nu este mult mai important sa fie practic si comod?
AdiG - vrei sa iti raspund serios sau la bascalie?
la intrebari ontopic, as vrea raspunsuri serioase daca se poate....

daca nu, tzin si la bascalie, nu-i bai....